Bat 4 Aralık

Canım yalancı çizgi çıkarmıyor ama bazen saatler sonra kuruma çizgisi çıkardığı oluyor. Ben hatta o zamanlar gidip bir kaç damla su damlatıyorum numune yerine genelde çizgi yok oluyor..
Aaa o zaman öyle yapim ya da elimde test var yine yapsam mı yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam şimdi su tükettim seyreldi

Canım 20 21 kasımda pik gördüm ovülasyonda 22 kasımda test negatife döndü 23ü dpo 1 olarak saydım dpo10 dayım büyük ihtimalle. 15-21-22 de ilişki oldu sadece tutarsa artık bilmiyorum
Tamam inşaAllah eğer tutmuşsa laboquick de genelde en erken dpo 11 ve 12 de görüyorlar. Regl günü gören de çok gördüm öncesinde negatif olup. Awox bazen 9 da falan gösteriyor. O sebeple senin daha çıkabilir varsa. Aşırı umuda girip sonrasında üzülmeden bence test yapmaya devam ediver. Test yapmak iyi gelmiyorsa adet günün yap canım

Çok teşekkür ederim inşallah yarın sabahta yaparım Awox ilk idrarla bakalım

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor . Son durumlarınız ne? ( konuşup zaman geçirmek istiyorum açıkçası , eşime birşeyler demek istemiyorum her ay sanki onun suçuymuş gibi hissettiriyormuşum gibi hissediyorum. Ama kimseye birşey demesem de daha çok stres oluyorum.)

Haklısın canım bende stres yapıyorum sürekli gelen giden biseyler yok bende şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…