Selaammmm maalesef negtif. Allahım doğru zamanda geciktirmeden kolaylıkla sağlıkla nasip etsin isteyen her cemi cümlesine amin..canım ne yaptın, çıktı mı sonucun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selaammmm maalesef negtif. Allahım doğru zamanda geciktirmeden kolaylıkla sağlıkla nasip etsin isteyen her cemi cümlesine amin..canım ne yaptın, çıktı mı sonucun?
Amin canım inşallah moral bozmak yokSelaammmm maalesef negtif. Allahım doğru zamanda geciktirmeden kolaylıkla sağlıkla nasip etsin isteyen her cemi cümlesine amin..
İnsallah bebiş için geliyordur diyelim eğer regl olursan da önümüzdeki ay insallah mutlaka olsun. amin amin amin kolaylıkla hemde bende regl olayım hemen dr randevusunu ayarlayacağım testlerimi yaptırayım.Amin canım inşallah moral bozmak yokbenim de bugün akıntım çok geliyor ama böyle peynirimsi kıvamda artık nasıl diyorlar bilmiyorum kasık ağrım var adet olacağım galiba. Olayım da bir dahaki ay için başlayayım diye bakıyorum
![]()
Yaklaşık 7 ay kadar önce yaptırmıştım herşey normaldi. Tekrar gideceğim. Geçen hafta rutin dahiliye randevumda T3T4 TSH normal gelmişti.Amh,fsh,tiroid bu testleri yaptırdınız mı
Amin canım, hepimiz için kolaylıkla olsun inşallah. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.Selaammmm maalesef negtif. Allahım doğru zamanda geciktirmeden kolaylıkla sağlıkla nasip etsin isteyen her cemi cümlesine amin..
Hmm peynirimsi kıvamda diyince kesik kesik mi? O tarz akıntılar enfeksiyon belirtisi olabilir diye biliyorum.Amin canım inşallah moral bozmak yokbenim de bugün akıntım çok geliyor ama böyle peynirimsi kıvamda artık nasıl diyorlar bilmiyorum kasık ağrım var adet olacağım galiba. Olayım da bir dahaki ay için başlayayım diye bakıyorum
![]()
Ibu ay olmazsa bende hepsibi yaptıracağımYaklaşık 7 ay kadar önce yaptırmıştım herşey normaldi. Tekrar gideceğim. Geçen hafta rutin dahiliye randevumda T3T4 TSH normal gelmişti.
Bence de yaptırmakta fayda var. Hayırlı sonuçlar hayırlı gebelikler nasip etsin allah bizden gelecek nesile ve davamına uzun sağlıklı ömür nasip etsin aminIbu ay olmazsa bende hepsibi yaptıracağım
İnşallah aminn aminnn ama adet belirtilerim gibi. Olsun bir dahaki ay var. Sen daha önce test veya kontrol yaptırmadın mı canımİnsallah bebiş için geliyordur diyelim eğer regl olursan da önümüzdeki ay insallah mutlaka olsun. amin amin amin kolaylıkla hemde bende regl olayım hemen dr randevusunu ayarlayacağım testlerimi yaptırayım.
Benim sürecim biraz karışık. Şöyle 37. haftada ölü doğum yapmıştım. Sonrasında sağlık sorunları vs derken bu yaş oluverdi. 7 ay önce kadın doğumda genel sağlık muayenesi oldum hormonlarıma bakıldı herşey normal gebelik düşünürsen 3 ay öncesi folik başla dedi. Sonra bu zaman oldu işte....İnşallah aminn aminnn ama adet belirtilerim gibi. Olsun bir dahaki ay var. Sen daha önce test veya kontrol yaptırmadın mı canım
Kesik kesik değil ama sıvı şekilde de değil. Koku yok beyaz akıntı o yüzden enfeksiyon diye düşünmedim regl öncesi de hep böyle oluyor ama işte bi umut diye hayal ettimAmin canım, hepimiz için kolaylıkla olsun inşallah. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.
Hmm peynirimsi kıvamda diyince kesik kesik mi? O tarz akıntılar enfeksiyon belirtisi olabilir diye biliyorum.
O zaman pes etmek yok tekrar bir kontrol edilsin bakalım sonuçta hamile kalmana engel bir durum yok daha önce kalmışsın. Fiziksel olarak kendimizi hazırlarken mental olarak da hazırlamamız gerekiyor bunu başarabiliyor musun peki yani stres üzüntü durumun nasılBenim sürecim biraz karışık. Şöyle 37. haftada ölü doğum yapmıştım. Sonrasında sağlık sorunları vs derken bu yaş oluverdi. 7 ay önce kadın doğumda genel sağlık muayenesi oldum hormonlarıma bakıldı herşey normal gebelik düşünürsen 3 ay öncesi folik başla dedi. Sonra bu zaman oldu işte....
Bin şükür ki daha iyiyim eskiden daha hassas alıngan kırılgan ve duygularımı cok yukarıda yaşıyordum ( Konu özelinde bu duygular genel anlamda öyle biri degilim ) Artık oyle degilim. Konu özelinde rahatça konusup süreci rahat karşılıyorum... Tevekkül etmek en güzeli,,,, Gebelik süreci için ise anlık bir modum düşer gibi oluyor sonra hop uçup gitmiş. Allah vaktini saatini en iyi bilendir. Rahmeti, yaratma gücü tecelli edecektir. Dua dua dua aminn..O zaman pes etmek yok tekrar bir kontrol edilsin bakalım sonuçta hamile kalmana engel bir durum yok daha önce kalmışsın. Fiziksel olarak kendimizi hazırlarken mental olarak da hazırlamamız gerekiyor bunu başarabiliyor musun peki yani stres üzüntü durumun nasıl
Ah canım benim sana dualarımı gönderiyorum. Sakın pes edip üzülme. Allahin bir takdiri vardır. Sen tevekkülü elden bırakma. Tüm belirtileri hissedip sonucunda olmaması gerçekten çok üzücü. Çok haklısın geçen ay bu sarsıntıyi yaşadım. Tüm belirtiler var yorgunluk baş ağrısı iştahsızlık kasık batması lekeleme sonuç regl oldum. Kısmet artık. Bu ay ise hiç belirti yok. Sonuç yine negatif. Allah kolaylikla nasip etsin...Tüm belirtileri yaşayıp kasık ağrısı batmalar akintilar sonra lekelenmeler de dahil ama en sonunda regl oldum bugün artık belirti takip etmemeye karar verdim ve Rahim filmi cektiricem adet bitimine bu ay elendim size bol şans arkadaşlar
Bakalım adet olacaksam 26sına kadar vaktim var muhtemelen sonrasında gecikmeye gider çünkü yumurtlamam 3 gün erken oldu. Göğüs hassasiyetim yoğun şekilde devam ediyor aşırı hassas. Onun dışında iştahta hiç azalma yok sürekli bir şeyler yemek istiyorum. Vücut ısım yükseldi bunlar adet belirtisi de olduğu için emin olamıyorum. Ama bir yandan da cildim pütürdemeye başladı pmsde cildim bozulur genelde bu da beni düşürüyor açıkçası. Son bir testim kaldı ama korktuğum için erteliyorum yapmayı sürekli. Negatifi hemen görüp umudu kesmek de istemiyorum sanırım şimdi bir ihtimal adetle karşılaşana kadar bekleyeceğim galiba.. insan olmadığını düşünse de içten içe hep bir umut besliyor çok garip bir duygu ciddenTabi ki haberdar ederim mutlaka, sen de gelişmeleri bizimle paylaş lütfenBen galiba bu ay da elendim, adım adım regle doğru ilerliyorum eğer öyle olursa aşılama/takip konusunda güncellerim sizi artık :)
Canım ne güzel yazmışsın inşallah gerek kalmasın ama eğer olursa da biz de tedaviyle kolaylıkla hamile kalanlardan olalım inşallah. Yaş konusu bazen beni de strese sokuyor, sen kaç yaşındaydın?
Testinizi şenilediniz mi days comfortuIbu ay olmazsa bende hepsibi yaptıracağım
süper, öyle olmamasına sevindimKesik kesik değil ama sıvı şekilde de değil. Koku yok beyaz akıntı o yüzden enfeksiyon diye düşünmedim regl öncesi de hep böyle oluyor ama işte bi umut diye hayal ettimhepimiz için kolaylıkla olsun üzmeyelim kendimizi
Evet ya, ben de hep yoktur diyordum bu ay ama insan bir yandan hep "ya varsa" diyor içten içe. Sen gecikme olmadan test yapmayacaksın o zaman değil mi, aslında en güzeli o. Ben de yapmayacağım diyordum güya ama dayanamadım yine.Bakalım adet olacaksam 26sına kadar vaktim var muhtemelen sonrasında gecikmeye gider çünkü yumurtlamam 3 gün erken oldu. Göğüs hassasiyetim yoğun şekilde devam ediyor aşırı hassas. Onun dışında iştahta hiç azalma yok sürekli bir şeyler yemek istiyorum. Vücut ısım yükseldi bunlar adet belirtisi de olduğu için emin olamıyorum. Ama bir yandan da cildim pütürdemeye başladı pmsde cildim bozulur genelde bu da beni düşürüyor açıkçası. Son bir testim kaldı ama korktuğum için erteliyorum yapmayı sürekli. Negatifi hemen görüp umudu kesmek de istemiyorum sanırım şimdi bir ihtimal adetle karşılaşana kadar bekleyeceğim galiba.. insan olmadığını düşünse de içten içe hep bir umut besliyor çok garip bir duygu cidden![]()
Test yaptım kendimi ikna ederek. Maalesef negatif. Zaten tahmin etmiştim kasık ağrıları da gelmeye başladı, dediğim gibi cildim pms pütürdemesini yaşıyor. Belki de adetim erkene geleceği için göğüslerim erken hassaslaşmıştır ya da kullandığım vitaminlerin etkisi olmuştur, bilemiyorum. Bugün yarın gelir diye düşünüyorum. Bu ay da umut etmeyi bıraktım. Adet gününüz 28 Hazirandı sanırım öyle konuşmuştuk. Özel hastane ise cumartesi de bakıyolar. Devlet hastanesi ise cumadan gidin bence. Yarın adet günüm diye belirtirsiniz. Eğer hormon testlerinize bakmak için çağırdıysa zaten adetin 2. veya 3.günü kan vermeniz gerekiyor. Nisan ayında tüm testleri yaptırdığım için tecrübeliyim bu konuda. Rahim filmi çektirecekseniz zaten adetinizin bitimine tarih veriyolar. Eğer aşılama vb. için çağırdıysa doktorunuz o zaman adetinizin ilk günü gitmiş olmalısınız ya da hemen öncesinde. Sanırım her gün vurulmanız gereken iğneler oluyor yumurta çatlama kıvamına gelene kadar. Sonra da size çatlama iğnesi yapıp eşinizden semen örneği alıyolar ve size enjekte ediyolar. Aşılama yaptırmadım ama olası durumda yaptırmam gerekirse diye araştırmıştım.süper, öyle olmamasına sevindimben de bu sabah test yaptım her ne kadar lekelenmem başladığı için gebelik beklemiyor olsam da bir umut işte, negatifi görünce biraz hüzün çöktü. Bundan sonrası hepimiz için kolaylıkla olsun.
Evet ya, ben de hep yoktur diyordum bu ay ama insan bir yandan hep "ya varsa" diyor içten içe. Sen gecikme olmadan test yapmayacaksın o zaman değil mi, aslında en güzeli o. Ben de yapmayacağım diyordum güya ama dayanamadım yine.
Şimdi oturdum adeti bekliyorum, çok bekletmeden başlar umarım. Doktor adetin 1. günü görüşelim demişti. Böyle bir durumda adetin ilk günü tatile gelirse ne yapılıyor nasıl oluyor bilgisi olan var mı?
Hayırlısı olsun canım, negatif kardeşliği yaşamışız seninle. Bu ay havlu atmış olsak da, önümüzde güzel, güneşli günler var inanıyorum.Test yaptım kendimi ikna ederek. Maalesef negatif. Zaten tahmin etmiştim kasık ağrıları da gelmeye başladı, dediğim gibi cildim pms pütürdemesini yaşıyor. Belki de adetim erkene geleceği için göğüslerim erken hassaslaşmıştır ya da kullandığım vitaminlerin etkisi olmuştur, bilemiyorum. Bugün yarın gelir diye düşünüyorum. Bu ay da umut etmeyi bıraktım. Adet gününüz 28 Hazirandı sanırım öyle konuşmuştuk. Özel hastane ise cumartesi de bakıyolar. Devlet hastanesi ise cumadan gidin bence. Yarın adet günüm diye belirtirsiniz. Eğer hormon testlerinize bakmak için çağırdıysa zaten adetin 2. veya 3.günü kan vermeniz gerekiyor. Nisan ayında tüm testleri yaptırdığım için tecrübeliyim bu konuda. Rahim filmi çektirecekseniz zaten adetinizin bitimine tarih veriyolar. Eğer aşılama vb. için çağırdıysa doktorunuz o zaman adetinizin ilk günü gitmiş olmalısınız ya da hemen öncesinde. Sanırım her gün vurulmanız gereken iğneler oluyor yumurta çatlama kıvamına gelene kadar. Sonra da size çatlama iğnesi yapıp eşinizden semen örneği alıyolar ve size enjekte ediyolar. Aşılama yaptırmadım ama olası durumda yaptırmam gerekirse diye araştırmıştım.