Aaa anladım canım bu ay olmazsa reglimde bende sipariş vereyim trendyoldanHer iki çizginin tam koyulukta olması gerekiyor canım 2 gün sürdü sonra silikleşince çatlamış oluyor t çizgisi silikleşince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa anladım canım bu ay olmazsa reglimde bende sipariş vereyim trendyoldanHer iki çizginin tam koyulukta olması gerekiyor canım 2 gün sürdü sonra silikleşince çatlamış oluyor t çizgisi silikleşince
İnşallah oluruz canım gerek kalmaz bakalım belirtileriniz nasıl bat ne zamandıAaa anladım canım bu ay olmazsa reglimde bende sipariş vereyim trendyoldan
Bat 19 canım sadece beyaz kremsi akıntım var 2 ağustostan beriİnşallah oluruz canım gerek kalmaz bakalım belirtileriniz nasıl bat ne zamandı
Sen benden 3 gün öndesin canım akıntı artıyormuş gebe kalınca ama bende 0 hiç olmadı inşallah hamişsindir bakalımBat 19 canım sadece beyaz kremsi akıntım var 2 ağustostan beri
Regl olursam da doktora gidicem yine de bu kadar uzun süren akıntı neden olur ki kaşıntım yok kokusuz belki mantar başlangıcı olabilir diye de korkum var açıkcasıSen benden 3 gün öndesin canım akıntı artıyormuş gebe kalınca ama bende 0 hiç olmadı inşallah hamişsindir bakalım![]()
Mantar pütürlü oluyor diye biliyorum akıntısı canım senin ki ya yumurtlamadan yada gebelikten benceRegl olursam da doktora gidicem yine de bu kadar uzun süren akıntı neden olur ki kaşıntım yok kokusuz belki mantar başlangıcı olabilir diye de korkum var açıkcası
İnşallah canım bende öyle umut ediyorumMantar pütürlü oluyor diye biliyorum akıntısı canım senin ki ya yumurtlamadan yada gebelikten bence
Ayy heyecan basıyor valla belirtilerimiz hamiş gibi sanki meme batması başladı bugün de sırt ağrısı kasık batması vardı hasta gibi hissediyorum birde kendimi normal mi acabaİnşallah canım bende öyle umut ediyorum![]()
Evet ya insan heyecanlanıyor hamilelik belirtilerinde var canım belki bebişin habercisidir herkesin süreci farklı oluyor 19 unda test yapacağım sabredebilirsemAyy heyecan basıyor valla belirtilerimiz hamiş gibi sanki meme batması başladı bugün de sırt ağrısı kasık batması vardı hasta gibi hissediyorum birde kendimi normal mi acaba![]()
Daha yerleşmeden belirti belli olmuyormuş pek vücüdünu fazla dinleme bence canımAyy heyecan basıyor valla belirtilerimiz hamiş gibi sanki meme batması başladı bugün de sırt ağrısı kasık batması vardı hasta gibi hissediyorum birde kendimi normal mi acaba![]()
Bende senden 1 gün sonra yaparımEvet ya insan heyecanlanıyor hamilelik belirtilerinde var canım belki bebişin habercisidir herkesin süreci farklı oluyor 19 unda test yapacağım sabredebilirsem![]()
Yok canım dinlemiyorum aslında gözlemliyorum neler oluyor falanDaha yerleşmeden belirti belli olmuyormuş pek vücüdünu fazla dinleme bence canım
Evet kullanıyorum bırakamıyorum inşallah hamile kaldığımda bir anda bırakıp atarım onu düşünüyorumSigara kullanan varmı aranızda ben bırakamadım ama her yaktığımda pişman oluyorum ama yakmadan da çok stres oluyorum
Bu süreçte azaltabilsek en azındanEvet kullanıyorum bırakamıyorum inşallah hamile kaldığımda bir anda bırakıp atarım onu düşünüyorum
Evet nikotin sakızını denicem bakalım azaltmaya çalışıyorum 2 haftadır çok zorluyorBu süreçte azaltabilsek en azından![]()
Bende aynı hamile olduğumu öğrenince bırakmak istiyorum sürecim uzarsa da bırakırımSigara kullanan varmı aranızda ben bırakamadım ama her yaktığımda pişman oluyorum ama yakmadan da çok stres oluyorum
Sabredelim az kaldıBende senden 1 gün sonra yaparım![]()
Evet canım az kaldı bakalım aslında doktor bana gebelik düşündüğümde bırakmamızı söyledi eşimle ama ben anjiyo oldum seneler önce yine bırakamadımSabredelim az kaldı![]()
Evet aslında doğrusu bırakmak günde ne kadar içiyorsunEvet canım az kaldı bakalım aslında doktor bana gebelik düşündüğümde bırakmamızı söyledi eşimle ama ben anjiyo oldum seneler önce yine bırakamadım![]()