- 28 Mayıs 2025
- 867
- 204
- 18
- 25
Evet insallh rabbim cok bekletmez biziBenim kuzenimde öyle oldu 3 sene ağladı hiç bişey yoktu allah zamanını bekletiyor valla
Daha çok erken kuzum sen lekelenmeyi izle az gelirse kısa sürerse yerleşme kanamasıdır bende bakıyorum süreki oluyor mu diyeCanım benim kahverengi lekelerim başladı geçen ay da böyle olmuştu regl olmuştum sonra, galiba ben eleniyorum bata 5 gün var ama bu ay galiba erken geliyor
Evet canım iki gündür geliyor dua edin yerleşme kanaması olsun ama geçen ay da böyle olmuştu o yüzden umudum kalmadı bu aydanDaha çok erken kuzum sen lekelenmeyi izle az gelirse kısa sürerse yerleşme kanamasıdır bende bakıyorum süreki oluyor mu diye
Yoğunluğu nasıl canım ağrın var mıEvet canım iki gündür geliyor dua edin yerleşme kanaması olsun ama geçen ay da böyle olmuştu o yüzden umudum kalmadı bu aydan
Canım normalde de regl ağrısı çekmem şuan da yok zaten ama arada sağ kasığım batıyor yine yoğunluğu az 1 damla belki var bilerek beyaz giyiyorum göreyim diyeYoğunluğu nasıl canım ağrın var mı
İnşallah yerleşmedir canım eltim 1 hafta kanama görmüş adet yani o yüzden umut var bence hemen karamsar olma inşallah kesilirCanım normalde de regl ağrısı çekmem şuan da yok zaten ama arada sağ kasığım batıyor yine yoğunluğu az 1 damla belki var bilerek beyaz giyiyorum göreyim diye
İnşallah canım bu sefer zaten gecikme olmadan test yapmayacağım sabredeceğim insan hayal kırıklığına uğruyor sonraİnşallah yerleşmedir canım eltim 1 hafta kanama görmüş adet yani o yüzden umut var bence hemen karamsar olma inşallah kesilir
Valla geçen ay o kadar heveslendim ki ben pozitif çıkınca hastaneye kasık ağrısından gittim doktor hcg ye baktı yok dedi gebelik nasıl üzüldüm beklemiyordum bile ilk aydı denememiz insan beklemiyor olsa bile üzülüyorİnşallah canım bu sefer zaten gecikme olmadan test yapmayacağım sabredeceğim insan hayal kırıklığına uğruyor sonra
Hoşgeldin canım valla iki gündür yapıyorum erken olmasına rağmen ama belli olmuyor çok belli belirsiz gölge var sadece sende durumlar nasılBat 22 ağustos civari olanlar test yapiyor musunuz?Çok erken di mi?Daha 8-9 gün var.
Ben yapmadım hiç test.Tatile gideceğim yarın varsa sorun yaşamam insallah.Bel ağrısı ve meme hassasiyeti başladı ben de.Ama normal zamanlarda da olabiliyor.Emin değilim.Kendi arabamızla 5 saatlik yol gideceğiz sabah.Denize havuza gireceğim.Yumurtlama dönemindeki İlk ilişkinin üzerinden 8 gün geçti.Hoşgeldin canım valla iki gündür yapıyorum erken olmasına rağmen ama belli olmuyor çok belli belirsiz gölge var sadece sende durumlar nasıl
Bişi olmaz canım dikkat et benimde aynı meme hassasiyeti var çatlamadan 3 gün sonra falan başladı sadece sağ mememin ucu acıyordu bugün yayıldı iki mememde de varBen yapmadım hiç test.Tatile gideceğim yarın varsa sorun yaşamam insallah.Bel ağrısı ve meme hassasiyeti başladı ben de.Ama normal zamanlarda da olabiliyor.Emin değilim.Kendi arabamızla 5 saatlik yol gideceğiz sabah.
Hadi ya bende sifir aci maci sadece elleyince hafif sizliyo o kadarBişi olmaz canım dikkat et benimde aynı meme hassasiyeti var çatlamadan 3 gün sonra falan başladı sadece sağ mememin ucu acıyordu bugün yayıldı iki mememde de var
Benimde tipik regl göğüs ağrısı başladı sanırım bende elendimCanım benim kahverengi lekelerim başladı geçen ay da böyle olmuştu regl olmuştum sonra, galiba ben eleniyorum bata 5 gün var ama bu ay galiba erken geliyor
Bugun mu reglinBenimde tipik regl göğüs ağrısı başladı sanırım bende elendim
İnşallah yanılırız canım süpriz yapar bebiş bizeBenimde tipik regl göğüs ağrısı başladı sanırım bende elendim
Herkeste olacak diye bişi yok canım benim normalde de ağrı olur regl a 1 hafta kala o yüzden pek ihtimal vermedimHadi ya bende sifir aci maci sadece elleyince hafif sizliyo o kadar
Herkeste olacak diye bişi yok canım benim normalde de ağrı olur regl a 1 hafta kala o yüzden pek ihtimal vermedim
Benimde gelmedi dahabnm hic basima gelmio oyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?