Bende adetin 2. Günüyüm bu ay deneyeceğim agustosda bakalımKızlar bebek denemelerinde 2. Ayım olacak birlikte deneyimleyip ovulasyon sonuçlarımızı paylaşalım
Bat ne zamana gösteriyor canım birlikle güzel haberler verelim inşallahBende adetin 2. Günüyüm bu ay deneyeceğim agustosda bakalım
Benim 29 Ağustos ama benimde bugün 3.Gunum bir düşüğum oldu düşükten sonraki ilk reglimKızlar bebek denemelerinde 2. Ayım olacak birlikte deneyimleyip ovulasyon sonuçlarımızı paylaşalım
Geçmiş olsun canım nasılsın toparladın mı birazBenim 29 Ağustos ama benimde bugün 3.Gunum bir düşüğum oldu düşükten sonraki ilk reglim
Çok şükür kendime geldim hazırım tekrar nasip olursa hamile kalmak istiyorum inşallahGeçmiş olsun canım nasılsın toparladın mı biraz
İnşallah canım güzel haberler veririz birbirimizeÇok şükür kendime geldim hazırım tekrar nasip olursa hamile kalmak istiyorum inşallah
Hadi inşallahBenimde 16-17 gibi bat bakalım hayırlısı olur inşallah
Benimde aynı ikinci denemem canım aynıyız valla inşallah güzel haberler alırız bu ayBenimde 2. Denemem bu ay ve BAT 22 Ağustos. Nasılda denk gelmiş inşallah bu ay güzel haberler verelim
Bende kız valla yeni başladım 4.gün başladım ben internetten sipariş vermiştim ancak geldi senin ne zaman bitti reglBen bu ay ovulasyon testi aldım ama test hakkında hiçbir bilgim yok ne zaman başlamalıyım? Bilgin var mı canım?
Bende ovülasyon testi ile takip ediyorum benim yumurtlamam çabuk oluyo reglim bittikten sonra bir gün ara verip başladım geçen ay öyle yaptım bu ay da öyle erken başladımBen bu ay ovulasyon testi aldım ama test hakkında hiçbir bilgim yok ne zaman başlamalıyım? Bilgin var mı canım?
Canım sonucunu paylaşabilir misin bende öğreneyimBende ovülasyon testi ile takip ediyorum benim yumurtlamam çabuk oluyo reglim bittikten sonra bir gün ara verip başladım geçen ay öyle yaptım bu ay da öyle erken başladım
Benim 28 temmuzda regl bitti 1 Ağustos da yumurtlamam olduCanım sonucunu paylaşabilir misin bende öğreneyim
Gözün aydın canım benim testi de yorumlar mısın gece yaptığımı görme yapılmıyormuş bende yumurtlama olur diye yapmıştım denedim bi kezBenim 28 temmuzda regl bitti 1 Ağustos da yumurtlamam oldu
Gözün aydın canım benim testi de yorumlar mısın gece yaptığımı görme yapılmıyormuş bende yumurtlama olur diye an
Yumurtlama daha olmamış sanki canım yapmaya devam et istersenGözün aydın canım benim testi de yorumlar mısın gece yaptığımı görme yapılmıyormuş bende yumurtlama olur diye yapmıştım denedim bi kez
Tamam canım devam ediyorum teşekkür ederimYumurtlama daha olmamış sanki canım yapmaya devam et istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?