- 17 Haziran 2017
- 26
- 23
- 88
Tebrik ederim, çok sevindimKızlar kan testi verdim sabah pozitif geldi Rabb'im isteyenlerde hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben yinede beta takibi yapıcam çookk erken öğrendim çünkü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim, çok sevindimKızlar kan testi verdim sabah pozitif geldi Rabb'im isteyenlerde hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben yinede beta takibi yapıcam çookk erken öğrendim çünkü
Tebrikler Allah bizlerede nasib etsinKızlar kan testi verdim sabah pozitif geldi Rabb'im isteyenlerde hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben yinede beta takibi yapıcam çookk erken öğrendim çünkü
çok sevindimmm :)) hayırlısı olsun darısı başımızaKızlar kan testi verdim sabah pozitif geldi Rabb'im isteyenlerde hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben yinede beta takibi yapıcam çookk erken öğrendim çünkü
Bende o uygulamayı kullanıyorum. Farklı ise onuda indireyim diye düşünmüştüm.Flo'dan takip ediyorum.
Masallah masallah bizlerede dua et tebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar kan testi verdim sabah pozitif geldi Rabb'im isteyenlerde hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben yinede beta takibi yapıcam çookk erken öğrendim çünkü
Hayırlı olsun tebrik ederim yumurtlamadan sonra kaçıncı gün öğrendiniz bide belirtileirniz oldumu ?Kızlar kan testi verdim sabah pozitif geldi Rabb'im isteyenlerde hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben yinede beta takibi yapıcam çookk erken öğrendim çünkü
yorumlarda bat 26 demiş. benimle aynısı allahım isteyene nasip eder aminHayırlı olsun tebrik ederim yumurtlamadan sonra kaçıncı gün öğrendiniz bide belirtileirniz oldumu ?
Canım şu an adetime 7 gün var ama ben Mayıs ayında klomen ve çatlatma iğnesi oldum onun etkisiyle heralde bide afedersiniz akıntılar başladığı zaman o günleri değerlendirdim adet günüm bitti zannedersem bir hafta bile olmadan akıntı oldu belirti olarak şuan belim aşırı ağrıyor ve bacaklarıma vuruyor sol kasığımda batmalar var ayrıca göğüslerim sızlamaya başladıHayırlı olsun tebrik ederim yumurtlamadan sonra kaçıncı gün öğrendiniz bide belirtileirniz oldumu ?
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabb'im sizlerde nasip etsin inşallahCanım şu an adetime 7 gün var ama ben Mayıs ayında klomen ve çatlatma iğnesi oldum onun etkisiyle heralde bide afedersiniz akıntılar başladığı zaman o günleri değerlendirdim adet günüm bitti zannedersem bir hafta bile olmadan akıntı oldu belirti olarak şuan belim aşırı ağrıyor ve bacaklarıma vuruyor sol kasığımda batmalar var ayrıca göğüslerim sızlamaya başladı
Anladım canım beta kaç iken öğrendinCanım şu an adetime 7 gün var ama ben Mayıs ayında klomen ve çatlatma iğnesi oldum onun etkisiyle heralde bide afedersiniz akıntılar başladığı zaman o günleri değerlendirdim adet günüm bitti zannedersem bir hafta bile olmadan akıntı oldu belirti olarak şuan belim aşırı ağrıyor ve bacaklarıma vuruyor sol kasığımda batmalar var ayrıca göğüslerim sızlamaya başladı
Çoook tebrikkk ederim bana da umut oldun.. Yaşımdan dolayı çok endişeli idim. Güzel bi haber oldu bu benim için masallah masallah allahım güzelliklerle kucağına almayı nasip eder....Canım şu an adetime 7 gün var ama ben Mayıs ayında klomen ve çatlatma iğnesi oldum onun etkisiyle heralde bide afedersiniz akıntılar başladığı zaman o günleri değerlendirdim adet günüm bitti zannedersem bir hafta bile olmadan akıntı oldu belirti olarak şuan belim aşırı ağrıyor ve bacaklarıma vuruyor sol kasığımda batmalar var ayrıca göğüslerim sızlamaya başladı
53,66Anladım canım beta kaç iken öğrendin
Âmin canım Allah razı olsun Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah sizlere en kısa zamanda bu duyguyu yaşamak nasip olsunÇoook tebrikkk ederim bana da umut oldun.. Yaşımdan dolayı çok endişeli idim. Güzel bi haber oldu bu benim için masallah masallah allahım güzelliklerle kucağına almayı nasip eder....![]()
Âminyorumlarda bat 26 demiş. benimle aynısı allahım isteyene nasip eder amin
Teşekkür ederim canım hepinizden Allah razı olsun her zaman dualarım sizlerdeMasallah masallah bizlerede dua et tebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Âmin arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize güzel dualarınız için Allah razı olsun inşallah sizlerede nasip olsunçok sevindimmm :)) hayırlısı olsun darısı başımıza
53,66 beta benim daha âdet günüme 7 gün var biraz erken oldu yinede beta takibi yapıcamTebrik ederim, çok sevindimdarısı başımıza olsun inşallah
Kaçıncı günde öğrendiniz, beta ne kadar geldi?
Maşallah, 7 gün öncesinde 53 beta çok güzel53,66 beta benim daha âdet günüme 7 gün var biraz erken oldu yinede beta takibi yapıcam