B Barkod Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2016 87 21 88 36 5 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Barkod #1 Kizlar mrb bat 26 mayisti ama hala kese gozukmedi sizin ne zaman gozuktu
ElifHilal_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2017 100 214 53 5 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Barkod #2 Benim bat 27 Mayıstı. Geçtiğimiz Cuma keseyi gördük. Haftaya kalp atışı için gel dedi.. Bugün mü baktı doktor?
Benim bat 27 Mayıstı. Geçtiğimiz Cuma keseyi gördük. Haftaya kalp atışı için gel dedi.. Bugün mü baktı doktor?
B Barkod Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2016 87 21 88 36 5 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Barkod #3 ElifHilal_ .!.: Benim bat 27 Mayıstı. Geçtiğimiz Cuma keseyi gördük. Haftaya kalp atışı için gel dedi.. Bugün mü baktı doktor? Genişletmek için tıkla... Evet cnm bugun bakti goremedi cuma birdaha gel dedi senin en son beta hcg kaclardaydi
ElifHilal_ .!.: Benim bat 27 Mayıstı. Geçtiğimiz Cuma keseyi gördük. Haftaya kalp atışı için gel dedi.. Bugün mü baktı doktor? Genişletmek için tıkla... Evet cnm bugun bakti goremedi cuma birdaha gel dedi senin en son beta hcg kaclardaydi
ElifHilal_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2017 100 214 53 5 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Barkod #4 2900dü cuma günü canım. Senin kaç? Bana boş gebelik olabilir dedi. Sürekli en kötüsünü söyleyip korkutuyorlar bakalım ne olacak.
2900dü cuma günü canım. Senin kaç? Bana boş gebelik olabilir dedi. Sürekli en kötüsünü söyleyip korkutuyorlar bakalım ne olacak.
B Barkod Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2016 87 21 88 36 5 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Barkod #5 ElifHilal_ .!.: 2900dü cuma günü canım. Senin kaç? Bana boş gebelik olabilir dedi. Sürekli en kötüsünü söyleyip korkutuyorlar bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Benimde bugun 2900 lerde ama göremedi cuma tam gozukur dedi bende anlamadim normalde gorunmesi gerekiyor
ElifHilal_ .!.: 2900dü cuma günü canım. Senin kaç? Bana boş gebelik olabilir dedi. Sürekli en kötüsünü söyleyip korkutuyorlar bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Benimde bugun 2900 lerde ama göremedi cuma tam gozukur dedi bende anlamadim normalde gorunmesi gerekiyor
ElifHilal_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2017 100 214 53 5 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Barkod #6 Barkod .!.: Benimde bugun 2900 lerde ama göremedi cuma tam gozukur dedi bende anlamadim normalde gorunmesi gerekiyor Genişletmek için tıkla... Gittiğin doktor nasıl? Başka bir doktora git istersen. Her zaman farklı doktora görünmek en iyisi. İnşAllah görünür canım
Barkod .!.: Benimde bugun 2900 lerde ama göremedi cuma tam gozukur dedi bende anlamadim normalde gorunmesi gerekiyor Genişletmek için tıkla... Gittiğin doktor nasıl? Başka bir doktora git istersen. Her zaman farklı doktora görünmek en iyisi. İnşAllah görünür canım
B Barkod Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2016 87 21 88 36 5 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Barkod #7 ElifHilal_ .!.: Gittiğin doktor nasıl? Başka bir doktora git istersen. Her zaman farklı doktora görünmek en iyisi. İnşAllah görünür canım Genişletmek için tıkla... Aynen farkli doktora gidicem birkac gun gecsin bakalim ins sikinti olmaz
ElifHilal_ .!.: Gittiğin doktor nasıl? Başka bir doktora git istersen. Her zaman farklı doktora görünmek en iyisi. İnşAllah görünür canım Genişletmek için tıkla... Aynen farkli doktora gidicem birkac gun gecsin bakalim ins sikinti olmaz