- Konu Sahibi zeynep2009
-
Yaptım çıkmadı canım herkes 1 hafta da anca çıkar falan dedi bir de ben gerçekten artık neye güveneceğimi şaşırmış durumdayım Flo uygulaması kullanıyordum orda adetim 3 gün gecikmiş gösteriyor bir kaç arkadaş peapp önerdi ona geçtim orda da 27 si gösteriyor daha adete 4 gün var diyorHadi hakkınızda hayırlısı umarım güzel haberler alırsınıztest yapsaydınız keşke
Ben uzun zamandır pepapp kullanıyorum hiç şaşmado bugüne kadar ilk gebeliğimde de orayı takip etmiştim ovülasyonuYaptım çıkmadı canım herkes 1 hafta da anca çıkar falan dedi bir de ben gerçekten artık neye güveneceğimi şaşırmış durumdayım Flo uygulaması kullanıyordum orda adetim 3 gün gecikmiş gösteriyor bir kaç arkadaş peapp önerdi ona geçtim orda da 27 si gösteriyor daha adete 4 gün var diyor
Batı bekleyin bence hiç belli olmaz. Geç döllenme olmuş olabilirKızlar benimde, 26 Mart, aşırı halsizlik var bugün resmen yataktan kalkamıyorum. Erken gebelik testi yaptım negatif.
Onda devam edecem artık yaBen uzun zamandır pepapp kullanıyorum hiç şaşmado bugüne kadar ilk gebeliğimde de orayı takip etmiştim ovülasyonu
Selam bende 20 martta yumurtlamayı yakaladım değerlendirdim umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız kızlarSlm herkese...batlarimiz aynı olan arkadaşlar burdan durumlarimizi değerlendirelim mi..
Ya bende sizin gibiyim benimde 20 martdı hevesle bekliyorum umarım güzel sonuçlar alırızMerhaba benim de 20 Mart iki gündür bıçak saplanır gibi bel ağrısı giriyor ve eğilip kalkarken kasigim aciyor ama tabiiki kesin değildir diyorum test alıp yapmamak için zor duruyorum
Yerleşme kanaması olabilir bir test yapın benceKızlar bat 23 ama ben regl olmadım sadece ayın 15i ve 16sı 2 günlük bir kanama yaşamıştım ama çok azdı var mı böyle olup hamile olduğunu öğrenen
Bir kaç gün bekleyip test yapacağımYerleşme kanaması olabilir bir test yapın bence
En üsttekinde kuruma gibi ortadakinde yok sondakinde var kuzuu geçti mi gününEki Görüntüle 3564836
Kızlar laboquik gebelik testi ve ovulasyon testi bişeyler görebiliyor musunuz,yoksa kuruma çizgi mi
Çok silik görünüyor gözle daha net görünüyordur fotoda daha silik gözükür. İnşallah vardır
Bugün ya da yarın olmam gerekiyor,daha önce Laboquik kuruma hiç çıkartmamıştı görünce şaşırdımEn üsttekinde kuruma gibi ortadakinde yok sondakinde var kuzuu geçti mi günün
Tamam çiçeğim
bugun yapıcamm kuzu eşim şimdi almaya gitti :)))Kız test yapmadın mı hâlâ
ayy inşallah vardır o zamann :)Bugün ya da yarın olmam gerekiyor,daha önce Laboquik kuruma hiç çıkartmamıştı görünce şaşırdım
Ayy hadi inşallahbugun yapıcamm kuzu eşim şimdi almaya gitti :)))
bugun yapıcamm kuzu eşim şimdi almaya gitti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?