- 28 Ekim 2024
- 140
- 49
- 18
- Konu Sahibi berzahnur34256
-
Aaa o zaman öyle yapim ya da elimde test var yine yapsam mıCanım yalancı çizgi çıkarmıyor ama bazen saatler sonra kuruma çizgisi çıkardığı oluyor. Ben hatta o zamanlar gidip bir kaç damla su damlatıyorum numune yerine genelde çizgi yok oluyor..
Belli oluyor dikkatli bakıncaYükleyince de hiç görünmüyor
Sabah ilk idrarla değil ikinci idrarla yaptım normalde yapmayacaktım yine dayanamadımEvet inşallah daha da koyulaşmıştır senin . Bence de yarın ve yarından sonra var bekliyeyeyim . Ayrıca saat kaçta yaptın en son ne zaman tuvalete çıktın yapmadan önce
Yani sorduğun soruyu umuyorum doğru anlamışımdır: gece bir buçuktan sonra yattın ve sonrasında ilk tuvaleti sabah 7 de yaptın ve testi de o zaman yaptın. Eğer böyle ise arada geçen süre gayet iyi.Ben gece 1.30 da tuvalete kalktım sabah 7 gibi yaptım testi . Etkiliyor olabilir mi
O zaman şimdi yapma canım sabah yaparsın önceki testi de dediğim gibi bir dener misin?Aaa o zaman öyle yapim ya da elimde test var yine yapsam mıyarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam şimdi su tükettim seyreldi
Yani sorduğun soruyu umuyorum doğru anlamışımdır: gece bir buçuktan sonra yattın ve sonrasında ilk tuvaleti sabah 7 de yaptın ve testi de o zaman yaptın. Eğer böyle ise arada geçen süre gayet iyi.1.30 da tuvalete gitti
Yani sorduğun soruyu umuyorum doğru anlamışımdır: gece bir buçuktan sonra yattın ve sonrasında ilk tuvaleti sabah 7 de yaptın ve testi de o zaman yaptın. Eğer böyle ise arada geçen süre gayet iyi.uyudum 1.30 da tuvalete gittim sonra tekrar uyuyup sabah yaptımtesti
Yaptım çizgi kaybolduO zaman şimdi yapma canım sabah yaparsın önceki testi de dediğim gibi bir dener misin?
Ya kötü düşünme sende adetini bekle bence umudunu kaybetme hemenYaptım çizgi kayboldu
İnşallah hepimiz hamileyizdirYa kötü düşünme sende adetini bekle bence umudunu kaybetme hemen
Şu an dpo kaçtı canım biliy musun net?Yaptım çizgi kayboldu
Canım 20 21 kasımda pik gördüm ovülasyonda 22 kasımda test negatife döndü 23ü dpo 1 olarak saydım dpo10 dayım büyük ihtimalle. 15-21-22 de ilişki oldu sadece tutarsa artık bilmiyorumŞu an dpo kaçtı canım biliy musun net?
Tamam inşaAllah eğer tutmuşsa laboquick de genelde en erken dpo 11 ve 12 de görüyorlar. Regl günü gören de çok gördüm öncesinde negatif olup. Awox bazen 9 da falan gösteriyor. O sebeple senin daha çıkabilir varsa. Aşırı umuda girip sonrasında üzülmeden bence test yapmaya devam ediver. Test yapmak iyi gelmiyorsa adet günün yap canımCanım 20 21 kasımda pik gördüm ovülasyonda 22 kasımda test negatife döndü 23ü dpo 1 olarak saydım dpo10 dayım büyük ihtimalle. 15-21-22 de ilişki oldu sadece tutarsa artık bilmiyorum
Çok teşekkür ederim inşallahTamam inşaAllah eğer tutmuşsa laboquick de genelde en erken dpo 11 ve 12 de görüyorlar. Regl günü gören de çok gördüm öncesinde negatif olup. Awox bazen 9 da falan gösteriyor. O sebeple senin daha çıkabilir varsa. Aşırı umuda girip sonrasında üzülmeden bence test yapmaya devam ediver. Test yapmak iyi gelmiyorsa adet günün yap canım
Tamam güncelleme beklerimÇok teşekkür ederim inşallahyarın sabahta yaparım Awox ilk idrarla bakalım
Haklısın canım bende stres yapıyorum sürekliKızlar nasılsınıznasıl gidiyor . Son durumlarınız ne? ( konuşup zaman geçirmek istiyorum açıkçası , eşime birşeyler demek istemiyorum her ay sanki onun suçuymuş gibi hissettiriyormuşum gibi hissediyorum. Ama kimseye birşey demesem de daha çok stres oluyorum.)
Bende de aynı normalde benim 1 gün erken başlar o yüzden daha fazla düşünüyorumHaklısın canım bende stres yapıyorum sürekligelen giden biseyler yok bende şu anda
Ben dün yine awox yaptım akşam yaptım ama yine negatifBende de aynı normalde benim 1 gün erken başlar o yüzden daha fazla düşünüyorum
Yarın demi senindeBen dün yine awox yaptım akşam yaptım ama yine negatifbakıyorum bir gölge görüyor gibi oluyorum sonra yok oluyor sanki. Kafalar karışık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?