Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle deme, daha çok yeni yavaş yavaş başlar canım benim. İçini rahat tut Allah’ın izni ile sağlıklıdır yavrun
İnşallah çiçeğim valla kalp atışını duyunca içim ferahlayacak sanırım Senin bat ne zaman kurban olduğum

Merak etme icini ferah tut bende hamilelik belirtisi yasamayanlardanim aclik disinda hic bir hamilelik belirtim yok oda hamileliktenmi bilmiyorum
Ayyy gerçekten habire yemek yemek istiyorum habire açım gerçi ben boğa burcuyum tabiatım yemek

Ayyy gerçekten habire yemek yemek istiyorum habire açım gerçi ben boğa burcuyum tabiatım yemek
Kız cok kotu oluyor ya yemek yiyorum 1 saat gecmeden hic bisey yememis gibi midem bulaniyor sureklide bisi yemek istemiyorum ama bu seferde kramplar giriyor kuru meyve ve yemişlerle geçirmeye calisiyorum heleki son 2 gundur dahada kotuyum

Kız cok kotu oluyor ya yemek yiyorum 1 saat gecmeden hic bisey yememis gibi midem bulaniyor sureklide bisi yemek istemiyorum ama bu seferde kramplar giriyor kuru meyve ve yemişlerle geçirmeye calisiyorum heleki son 2 gundur dahada kotuyum
Allah yardımcımız olsun balımmm

Kız benim bata 5 gün kala negatifti 4 gün kala silik çizgi gördüm 1 günde bile değişiyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…