Gebeliğe Hazırlık BAT 3 Nisan olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bende dün akşam adet oldum pazartesi yani yarın doktora gideceğim bakalım ne kullanacağım bu sefer Şubat ayında bir düşüğüm var inşallah bu sefer öyle bir durumla karşılaşmam Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı birer evlat verir bu mübarek ayların başlangıcıyla inşallah

Canim progesteron un 6 cikti ama yumurtlama olmusmu doktorun ne dedi en sonki rahim kalinligin kac ti acaba
yumurtlama olmus. rahim kalinligi hakkinda bisey demedi ya. o nasil tespit ediliyor ki? devlet hastanesindeki bir doktora gitmistim zaten. agzindan zorla laf alinan bir doktordu malesef. agzinin icinden "yumurtlama takibi yapmak lazim ama immm zor olur " falan diye mirildandi. 1 yil dene eger olmazsa rahim filmi falan cektirirsin dedi. daha yumurtlama takibi vs yapmadan, kist olup olmadigini tespit etmeden rahim filmi diyor. hicbir sekilde bilgilendirmedi. papagan gibi 1 yil dene oyle gel dedi. ayy sinir oldum. dogru duzgun bir doktora gidecegim.

Klasik devlet hastanesi iste naparsin bende gittim ne yasadigini cok iyi bilirim ya oyle kotu anilarim varki devlet hastanesinde dahada gitmem sadece dogum olmadikca muayenede sıfırlar çünkü berbatlar ay gine o ani yasadim sinirlerim bozuldu neysee ..
Ozele git canim imkan varsa eger suanki doktorum özelde ve melek gibi birsey cok iyi anlastik bu progesteron rahim kalinligiyla orantili ya canim o yuzden sordum bende gecen ay cekindim iki yumurtam catladi kendi 31 cikti deger doktorum cok sevindifalan derken o ayda olmadi bu ay tekrar denedim fakat bu ayda catlatma ignesi oldum catlama agrim olmadi rahim kalinligim 11mm tek yumurtam var ayin 15inde progesteron a bakilacak tekrar merak ettigim konu tahim kalinken progesteron dusuk cikiyormu ondan sormustum birde catlama ignesi olduusan agri oldumu yada hic belirtin olmadimi bu ay hic belirtim yokta benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…