Bat 22 Mart olan arkadaşlar...belirti kovalayalim mi

Benm de 23 ü ben yarın akşam erken gebelik testi yapacağım

Geç döllenme varsa idrarda gecikmeden sonra mı çıkar? Çünkü bay 22’si ve o kadar çok test almışım ki bitsin diye yapıyorum sürekli ve negatif görmek şimdiden yordu

Benim adetime de henüz var tam yumurtlama da görmedim yine değerlendirdim ağrı ve akıntıya göre ama karın kasık ağrısı yada akıntı böyle bazen sarımsı afedersiniz olması enfeksiyon belirtisi de olabilir mi ama kokusuz yani akıntı falan da yoksa normal mi yoksa cidden içerde bi sorun olduğunu mu gösteriyor gebelik için bu kadar erken olur mu tüm bu şeyler özellikle ağrılar

Doktora gitmenizde fayda var bence, eğer enfeksiyon varsa bile gebelik oluşmadan önüne geçmiş olursunuz

Doktora gitmenizde fayda var bence, eğer enfeksiyon varsa bile gebelik oluşmadan önüne geçmiş olursunuz
Zaten gebelik de oluşmazsa doktoruma gidicem ağustos ayında dış gebelik yaşadım sol tüpüm kapalı çıktı bir de daha da hamile kalamadım vitaminde vermişti ama diğer aşamalar ne ise onları de denemek isterim artık bakalım haftaya bi giderim olmazsa

Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda güzel haberler sizinle olsun

Merhaba Testin markası nedir? Bence var gibi duruyor kan verin

Merhaba Testin markası nedir? Bence var gibi duruyor kan verin
Merhaba. Softec erken gebelik testi. Bugün öğleden sonraya randevu aldım kan vermek için. İnşallah bu sefer heveslerim boşa çıkmaz

Kızlar bat 6 gün var. Sabah idrarı ile yaptım. Sanki silik çizgi görüyor gibiyim. Markası Prodoctor

Kızlar bata 4 gün var bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama ara ara kasık ağrım oluyo şeffaf akıntım var göğüs uçlarım acıyo benim gibi olan var mı hiç umudum kalmadı negatifi görünce ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…