Bat 22 Mart olan arkadaşlar...belirti kovalayalim mi

Hadi hakkınızda hayırlısı umarım güzel haberler alırsınız test yapsaydınız keşke
Yaptım çıkmadı canım herkes 1 hafta da anca çıkar falan dedi bir de ben gerçekten artık neye güveneceğimi şaşırmış durumdayım Flo uygulaması kullanıyordum orda adetim 3 gün gecikmiş gösteriyor bir kaç arkadaş peapp önerdi ona geçtim orda da 27 si gösteriyor daha adete 4 gün var diyor

Ben uzun zamandır pepapp kullanıyorum hiç şaşmado bugüne kadar ilk gebeliğimde de orayı takip etmiştim ovülasyonu

Kızlar benimde, 26 Mart, aşırı halsizlik var bugün resmen yataktan kalkamıyorum. Erken gebelik testi yaptım negatif.

Merhaba benim de 20 Mart iki gündür bıçak saplanır gibi bel ağrısı giriyor ve eğilip kalkarken kasigim aciyor ama tabiiki kesin değildir diyorum test alıp yapmamak için zor duruyorum
Ya bende sizin gibiyim benimde 20 martdı hevesle bekliyorum umarım güzel sonuçlar alırız

Merhaba benimde bat 22 marttı olmadım 3 gündür kasıklarım çok ağrıyor hsg cekilmiştim bu ay. Ama bugün ufaktan bi kaç lekelenme geldi moralim çok bozuk muhtemelen yarına adet olcam sanırım

Kızlar laboquik gebelik testi ve ovulasyon testi bişeyler görebiliyor musunuz,yoksa kuruma çizgi mi

Arkadaşlar, Reglime iki gün kaldı. Bugün test yaptım çıkmadı.
Aşırı halsizim aşırı. Sürekli uyku halim var.
Sanki göğüs uclarımda koyulaşma var.
Acaba psikolojik mi ?
Hamile olsam çıkardı diye de düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…