- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Bende perşembe cuma diye düşünmüştüm hayırlısı olsunCuma günü düşünüyorum. Aslında elimde bir kaç tane erken gebelik testi var ama daha doğru sonuç versin diye bekliyorum. İnşallah hayırlı sonuç olur
5 nisan benim ama umitli degilimKızlar benim umutlar bu bu aya kaldı bat 3. Veya 4 Nisan olanlar varmı. Birlikte bekleyelim batlarımızı bu ay
Yine de kırmızıları görene kadar ümitsizliğe kapılma5 nisan benim ama umitli degilimadet belirtilerim başladi
adetin 21. gunu progesteron a baktirdim 6 cikti. yumurtlama olup olmadigi bile belli degilYine de kırmızıları görene kadar ümitsizliğe kapılma
Yumurtlama takibi yapıp gerekirse klomen kullanmaya başlasanız? Doktor yönlendirmiyor muadetin 21. gunu progesteron a baktirdim 6 cikti. yumurtlama olup olmadigi bile belli degilo yuzden umitlenemiyorum
persembe gunu gidecegim bakalim yonlendirecek mi gorecegiz.eger yonlendirmezse denemeye devam vs derse farkli bir doktora gidecegimYumurtlama takibi yapıp gerekirse klomen kullanmaya başlasanız? Doktor yönlendirmiyor mu
Evet bazen doktor değiştirmek de iyi oluyor. Yumurtlama problemi varsa tedaviye başlanmalıpersembe gunu gidecegim bakalim yonlendirecek mi gorecegiz.eger yonlendirmezse denemeye devam vs derse farkli bir doktora gidecegim
Beklenen adet günü demekKızlar merak ediyorum ben bilmiyorum henüz yeniyim bat ne demek
ben de bunun acilimini bilmedigimden google a bakmistimBeklenen adet günü demek
test yaptiniz mi? benim de pazartesi. yarin yapsam cikar mi acaba ya sabredemiyorumBenimde Bat 1 Nisandi Kizlar
Evet canim yaptim negqtifti ama ucuz bi testitest yaptiniz mi? benim de pazartesi. yarin yapsam cikar mi acaba ya sabredemiyorum
Benim de yumurtlamadan böyle hep bir şiş hassas kaşıntı var. Ama bugün test yaptım negatif. Üstelik az önce hafif leke geldiÜmitlenmek istemiyorum ama gögüslerim cok farkli bu ay
Insallah yerlrşme kanamasıdır canımBenim de yumurtlamadan böyle hep bir şiş hassas kaşıntı var. Ama bugün test yaptım negatif. Üstelik az önce hafif leke geldi
Ben yazdım ama çıkmadıben de bunun acilimini bilmedigimden google a bakmistim
Beklenen adet günü demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?