Bat 22 Mart olan arkadaşlar...belirti kovalayalim mi

Kızlar benmde bat 23’ü rahatsız edici bi sağ kasık batması yaşıyorum onun dışında gün sonunde regl ağrısına benzer bel ağrısı ara ara başka da göğüs hassasiyetim hiç yok normalde regl öncesi bile olur

Benim de öyle şu an

Merhaba kızlar benimde 21 marttı hala olmadım bu ay taşınma telaşım var diye hiç ne yumurtlama ne çatlama gününü değerlendiremedim sadece bu ay 2 günde 3 günde bir ilişki oldu aslında hiç bi umudum yok ama olmadım yani normalde adet olacağım zaman hissederdim bu ay çok garip bi şekilde adet belirtim dahi yok ne göğüs şişliği ne de bi başka bişey sadece hafif hafif sümüksü yapıda akıntım oluyor o da arada ( hakkınızı helal edin ramazan ramazan açık açık konuşuyorum ama ) onun dışında hiçbir belirtim bişeyüm yok

Kızlar bat 23 ama ben regl olmadım sadece ayın 15i ve 16sı 2 günlük bir kanama yaşamıştım ama çok azdı var mı böyle olup hamile olduğunu öğrenen

Hadi hakkınızda hayırlısı umarım güzel haberler alırsınız test yapsaydınız keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…