- 9 Aralık 2024
- 766
- 238
- 18
- 35
- Konu Sahibi zeynep2009
-
Bu markada silik bile çıksa ki sizinki çok net yalancı pozitif çıkarmıyor hayırlı olsun gebesinizEki Görüntüle 3564133
Kızlar bat a 3 gün var. 5 dk içinde çıktı. Prodoctor markası. Bu marka kuruma çizgisi, yalancı pozitif çıkartıyo mu? Ne düşüneceğimi bilemiyorum ne yapmalıyım
Hayırlı haberlerinizi bekliyorum ben bu ay da elendimBenimde Bugün adet günüm daha olmadım ...ama hiç ne adet ne gebelik belirtim yok...sizde var mi
Erken gebelik testi mi yaptınız acaba daha çok erken umutsuz olmayın bence ben elendim bu ayBugun adet gunu ne gelen var ne gıden bır heves test yaptım kızlar ama negatıf ben elendım sanırım
Hayırlarla inşallah belki önümüzdeki ay olacak moralinizi yüksek tutun, inşallah sizinde pozitif testinizi görürüz bir an önceHayırlı haberlerinizi bekliyorum ben bu ay da elendim
Amin inşallahHayırlarla inşallah belki önümüzdeki ay olacak moralinizi yüksek tutun, inşallah sizinde pozitif testinizi görürüz bir an önce
Evet erken gebelık yaptım zaten yumurtlamada gormedım moraller sıfırErken gebelik testi mi yaptınız acaba daha çok erken umutsuz olmayın bence ben elendim bu ay
Adetiniz bi geciksin acele etmeyin burda çok fazla negatif çıkıp pozitife dönen oluyo adet olmadığınız sürece hala umut var demekki beklemesi her ay o stres çok zor oluyo gerçektenEvet erken gebelık yaptım zaten yumurtlamada gormedım moraller sıfır
Ikıncı gun hala yok negatıf yaptım sımdıAdetiniz bi geciksin acele etmeyin burda çok fazla negatif çıkıp pozitife dönen oluyo adet olmadığınız sürece hala umut var demekki beklemesi her ay o stres çok zor oluyo gerçekten
Bende erken gebelik testi yaptım negatif..pztsi veya Salı regl günüm bende elendim benceErken gebelik testi mi yaptınız acaba daha çok erken umutsuz olmayın bence ben elendim bu ay
Benim de öyle şu anKızlar benmde bat 23’ü rahatsız edici bi sağ kasık batması yaşıyorum onun dışında gün sonunde regl ağrısına benzer bel ağrısı ara ara başka da göğüs hassasiyetim hiç yok normalde regl öncesi bile olur
Benimde 23 sorun olmazsa bende varımSlm herkese...batlarimiz aynı olan arkadaşlar burdan durumlarimizi değerlendirelim mi..
Test yaptın mı test yerine kan vericeö ben o yüzden salıya kadar beklemeyi düşünüyormBenim de öyle şu an
Yarın olmazsam veririm belki ben deTest yaptın mı test yerine kan vericeö ben o yüzden salıya kadar beklemeyi düşünüyorm
Hakkında hayırlısı olsun inşallah benm dha 3 gün var 26 yazacağıma 23’ü yazmışımYarın olmazsam veririm belki ben de
Önümüzdeki ay inşallah hayırlı haberi alırızBende erken gebelik testi yaptım negatif..pztsi veya Salı regl günüm bende elendim bence
Teşekkür ederim sizin için de inşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah benm dha 3 gün var 26 yazacağıma 23’ü yazmışım
Hadi hakkınızda hayırlısı umarım güzel haberler alırsınızMerhaba kızlar benimde 21 marttı hala olmadım bu ay taşınma telaşım var diye hiç ne yumurtlama ne çatlama gününü değerlendiremedim sadece bu ay 2 günde 3 günde bir ilişki oldu aslında hiç bi umudum yok ama olmadım yani normalde adet olacağım zaman hissederdim bu ay çok garip bi şekilde adet belirtim dahi yok ne göğüs şişliği ne de bi başka bişey sadece hafif hafif sümüksü yapıda akıntım oluyor o da arada ( hakkınızı helal edin ramazan ramazan açık açık konuşuyorum ama ) onun dışında hiçbir belirtim bişeyüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?