- 28 Haziran 2025
- 532
- 150
- 18
- 31
en güzeli takmamak akışa bırakmak sadece sabırsızlanıyoruz test için işte ilk heyecanlarNe bilim gorumcemde de oyle oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en güzeli takmamak akışa bırakmak sadece sabırsızlanıyoruz test için işte ilk heyecanlarNe bilim gorumcemde de oyle oldu
İnşallah canım ben olacağına inanıyorumOyle cok sukur insallah dogal yolla olur da gerek kalmaz
İnşallah canım dualarım seninleAynı bende bakalım yarın yapacam inşallah vardır yoksa adetin gecmesini beklerim
Oyle cnm ztn cok da takmamak lazim ama korunuyoduk diye hep isteen güzeli takmamak akışa bırakmak sadece sabırsızlanıyoruz test için işte ilk heyecanlar![]()
Bende inaniyorum ama ne zmnİnşallah canım ben olacağına inanıyorum![]()
Olsun bu bi engel değil canım bende korundumOyle cnm ztn cok da takmamak lazim ama korunuyoduk diye hep iste
O yuzden degil cnm gorumcem de sozde korunuyodu beklenmedik oldu onun hic kafaya takmadi oldu mu olucak mi keske bizde de olsaydi diye hhshsOlsun bu bi engel değil canım bende korundum
Gizli tutmuş o sankiO yuzden degil cnm gorumcem de sozde korunuyodu beklenmedik oldu onun hic kafaya takmadi oldu mu olucak mi keske bizde de olsaydi diye hhshs
Zetn kiz ben inanmadim cunku hic istemiyorum diyodu iki aylikken ogrendi bide adetleri duzensizlesmis evlendikten sonra hic suphelenmemisGizli tutmuş o sanki![]()
Demek ki istemiş canımZetn kiz ben inanmadim cunku hic istemiyorum diyodu iki aylikken ogrendi bide adetleri duzensizlesmis evlendikten sonra hic suphelenmemis
5 gün kaldıKasette daha geç çıkıyor canım erken dene istersen regl ne kadar kaldı
Az kalmış iki günde bir tekrarlamayı öneriyorlar5 gün kaldı
Ben hiç öyle kazara hamile kalamadim iki hamilelik yaşadım ikiside zorla tutturdum bu kaza olanlar nasıl bir kaza anlamadım bize denk gelmedi hicZetn kiz ben inanmadim cunku hic istemiyorum diyodu iki aylikken ogrendi bide adetleri duzensizlesmis evlendikten sonra hic suphelenmemis
Her halde bizim tarla sağlam değilBen hiç öyle kazara hamile kalamadim iki hamilelik yaşadım ikiside zorla tutturdum bu kaza olanlar nasıl bir kaza anlamadım bize denk gelmedi hic
Olabilir canım valla benim bi tanıdık kaçmayla hamile kaldı daha bekarkenHer halde bizim tarla sağlam değil![]()
Testi miAz kalmış iki günde bir tekrarlamayı öneriyorlar
Bende tredyoldan aldım 5 li hazırlıklıydım keşke alıp koysaydın kenara canımTesti mikalmadı kii
Hangisinden almıştınBende tredyoldan aldım 5 li hazırlıklıydım keşke alıp koysaydın kenara canım
Laboquick öneririm yaniltmiyorHangisinden almıştın
Prodoctor aldım ama keşke awox alsaydım diyorum daha garanti olurduHangisinden almıştın