Âmin çok teşekkür ederimMaşallah, 7 gün öncesinde 53 beta çok güzel. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Grubun ilk güzel haberi sizden geldi, devamı bol olsun
İnşallahhepimizden güzel haberler gelir inşallah :)
Kesinlikle Pes etmek yok kızçelerKızlllarrr moral bozmak yokkkk güçlü olacağızzzz. Ay birde ben kilo ile de ugrasıyorum. Hayatımda hiç ideal kiloda olmadım ama Kilom var. Dr halledersin diyor da bebek olmadıkca acaba kilo mu muhabbeti yapuyorum ki Bundan onceki gebeliimde daha kiloluydum şuan o güne göre daha az kilodayım ama neyse bakalım :) güçlü olalımmmmmmm pes etmek yok
Hayırlı olsun canımmmmKızlar kan testi verdim sabah pozitif geldi Rabb'im isteyenlerde hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben yinede beta takibi yapıcam çookk erken öğrendim çünkü
Teşekkür ederim canımKesinlikle Pes etmek yok kızçelerkötü düşünmüyoruz Rabbim hayırlısı ile bizlere en güzel haberleri versin. Bu ay olmazsa bir dahaki ay için vücudumuzu hazırlayacağız
Hayırlı olsun canımmmm
enerjin mükemmeeellKesinlikle Pes etmek yok kızçelerkötü düşünmüyoruz Rabbim hayırlısı ile bizlere en güzel haberleri versin. Bu ay olmazsa bir dahaki ay için vücudumuzu hazırlayacağız
Hayırlı olsun canımmmm
Hepimizin mükemmel olsun güzel enerjiler dualar dilimizden düşmesinenerjin mükemmeeell
Yeni olabilir gününün geçmesini bekle en iyisiEki Görüntüle 3606782 testimde buydu sabah yaptım ama kanda bisey çıkmadı
İnşallah öyledir çok umudum yok kanda çıkmayınca İnşallah öyle olur şu idrar testleri keşke insanı heveslendirmeseYeni olabilir gününün geçmesini bekle en iyisi
Yeniden kan ver inşallah hamilesindirİnşallah öyledir çok umudum yok kanda çıkmayınca İnşallah öyle olur şu idrar testleri keşke insanı heveslendirmese
Oleyyy birimize sevindik şükür darısı bize inşallahKızlar kan testi verdim sabah pozitif geldi Rabb'im isteyenlerde hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben yinede beta takibi yapıcam çookk erken öğrendim çünkü
bende bugün mide bulantısı var baya ama, onun dışında hiç bir belirtim yokKızlar selam,
Nasılsınız bedeniniz de bi değişiklik var mı nasıl hissediyorsunuz ? Bende hiç bişi yok..
Âmin canım inşallahOleyyy birimize sevindik şükür darısı bize inşallah
Var gibi duruyor bende hep farklı markalarla yaptım en güzeli kan canım inşallah vardır bebişMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak adet günüm bugün test yaptım ama ilk idrarla değil akşam üzeri sıkışık da değildim bu şekilde çıktı iki testte farklı marka aldım yanılma payı var mıdır çünkü anında belirdi silik çizgiler yardımcı olabilirsiniz cok sevinirim yarın kan vereceğim ama umutsuzluk oluştu negatiflere alışmaktan
Kan verdim sonucu bekliyorum insallah canimVar gibi duruyor bende hep farklı markalarla yaptım en güzeli kan canım inşallah vardır bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?