Bat 22 Mart olan arkadaşlar...belirti kovalayalim mi

Kızlar bat a 3 gün var. 5 dk içinde çıktı. Prodoctor markası. Bu marka kuruma çizgisi, yalancı pozitif çıkartıyo mu? Ne düşüneceğimi bilemiyorum ne yapmalıyım

Eki Görüntüle 3564133
Kızlar bat a 3 gün var. 5 dk içinde çıktı. Prodoctor markası. Bu marka kuruma çizgisi, yalancı pozitif çıkartıyo mu? Ne düşüneceğimi bilemiyorum ne yapmalıyım
Kuzu çıkartmıyor diye biliyorum bence varr net belli yani kan vermelisinnn bende bugun yapıcamm

Baş dönmesi ve uyuma isteği var fazlasıyls bide iştah devlet hastanesi acilinde veriliyor mu özele mi gitmek lazım
Acilde alırlar belki ilaç kullandığını gebelik şüphesini söylersen riske atmamak için alırlar

Bu arada 2gündür vajinamda bi ağrı var geçmiyo bunun gebelik belirtisi ile alakası olabilir mi? Çok rahatsız edici düzeyde çünkü resmen damarın attığını hissediyorum

Bu arada 2gündür vajinamda bi ağrı var geçmiyo bunun gebelik belirtisi ile alakası olabilir mi? Çok rahatsız edici düzeyde çünkü resmen damarın attığını hissediyorum
Hiç bilmiyorum kuzu benim kimyasal gebelşk olduğunda aşağı doğru sızlama hissediyordum gebelikle alakalıdır muhtemelen

Bugun adet gunu ne gelen var ne gıden bır heves test yaptım kızlar ama negatıf ben elendım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…