Bat 4 Aralık

Selam kızlar bende regl olmadım hiç belirtim de yok sabah test yapamadım işe geldim yarın sabah yaparım regl gününde adet olmazsam

Test yapmaya gerek kalmadı kızlar ben regl oldum maalesef önümüzdeki aya kaldım artık inşallah sizlerin vardır

Aynen kızlar bekleyelim gecikmeyi madem. Allah büyük belki geliyordur bebislerimiz

Test yapmaya gerek kalmadı kızlar ben regl oldum maalesef önümüzdeki aya kaldım artık inşallah sizlerin vardır
Hakkında hayırlısı olsun inşallah . Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve kolay gebelik nasip eylesin inşallah

merhaba 28 günde bir adet oluyorum. Geçen ay 7 kasımda adet olmuştum. Pazartesi test yaptım çok silik kıl gibi çizgi çıktı bu sabah tekrardan test yaptım ikinci çizgi 5 dakika içinde ortaya çıktı. Akşamüstü kan verdim beta 76.3 çıktı. Cuma tekrar kan vericem. İnşallah artar. Birkaç yerde okudum 25 üstünde bile olsa güvenmeyin diyor. Bence ben hamileyim, sizce?

Eklentiler

• IMG_9838.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 5
Aramızda 3 gün var bakalım yarın bana da kıl gibi silik çizgi çıkacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…