- 11 Mart 2025
- 649
- 133
- 18
- 29
- Konu Sahibi zeynep2009
-
Çok sağol cnmAnladım canım o zaman testlerle koyulasmayi takip et günün geçince kan verirsin öyle kesinlestirirsin bence var gönlünce sağlıkla olsun inşallah
Kesinlikle katılıyorum o kadar stresli oluyor ki sürekli acaba’larla günler geçiyor sağıklı ilerliyor mu vs gibi. Bencede kaset testte çizgi koyulaşıyor mu onu takip etmek bir tık daha psikolojik olarak iyi gelebilirKan verirsem de şimdi beta.takibi var o daha stresli.goruyorum.burda takip edenleri
Var benceBat 19 mart.biraz önce yaptım hemen böyle çıktı ne diyosunuz?
Gözünüz aydın hamilesiniz :) Ne zaman adet olacaktınız?Bat 19 mart.biraz önce yaptım hemen böyle çıktı ne diyosunuz?
Daha geçmedi yarın olmam gerekiyor.. bilemiyorum baya koyuydu gece bir tane daha yaptım o da açık renk çıktı ikinci çizgiGözünüz aydın hamilesiniz :) Ne zaman adet olacaktınız?
Daha geçmedi yarın olmam gerekiyor.. bilemiyorum baya koyuydu gece bir tane daha yaptım o da açık renk çıktı ikinci çizgi
Çok teşekkür ederim bende bunu düşünüyordum aslında bu durumda böyle bir dönemde dikkat etmem.gereken ekstra bişi var mı? Ben öğretmenim surekli ayaktayım korkuyorum bebek varsa tutunamaz diyeHadi ilki yalancı pozitifti desen, ikincisi de mi öyle olacak. Normalde beta-hcg değeri daha yoğun diye sabah idrarıyla yapılması söylenir ki sen bir de gece yapmışsın ona rağmen çıkmış.
Bence de gebesin, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallahGecikmenin bir kaç gün ardından kan testi de verirsin için rahatlar, o güne kadar mümkün olduğunca yediğine, içtiğine, oturmana, kalkmana dikkat edersin.
Benim 4 gün kala prodoctor erken gebelik testiyle silik çizgi çıktı onu deneyebilirsiniz ama bence riske atmayın doktora söyleyin bi hcg baktırınKızlar bat 22,23 mart yani değişebiliyor. Bir sorum olacak ben 19 unda sabahın erken saatinde başka şehre nükleer tıpa giricem. Haşimato olduğumu yeni öğrendim. Yani şu an oldu oldu, olmadı tedavi olduğum süre boyunca olmayacak belki de 1 yıl. Bir de şeyi öğrenmek istiyorum ben ne olur ne olmaz radyasyon alacağım diye test yapacağım 19 u sabahtan. Sizce 3, 4 gün kala çıkma olasılığı var mı? erken mi alayım kaset mi? Lütfen yazın. Bu tsh t3 ve t4 değerleriyle zor tabi ama önlem almakta fayda var. Bilmeliyim.
Çok teşekkür ederim bende bunu düşünüyordum aslında bu durumda böyle bir dönemde dikkat etmem.gereken ekstra bişi var mı? Ben öğretmenim surekli ayaktayım korkuyorum bebek varsa tutunamaz diye
En erken cuma günü benceKızlar bat 25 ne zaman test yapsam sonuç alırım. Bekleyemiyorum gibi :d
Erken gebelik testi de mi olsaEn erken cuma günü bence
Kızlar bat 25 ne zaman test yapsam sonuç alırım. Bekleyemiyorum gibi :d
Evet adetin geciktigi günden 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor diyor erken gebelik testinde ben aldım freely marka ben de 23u bat yarın yapacağımErken gebelik testi de mi olsa
Benim aldığım da prodoctor. Ben de sabah ilk idrar da denemeyi düşünüyorumEvet adetin geciktigi günden 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor diyor erken gebelik testinde ben aldım freely marka ben de 23u bat yarın yapacağım
Arkadaşlar bu yoruma bakabilecek olan var mıArkadaşlar dün doktora gittim bazı şikayetlerimi söyleyince (mide yanması,kasık ağrısı,meme büyümesi,öğürme,halsizlik ) beta istedi,regl 23 Mart ben dün kan verdim.Beta bu sabah 2.81 çıkmış.Bu ay gebelik yok demek değil mi bu?
Geç döllenmedir belki veya kan da çıkmayıp önce idrarda çıkıp regl günü kanda da çıkan tanıdıklarım oldu.Arkadaşlar bu yoruma bakabilecek olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?