- 28 Mayıs 2025
- 760
- 177
- 18
- 25
İnsallah vardir canim ya belirtin var mj seninBende sabah test yapacağım inşallah pozitif görürüm adetime 3 gün kalmış olacak bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah vardir canim ya belirtin var mj seninBende sabah test yapacağım inşallah pozitif görürüm adetime 3 gün kalmış olacak bakalim
Hadi ya tarifi nasıl canım bize de yazar mısın yaparız bebişler tutmazsaAmin cnm inşallah kızlar soğan kürünü denedinizmi o çok etkili ben ilk cocugumda onla hamile kaldım bakalım bu ay başladık denemeye eğer bu ay olmazsa adet olursam yine soğan suyu yaparım
Hadi ya bende gereksiz bi gaz sancisi var sadece solda o kadar kasiklarim da zorladigimda is yaparken sancilaniyo anlamadim bisey seffaf akintim da varBende geçen ay çok ağrılıydı canım öldüm 3 hafta ağrı kesilmedi bu ay öyle değil şükür
Kız yumurtluyor musun yoksa tekrardan değerlendiriyor musun gün aşırıHadi ya bende gereksiz bi gaz sancisi var sadece solda o kadar kasiklarim da zorladigimda is yaparken sancilaniyo anlamadim bisey seffaf akintim da var
Ben sadece adet olacak gibi sancım oluyor arada geçiyor bide Kasım ağrım var başka belirti yokİnsallah vardir canim ya belirtin var mj senin
Soğan kürü İbrahim Saraçoğlu Google de tarifi var detaylı anlatıyor ona uygun yapın ben aynı ay kalmıştım umarım sizde etki ederHadi ya tarifi nasıl canım bize de yazar mısın yaparız bebişler tutmazsa
İnşallah canım olmazsa bir deneyelim mutlakaSoğan kürü İbrahim Saraçoğlu Google de tarifi var detaylı anlatıyor ona uygun yapın ben aynı ay kalmıştım umarım sizde etki eder
Yok vallaKız yumurtluyor musun yoksa tekrardan değerlendiriyor musun gün aşırı
Ay sus olalim hamile ugrasmayalim insallaaaahhhİnşallah canım olmazsa bir deneyelim mutlaka![]()
İyi o zaman bebiş habercisidir inşallah bende akıntı olamayınca anlamıyorum pek akıntıdanYok valladun ovulasyon yaptim cizgi bile cikmadi
![]()
Olcaz olcaz kız istemeyen hamile kalıyor isteyen kalamıyor anlamadım bu işi benAy sus olalim hamile ugrasmayalim insallaaaahhh
Bende de olmaz hep koyu silince boyle kayganlik oluyo seffaf akinti iste sjhshsİyi o zaman bebiş habercisidir inşallah bende akıntı olamayınca anlamıyorum pek akıntıdan![]()
Yeminle oyle ya off ne kadar alakasiz istemiyoar diye dusunmuyorlar herhalde ondan oyle oluyo onlarda herhaldeOlcaz olcaz kız istemeyen hamile kalıyor isteyen kalamıyor anlamadım bu işi ben![]()
Stres yapmıyorlar canım akışa bırakıyorlar ondan galibaYeminle oyle ya off ne kadar alakasiz istemiyoar diye dusunmuyorlar herhalde ondan oyle oluyo onlarda herhalde
Bende dün yşne yaptın negatifti kaset test aynıyız regl sancım var arada gidip geliyor hayırlısı haber verinBenim de beklenen adetim 18 Ağustos iki gün önce kaset test yaptım ama negatif di yarın yine deneyeceğim ama çok sabirsizim bakalım inşallah vardır adet olacak gibi sancım var kasık ağrım var
Kasette daha geç çıkıyor canım erken dene istersen regl ne kadar kaldıBende dün yşne yaptın negatifti kaset test aynıyız regl sancım var arada gidip geliyor hayırlısı haber verin![]()
Ne bilim gorumcemde de oyle olduStres yapmıyorlar canım akışa bırakıyorlar ondan galiba
Biz acemiyiz ya stres yapıyoruz aslında bırakalım zamana olmazsa çaresi var zatenNe bilim gorumcemde de oyle oldu
Oyle cok sukur insallah dogal yolla olur da gerek kalmazBiz acemiyiz ya stres yapıyoruz aslında bırakalım zamana olmazsa çaresi var zaten
Aynı bende bakalım yarın yapacam inşallah vardır yoksa adetin gecmesini beklerimBende dün yşne yaptın negatifti kaset test aynıyız regl sancım var arada gidip geliyor hayırlısı haber verin![]()