- 28 Mayıs 2025
- 931
- 215
- 18
- 25
İnsallah cnm mide yanmam var bide arada bogazi sisince insananin agzinda değişik bir tat olur ya oyle oluyo regli günümü bekliyorum suan daha test yapmadim hicBaşkasıyla değilde en güzeli kendinle karşılaştırmak bence. Benim normal günümle hiç farkım yok. Farklı şeyler gözlemlemek bence olumlu bişey. İnşallah gönlümüze göre olur
Aslında yapabilirsin az kalmış seninİnsallah cnm mide yanmam var bide arada bogazi sisince insananin agzinda değişik bir tat olur ya oyle oluyo regli günümü bekliyorum suan daha test yapmadim hic
Oyle ama. Yapmak istemedim en iyisi gunumu beklemekAslında yapabilirsin az kalmış senin
Benimde dün gece adet olacakmış ağrısı oldu şimdi yok bi oluyor belirti bi olmuyor canım onun haricî göğüslerim çok açıyor dokunamıyorumNormalden ne farkı var canım? İshal olan varmı? Bende adete yakın olur genelde şimdiden oldu göğüslerimde adete çok benzer ağrımaya başladı başka ne belirtileriniz var 22 bay bekleyenler
Yerleşme kanaması regl dan 1 hafta önce geliyor diyorlar neden olmasın canım hadi inşallah gebesindirMerhaba kızlar, benim de bat 21 Ağustos muhtemelen. Salı günü birkaç saatlik bi kanama oldu bende. Kasıklarımda garip bir ağrıyla birlikte geldi. Çok açık renkte pembe bir kanama. Yerleşme midir, bu kadar erken yerleşme olur mu, bilemiyorum. Hala da kasıklarımda baskı hissediyorum ama yoğun değil ufak ufak kendini hatırlatıyor özellikle ayakta uzun süre kalırsam. Kanamaya sebep olacak hiçbir sorunum da yok, ovülasyon testi de yaptım tekrar yumurtladım mı acaba diye o da değil. Bakalım nasip artık. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Adet zamanında öyle olurmuydı. Benim genelde olur adetten bir hafta önce başlar git gide artar baya adet günü direk kaybolurBenimde dün gece adet olacakmış ağrısı oldu şimdi yok bi oluyor belirti bi olmuyor canım onun haricî göğüslerim çok açıyor dokunamıyorum
Oluyor du canım dediğin gibi tam ama bu ay 10 günden fazla önce başladı çatlamadan birkaç gün sonraAdet zamanında öyle olurmuydı. Benim genelde olur adetten bir hafta önce başlar git gide artar baya adet günü direk kaybolur
Merhaba, ben dayanamayarak yaptım test. BAT 21 Ağustos. 7 gün kala akşam saatlerinde çok belirsiz bir ikinci çizgi gördüm. Bu sabah 6 gün kala yani ilk idrarla denediğimde hiçbir işaret yoktu. Muhtemelen çok erken davrandım ya da negatif...Bat 22 ağustos civari olanlar test yapiyor musunuz?Çok erken di mi?Daha 8-9 gün var.
Erken daha canım yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçtiMerhaba, ben dayanamayarak yaptım test. BAT 21 Ağustos. 7 gün kala akşam saatlerinde çok belirsiz bir ikinci çizgi gördüm. Bu sabah 6 gün kala yani ilk idrarla denediğimde hiçbir işaret yoktu. Muhtemelen çok erken davrandım ya da negatif...
Ovülasyon testi kullanmadığım için bilmiyorum tam gününü ama normalde yumurtlama günleri ağrı hissederim bu ay çok uzun süreli ağrılar ve belirtiler oldu birbirinden farklı günlerde. Tatilde olduğumuz için belki üşüttüm de bu da belirtilerimi etkiledi bilmiyorum ama notlarımı aşağıya bırakıyorum.Erken daha canım yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti
7 si diye baz alsak daha erken canım 8 gün olmuş 12 13 günde çıkıyorOvülasyon testi kullanmadığım için bilmiyorum tam gününü ama normalde yumurtlama günleri ağrı hissederim bu ay çok uzun süreli ağrılar ve belirtiler oldu birbirinden farklı günlerde. Tatilde olduğumuz için belki üşüttüm de bu da belirtilerimi etkiledi bilmiyorum ama notlarımı aşağıya bırakıyorum.
5 Ağustosta kramplar yaşadım kasıklarımda
7 Ağustosta akıntı sorunum çok fazlaydı,
8 Ağustosta da kasıklarımın ağrısı dayanılmazdı...
Uygulamada 2-8 arası doğurganlık haftası 7'si tam günü diyordu...
Çok karışık değil mi :)
Geçen yılda böyle olmuştu benim, ilk korunmayı bıraktığım ay kafayı yemiştim hamile miyim diye. Ki ondan üç-dört ay sonra döllenme olmuştu. Bu sefer gene kendime engel olamıyorum. Bir de o kadar belirti ve rahatsızlık yaşıyorum ki, hasta mıyım doktora gideyim hamile miyim durayım bekleyeyim bilemiyorum7 si diye baz alsak daha erken canım 8 gün olmuş 12 13 günde çıkıyor
Bizde öyleyiz canım heyacanla bekliyoruz yumurtlamadan bu yana bat 22 benim daha var sitresli geçiyorGeçen yılda böyle olmuştu benim, ilk korunmayı bıraktığım ay kafayı yemiştim hamile miyim diye. Ki ondan üç-dört ay sonra döllenme olmuştu. Bu sefer gene kendime engel olamıyorum. Bir de o kadar belirti ve rahatsızlık yaşıyorum ki, hasta mıyım doktora gideyim hamile miyim durayım bekleyeyim bilemiyorumSizde durumlar nasıl?
MaalesefBizde öyleyiz canım heyacanla bekliyoruz yumurtlamadan bu yana bat 22 benim daha var sitresli geçiyor
Senin ikinci bebişin mi olacak
Hadi ya çok üzüldüm canım geçmiş olsunMaalesefİlk gebeliğimde 10. haftada kalp atışı durmuştu bu yüzden zorunlu kürtaj yaşadım. Sonra ara verdim biraz bedenimin de toparlaması için :) Umarım sağlıkla kucaklarımıza alırız. Siz test yaptınız mı hiç?
Ben de prodoctor var erken gebelikte, bu sefer uygun diye aldım ama şikayeti de çok olduğunu fark ettim sonrasında. Ben Salı gününe kadar bekleme kararı aldım. 3 gün kala o zaman tekrar deneyeceğimHadi ya çok üzüldüm canım geçmiş olsunben yapıyorum iki gündür çıkmıyor daha erken ama belki bi ihtimal çıkar diye her gün yapıyorum
Bende de prodoctor var laboquick sipariş verdim az önce geldi awox ta aldım o daha elime ulaşmadı ama prodoctor sağlıklı çok hassas bir testBen de prodoctor var erken gebelikte, bu sefer uygun diye aldım ama şikayeti de çok olduğunu fark ettim sonrasında. Ben Salı gününe kadar bekleme kararı aldım. 3 gün kala o zaman tekrar deneyeceğim
Sizin belirtileriniz neler peki? Benzer miyiz...Bende de prodoctor var laboquick sipariş verdim az önce geldi awox ta aldım o daha elime ulaşmadı ama prodoctor sağlıklı çok hassas bir test
Baştan anlatayım benim çatlamadan sonra sırtım ağrıdı birkaç gün hasta gibiydim kalkamadım geçen hafta hala öyle bir ağırlık var üstümde mide bulantısı yok ama tiksinme oldu bazen çok canım çekti bazı şeyleri meme hassasiyeti çatlamadan sonra başladı hatta sağ meme ucum acıyordu birkaç gün önce yayıldı iyice dünde kasık ağrılarım başladı hafif adet olacak gibi şimdilik yok bir oluyor bir kayboluyor bakalım inşallah tutmuşturSizin belirtileriniz neler peki? Benzer miyiz...
Umarım :) Sağlıkla kucağımıza alırız.Baştan anlatayım benim çatlamadan sonra sırtım ağrıdı birkaç gün hasta gibiydim kalkamadım geçen hafta hala öyle bir ağırlık var üstümde mide bulantısı yok ama tiksinme oldu bazen çok canım çekti bazı şeyleri meme hassasiyeti çatlamadan sonra başladı hatta sağ meme ucum acıyordu birkaç gün önce yayıldı iyice dünde kasık ağrılarım başladı hafif adet olacak gibi şimdilik yok bir oluyor bir kayboluyor bakalım inşallah tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?