Bat 22 Mart olan arkadaşlar...belirti kovalayalim mi

Yumurta çatlamasının 1 hafta sonrasında kan verdim düşük çıkması normal midir ??

Aynı dertteyim testler çift çizgi bat 21 i
Kanı ne zaman versem diye düşünüyorum
Ben cuma falan belki . Çünkü beta takini stresi istemiyorum kimyasal da olabilir sonuçta çok heveslnmek istemiyorum

benim de bat 23 mart. Şuan sadece göğüslerimde şişkinlik ve ağrı hissediyorum ama bu aynı zamanda regl belirtisi de olduğu için ümitlenmek istemiyorum. Arada bir de kasıklarıma ağrı giriyor özellikle öksürdükçe o neden anlamadım yarın sabah erken gebelik testi yapsam mı beklesem mi ne dersiniz

Bence erken gebelik testi yapabilirsiniz bata 4 gün kalmış oluyor

Bu zamana kadar tüm adetlerimden önce göğüs ucu ağrısı yaşadım dokunamazdım bile. Bu ay gram belirtim yok. Benim de bat 22. Yarın sabah erken test yapacağım. Varsa var yoksa yok. Radyasyon yemeye gidicem yarın öğrenmeliyim. Şans dileyin umarım vardır ve sağlıklı gebelik yaşarım. Daha önce yaşamadım gebelik ama tiroidim var korkuyorum yeni öğrendm.

Benim 4 gün kala prodoctor erken gebelik testiyle silik çizgi çıktı onu deneyebilirsiniz ama bence riske atmayın doktora söyleyin
bence bekleyin benim de 23 bat bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim çok bozuldu biraz daha bekleyin net olsun bence

Ben de dayanamadım sizin gibi erken gebelik yaptım negatif biraz bekleyip tekrarlayacağım

Merhaba arkadaşlar. Reglime bir gün kaldı. Hiçbir regl olma belirtisi göstermedim henüz. Normalde ağrılarım birkaç gün önceden başlardı. Bugün test yaptım. Eşim de ben de ikinci çizgiyi silik olarak gördük ama pek emin olamadık. Sizce bu pozitif mi?

Eklentiler

• IMG_0068.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0069.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…