- 15 Mart 2019
- 816
- 765
- 103
- Konu Sahibi zeynep2009
-
Amin inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana daMaşallah maşallah ne güzel ya sağlıkla ilerlesin inşallah darısı bana
Kuzu çıkartmıyor diye biliyorum bence varr net belli yaniEki Görüntüle 3564133
Kızlar bat a 3 gün var. 5 dk içinde çıktı. Prodoctor markası. Bu marka kuruma çizgisi, yalancı pozitif çıkartıyo mu? Ne düşüneceğimi bilemiyorum ne yapmalıyım
Ay valla çok garip hissediyorum bugün kan da çıkar mı ona emin olamadımKuzu çıkartmıyor diye biliyorum bence varr net belli yanikan vermelisinnn bende bugun yapıcamm
Bende hiç çıkartmadı,sizde 5dk içinde belirmiş bence var kan verin derimEki Görüntüle 3564133
Kızlar bat a 3 gün var. 5 dk içinde çıktı. Prodoctor markası. Bu marka kuruma çizgisi, yalancı pozitif çıkartıyo mu? Ne düşüneceğimi bilemiyorum ne yapmalıyım
Sizin bata kaç gün varBende hiç çıkartmadı,sizde 5dk içinde belirmiş bence var kan verin derim
Cıkar tabi kuzum hayırlı olsun belirtilerin neydiAy valla çok garip hissediyorum bugün kan da çıkar mı ona emin olamadım
Baş dönmesi ve uyuma isteği var fazlasıyls bide iştahCıkar tabi kuzum hayırlı olsun belirtilerin neydi
Acilde alırlar belki ilaç kullandığını gebelik şüphesini söylersen riske atmamak için alırlarBaş dönmesi ve uyuma isteği var fazlasıyls bide iştahdevlet hastanesi acilinde veriliyor mu özele mi gitmek lazım
Sen yaptın mı testAcilde alırlar belki ilaç kullandığını gebelik şüphesini söylersen riske atmamak için alırlar
Benim 3,4 gün var erken gebelik testi yapmıştım çıkmadı amaSizin bata kaç gün var
Bekliyorum eşim test alıcaktı gün içinde güya işten fırsat bulupSen yaptın mı test
İnşallah güzel haberlerle ♥Bekliyorum eşim test alıcaktı gün içinde güya işten fırsat bulup
Bende 5 gün varken yaptım 5. Dakikadan sonra çok silik çıktı batı bekleyin belki vardırBenim 3,4 gün var erken gebelik testi yapmıştım çıkmadı ama
Hiç bilmiyorum kuzu benim kimyasal gebelşk olduğunda aşağı doğru sızlama hissediyordum gebelikle alakalıdır muhtemelenBu arada 2gündür vajinamda bi ağrı var geçmiyo bunun gebelik belirtisi ile alakası olabilir mi? Çok rahatsız edici düzeyde çünkü resmen damarın attığını hissediyorum
Test yaptığınızda haber verinHiç bilmiyorum kuzu benim kimyasal gebelşk olduğunda aşağı doğru sızlama hissediyordum gebelikle alakalıdır muhtemelen
Tamam çiçeğimTest yaptığınızda haber verin
Benimde Bugün adet günüm daha olmadım ...ama hiç ne adet ne gebelik belirtim yok...sizde var miBugun adet gunu ne gelen var ne gıden bır heves test yaptım kızlar ama negatıf ben elendım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?