- 9 Aralık 2024
- 766
- 238
- 18
- 35
- Konu Sahibi zeynep2009
-
Umarım isteyen herkesle birlikte biz de hayırlı haberler alırızDaha regl günümüz gelmedi yine de bekleyelim bakalım dilerim siz de güzel haber alırsınız
Benm de 23 ü ben yarın akşam erken gebelik testi yapacağımbenim de bat 23 mart. Şuan sadece göğüslerimde şişkinlik ve ağrı hissediyorum ama bu aynı zamanda regl belirtisi de olduğu için ümitlenmek istemiyorum. Arada bir de kasıklarıma ağrı giriyor özellikle öksürdükçe o neden anlamadımyarın sabah erken gebelik testi yapsam mı beklesem mi ne dersiniz
Doktora gitmenizde fayda var bence, eğer enfeksiyon varsa bile gebelik oluşmadan önüne geçmiş olursunuzBenim adetime de henüz var tam yumurtlama da görmedim yine değerlendirdim ağrı ve akıntıya göre ama karın kasık ağrısı yada akıntı böyle bazen sarımsı afedersiniz olması enfeksiyon belirtisi de olabilir mi ama kokusuz yani akıntı falan da yoksa normal mi yoksa cidden içerde bi sorun olduğunu mu gösteriyor gebelik için bu kadar erken olur mu tüm bu şeyler özellikle ağrılar
Zaten gebelik de oluşmazsa doktoruma gidicem ağustos ayında dış gebelik yaşadım sol tüpüm kapalı çıktı bir de daha da hamile kalamadım vitaminde vermişti ama diğer aşamalar ne ise onları de denemek isterim artık bakalım haftaya bi giderim olmazsaDoktora gitmenizde fayda var bence, eğer enfeksiyon varsa bile gebelik oluşmadan önüne geçmiş olursunuz
Çok geçmiş olsunZaten gebelik de oluşmazsa doktoruma gidicem ağustos ayında dış gebelik yaşadım sol tüpüm kapalı çıktı bir de daha da hamile kalamadım vitaminde vermişti ama diğer aşamalar ne ise onları de denemek isterim artık bakalım haftaya bi giderim olmazsa
Merhaba Testin markası nedir? Bence var gibi duruyor kan verinMerhaba arkadaşlar. Reglime bir gün kaldı. Hiçbir regl olma belirtisi göstermedim henüz. Normalde ağrılarım birkaç gün önceden başlardı. Bugün test yaptım. Eşim de ben de ikinci çizgiyi silik olarak gördük ama pek emin olamadık. Sizce bu pozitif mi?
Merhaba. Softec erken gebelik testi. Bugün öğleden sonraya randevu aldım kan vermek için. İnşallah bu sefer heveslerim boşa çıkmazMerhaba Testin markası nedir? Bence var gibi duruyor kan verin
İnşallahMerhaba. Softec erken gebelik testi. Bugün öğleden sonraya randevu aldım kan vermek için. İnşallah bu sefer heveslerim boşa çıkmaz
Pek göremedim kaymış olabilir kuzuEki Görüntüle 3562361 Kızlar testin sonuna doğru çizgi görüyor musunuz neden böyle
Kayma neden olabiliyor acabaPek göremedim kaymış olabilir kuzu
Test bozuk olabilir yada fazla idrar gelmiştirKayma neden olabiliyor acaba
9 aydır bebek düşünüyoruz. Bir kere kimyasal gebelik geçirdim. Sabah yine test yaptım. Çizgi var ama baya silik.İnşallahne zamandır istiyorsunuz
Evet silik çizgi gözüküyor burdan inşallah vardırKızlar bat 6 gün var. Sabah idrarı ile yaptım. Sanki silik çizgi görüyor gibiyim. Markası Prodoctor
Eki Görüntüle 3562449
Teşekkür ederim hayırlısı olsunEvet silik çizgi gözüküyor burdan inşallah vardır
Kontrol çizgisi biraz yamuk ama testte sorun yoktur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?