- 27 Ekim 2021
- 717
- 610
- 53
- Konu Sahibi Petitoogofrett
-
- #1.001
Şuan bir şey yok canım. Yapmadım bugün test belki yarın yaparım 3gün kalmış olacak. Herhangi bir belirtim yok şuan sadece kasıklarımda bir baskı var reglden de olabilirPetitoogofrett ne durumdasin
Seninle birlikte heyacanla bekliyorumŞuan bir şey yok canım. Yapmadım bugün test belki yarın yaparım 3gün kalmış olacak. Herhangi bir belirtim yok şuan sadece kasıklarımda bir baskı var reglden de olabilirHafif sarımsı bir akıntım var. Biraz araştırdım daha önce de olmuştu sanırım normal beyaz akıntının regl kanıyla birleşmesi ile oluşan bir durummuş Adet zamanı yaklaştığında olabiliyormuş…Beklemedeyim
Oooy çok sağolSeninle birlikte heyacanla bekliyorumsabah yaparsin olmadi test ilk idrarinla erken gebelik testin varsa eger hamilelik belirtisi ile gebelik belirtileri ayni olabiliyo kirmizilari gorene kadar umudumuzu kaybetmiyoruz demiii
Kiiiizzz bilmezmiyiz bu aya kadar bizde oyleydik biliyorsun 10 tane test yapiyordum sabah aksam kafadan cikmiyor bi turlu insallahhhh guzel haberlerini bekliyorum sabahOooy çok sağolErken gebelik testim var canım 2tane sabah yaparım hemen haber veririm
Ay bilemiyorum ki stres oluyorum yaklaştıkça adet tarihi canım
inşallah canımmm sürpriz olur valla pozitif olursaKiiiizzz bilmezmiyiz bu aya kadar bizde oyleydik biliyorsun 10 tane test yapiyordum sabah aksam kafadan cikmiyor bi turlu insallahhhh guzel haberlerini bekliyorum sabah
Güzelim benim inşallah
Kız belli olmaz o işler adet gelene kadar ümit vardııırÜç gün kaldı olsaydı çıkardı zaten artık.
Ah canım beniiiimmmKız belli olmaz o işler adet gelene kadar ümit vardııır
Meleğim adet günü kanda betası 1 çıkanı gördü bu gözler Rabbim nasip edecek olduktan sonra her türlü nasip eder sen gönlünü ferah tutAh canım beniiiimmm
Öyle tabi güzelim benimm her şeyin zamanı var, rabbim ol derse olurMeleğim adet günü kanda betası 1 çıkanı gördü bu gözler Rabbim nasip edecek olduktan sonra her türlü nasip eder sen gönlünü ferah tut
Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallahÖyle tabi güzelim benimm her şeyin zamanı var, rabbim ol derse olur
Aah yerim onuuuKızlar biz bugün kalp atışını duyduk minik fıtı fıtı atıyor
Yaa valla içim rahatladı ne bileyim sanki güzel şeyler hiç başımıza gelemezmiş gibi hayatın hep tokatını yediğimiz için bize sunduğu sürprizlere inanamıyoruzAah yerim onuuu
Maşallah canımmmİçin rahatladı dimi kuzum Sağlıcakla devam edecek inşallah böyle
Bu kurduğun cümle çok içimi burktuYaa valla içim rahatladı ne bileyim sanki güzel şeyler hiç başımıza gelemezmiş gibi hayatın hep tokatını yediğimiz için bize sunduğu sürprizlere inanamıyoruz
Rabbim senin o güzel kalbine hiç hüzün düşürmesinBu kurduğun cümle çok içimi burktu
Tüm güzellikler seni bulsun canımın içi
Seninde balım benimRabbim senin o güzel kalbine hiç hüzün düşürmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?