- 28 Haziran 2025
- 444
- 138
- 18
- 31
Canım belirti olmadan da oluyor herkeste olacak diye bişey de yok tabiBende pek bi belirti yok çok merak ettim inşallah gönlünüzce olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım belirti olmadan da oluyor herkeste olacak diye bişey de yok tabiBende pek bi belirti yok çok merak ettim inşallah gönlünüzce olur
Tabi ben 2 ay denedim hep adete 1 hafta kala göğüsüm ağrır tutmadığını ordan anladım bu ayda onu bekliycem. Birde araştırdım yerleşmeden belirti pek olmaz yazıyolarCanım belirti olmadan da oluyor herkeste olacak diye bişey de yok tabi
Olabilir canım çok fazla olmuyor adet belirtisiyle aynı oluyor genelde çoğu kişide adet oluyorTabi ben 2 ay denedim hep adete 1 hafta kala göğüsüm ağrır tutmadığını ordan anladım bu ayda onu bekliycem. Birde araştırdım yerleşmeden belirti pek olmaz yazıyolar
Yani dikkat edersen var hep evdeyim dikkatimi cekio yoksa oyle asiri degillerBende pek bi belirti yok çok merak ettim inşallah gönlünüzce olur
Aynen inşallah bekleyen herkesinki tutmuşturOlabilir canım çok fazla olmuyor adet belirtisiyle aynı oluyor genelde çoğu kişide adet oluyor
İnşallah kuzum hep beraber bu ay hamiş olsak ne güzel olurAynen inşallah bekleyen herkesinki tutmuştur![]()
Hangi şehirdensinİnşallah kuzum hep beraber bu ay hamiş olsak ne güzel olur![]()
İstanbuldayım canım sen hangi şehirdesinHangi şehirdensin
Ankara benİstanbuldayım canım sen hangi şehirdesin
Uzakmışız ya yengem de kırıkkaleli ankaradan çok geçtim ama bir gezme fırsatım olmadıAnkara ben
Bende öyleyim rahatsız ediyor normalden farklı olunca insan bi noluyor diyor yaYani dikkat edersen var hep evdeyim dikkatimi cekio yoksa oyle asiri degiller
Evet gercekten oyle onceki ay hic yoktu sadece soldaydi simdi sagda batmalar varBende öyleyim rahatsız ediyor normalden farklı olunca insan bi noluyor diyor ya
Benimde yumurtlama sağda ağrı oldu sola geçti 2 gün sonra ama yumurtlama ağrısı kadar değil hafif oluyorEvet gercekten oyle onceki ay hic yoktu sadece soldaydi simdi sagda batmalar var
Bende batmalar oluyo ztn ben cogu sanciyi anlamiom bile adetlerim o kadar siddetli ki ufaklari umursamiyorumBenimde yumurtlama sağda ağrı oldu sola geçti 2 gün sonra ama yumurtlama ağrısı kadar değil hafif oluyor
Valla senle aynıyız bu durumda benimde inanılmaz ağrılarım sancılarım olur biraz evlendikten sonra hafifledi ama yinede oluyorBende batmalar oluyo ztn ben cogu sanciyi anlamiom bile adetlerim o kadar siddetli ki ufaklari umursamiyorum
Evet bende de oyle ama korunmayi biraktiktan sonra kafayi yedi duzensizlestiValla senle aynıyız bu durumda benimde inanılmaz ağrılarım sancılarım olur biraz evlendikten sonra hafifledi ama yinede oluyor
Evet bende de oyle ama korunmayi biraktiktan sonra kafayi yedi duzensizlesti
[/QUOTE
Oda çok etkiliyormuş benimde geçen ay değişikti ama galiba tutunamadı embriyo adet bile görmedim lekelenme oldu iki gün geçti
Hadi ya baya uzunmuş canım normalde kaç gün regl oluyorsunBende de olmam gereken âdetten on gün önce lekelenme başlıyor beş gün kadar sürüyor sonra sökülüyor 2-3 aydır böyle anca düzene girecek herhalde
İstanbuldayım canım sen hangi şehirdesin
Neresindeİstanbuldayım canım sen hangi şehirdesin