- 15 Mart 2019
- 816
- 765
- 103
- Konu Sahibi zeynep2009
-
Aynı dertteyim testler çift çizgiKan verirsem de şimdi beta.takibi var o daha stresli.goruyorum.burda takip edenleri
Çatlamanın hemen1 hafta sonrasında vermiş oldum aslında ama nasıl yorumlayacağımı anlamadım doktor yapmak isteyince yaptı.Geç döllenmedir belki veya kan da çıkmayıp önce idrarda çıkıp regl günü kanda da çıkan tanıdıklarım oldu.
Ben cuma falan belki . Çünkü beta takini stresi istemiyorum kimyasal da olabilir sonuçta çok heveslnmek istemiyorumAynı dertteyim testler çift çizgibat 21 i
Kanı ne zaman versem diye düşünüyorum
Güzel düşünün benceBen cuma falan belki . Çünkü beta takini stresi istemiyorum kimyasal da olabilir sonuçta çok heveslnmek istemiyorum
Bence erken gebelik testi yapabilirsiniz bata 4 gün kalmış oluyorbenim de bat 23 mart. Şuan sadece göğüslerimde şişkinlik ve ağrı hissediyorum ama bu aynı zamanda regl belirtisi de olduğu için ümitlenmek istemiyorum. Arada bir de kasıklarıma ağrı giriyor özellikle öksürdükçe o neden anlamadımyarın sabah erken gebelik testi yapsam mı beklesem mi ne dersiniz
yaptınız mıBirazdan test yapacağım
Days comfort yaptım negatif günlerdir çizgi vardı testlerdeyaptınız mı
Keşke kan verseydiniz. Üzüldüm bir an önce hamile kalın inşallahDays comfort yaptım negatif günlerdir çizgi vardı testlerdenasip
Benim 4 gün kala prodoctor erken gebelik testiyle silik çizgi çıktı onu deneyebilirsiniz ama bence riske atmayın doktora söyleyinKızlar bat 22,23 mart yani değişebiliyor. Bir sorum olacak ben 19 unda sabahın erken saatinde başka şehre nükleer tıpa giricem. Haşimato olduğumu yeni öğrendim. Yani şu an oldu oldu, olmadı tedavi olduğum süre boyunca olmayacak belki de 1 yıl. Bir de şeyi öğrenmek istiyorum ben ne olur ne olmaz radyasyon alacağım diye test yapacağım 19 u sabahtan. Sizce 3, 4 gün kala çıkma olasılığı var mı? erken mi alayım kaset mi? Lütfen yazın. Bu tsh t3 ve t4 değerleriyle zor tabi ama önlem almakta fayda var. Bilmeliyim.
bence bekleyin benim de 23 bat bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim çok bozuldu biraz daha bekleyin net olsun bencebenim de bat 23 mart. Şuan sadece göğüslerimde şişkinlik ve ağrı hissediyorum ama bu aynı zamanda regl belirtisi de olduğu için ümitlenmek istemiyorum. Arada bir de kasıklarıma ağrı giriyor özellikle öksürdükçe o neden anlamadımyarın sabah erken gebelik testi yapsam mı beklesem mi ne dersiniz
Gerek kalmadı artık kana tesekkurlerKeşke kan verseydiniz. Üzüldüm bir an önce hamile kalın inşallah
Ben de dayanamadım sizin gibi erken gebelik yaptım negatifBenim 4 gün kala prodoctor erken gebelik testiyle silik çizgi çıktı onu deneyebilirsiniz ama bence riske atmayın doktora söyleyin
bence bekleyin benim de 23 bat bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim çok bozuldu biraz daha bekleyin net olsun bence
Sabah başka marka ile yeniden deneseniz?Days comfort yaptım negatif günlerdir çizgi vardı testlerdenasip
Denerim belki ama sanmıyorum çok net negatif çizgi dahiyok benim anlamadığım 4 tane test pozitif vermişti çok üzücü bu testlerden gerçekten uzak durmak lazımSabah başka marka ile yeniden deneseniz?
Ben umudumu bu ay için kaybettim yine hayal kırıklığıBen de dayanamadım sizin gibi erken gebelik yaptım negatifbiraz bekleyip tekrarlayacağım
Daha regl günümüz gelmedi yine de bekleyelim bakalım dilerim siz de güzel haber alırsınızBen umudumu bu ay için kaybettim yine hayal kırıklığıkısmet bakalım inşallah sizin pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?