BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Sen benden 3 gün öndesin canım akıntı artıyormuş gebe kalınca ama bende 0 hiç olmadı inşallah hamişsindir bakalım 🥰
Regl olursam da doktora gidicem yine de bu kadar uzun süren akıntı neden olur ki kaşıntım yok kokusuz belki mantar başlangıcı olabilir diye de korkum var açıkcası

Regl olursam da doktora gidicem yine de bu kadar uzun süren akıntı neden olur ki kaşıntım yok kokusuz belki mantar başlangıcı olabilir diye de korkum var açıkcası
Mantar pütürlü oluyor diye biliyorum akıntısı canım senin ki ya yumurtlamadan yada gebelikten bence

Ayy heyecan basıyor valla belirtilerimiz hamiş gibi sanki meme batması başladı bugün de sırt ağrısı kasık batması vardı hasta gibi hissediyorum birde kendimi normal mi acaba 🤔
Evet ya insan heyecanlanıyor hamilelik belirtilerinde var canım belki bebişin habercisidir herkesin süreci farklı oluyor 19 unda test yapacağım sabredebilirsem 😅

Ayy heyecan basıyor valla belirtilerimiz hamiş gibi sanki meme batması başladı bugün de sırt ağrısı kasık batması vardı hasta gibi hissediyorum birde kendimi normal mi acaba 🤔
Daha yerleşmeden belirti belli olmuyormuş pek vücüdünu fazla dinleme bence canım

Sigara kullanan varmı aranızda ben bırakamadım ama her yaktığımda pişman oluyorum ama yakmadan da çok stres oluyorum

Sigara kullanan varmı aranızda ben bırakamadım ama her yaktığımda pişman oluyorum ama yakmadan da çok stres oluyorum
Evet kullanıyorum bırakamıyorum inşallah hamile kaldığımda bir anda bırakıp atarım onu düşünüyorum

Back
X