- 20 Ekim 2025
- 66
- 20
- 3
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi marka test yaptın bata bir gün varken tekrar sabah ilk idrar ile başka markayla dene adet olmadığın sürece umut hep var moralini bozmaMerhabalar benim bat 3 kasım. Seninle aynı durumdayım ben de pik günlerimi değerlendirdim ancak hiçbir belirtim yok bugün test yaptım idrar testi silik çıktı. Kan testi verdim o negatif çıktı kafam çok karışık
Eczanede bir tek days doctor vardı erken test olarak ancak internette yorumları okumuştum ve şok oldum herkesin pozitif çıkmış neredeyse tüm testler bozuk gibi o yüzden güvenemedim kan verdim. Ama eğer gebelik olsaydı çıkardı kanda diye düşünüyorum o yüzden gebe değilim sanırımHangi marka test yaptın bata bir gün varken tekrar sabah ilk idrar ile başka markayla dene adet olmadığın sürece umut hep var moralini bozma![]()
Çok geçmiş olsun öncelikle inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zormuş bir düşük yaşadım o zamana kadar böyle zor bir süreç olduğunu bilmiyordum. Hepimiz beklediğimiz güzel haberleri alırız inşallahSelam kızlarrr , benim normalde adet günüm bugün ve olmadım7 Ekim'de polip operasyonu oldum , 10 gün bekledikten sonra ilişki oldu ama yumurtlama falan takip etmedim ben. Umarım hamişlik olmuştur ha ne dersiniz
![]()
Umarım beklediğin haberi allahım sana en kısa zamanda nasip ederEczanede bir tek days doctor vardı erken test olarak ancak internette yorumları okumuştum ve şok oldum herkesin pozitif çıkmış neredeyse tüm testler bozuk gibi o yüzden güvenemedim kan verdim. Ama eğer gebelik olsaydı çıkardı kanda diye düşünüyorum o yüzden gebe değilim sanırım![]()
İnşallah olmuştur canım sabırsızlıkla bekliyoruzSelam kızlarrr , benim normalde adet günüm bugün ve olmadım7 Ekim'de polip operasyonu oldum , 10 gün bekledikten sonra ilişki oldu ama yumurtlama falan takip etmedim ben. Umarım hamişlik olmuştur ha ne dersiniz
![]()
Sen test yaptın mı hiç ya da ne zaman yapacaksınUmarım beklediğin haberi allahım sana en kısa zamanda nasip eder![]()
Hiç yapmadım daha sabırla beklemedeyim 13. Gün ilk idrar ile yapıcam kısmetse bugün 9. Gün dahaSen test yaptın mı hiç ya da ne zaman yapacaksın
Hadi inşallah sen de güzel haberler alırsın canım. 21 ekim ve 22 ekimi mi değerlendirdin benim o şekildeydi 2 gün de pik gördüm o günleri değerlendirdimHiç yapmadım daha sabırla beklemedeyim 13. Gün ilk idrar ile yapıcam kısmetse bugün 9. Gün daha![]()
İnşallah canımÇok geçmiş olsun öncelikle inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zormuş bir düşük yaşadım o zamana kadar böyle zor bir süreç olduğunu bilmiyordum. Hepimiz beklediğimiz güzel haberleri alırız inşallah
Ben şansımı kaybetmemek adına umarım olmuştur 20,21,22,23 değerlendirdimHadi inşallah sen de güzel haberler alırsın canım. 21 ekim ve 22 ekimi mi değerlendirdin benim o şekildeydi 2 gün de pik gördüm o günleri değerlendirdim
Şansın var çatladığı gün yumurta 24 saat canlı kalıyor umudunu kaybetme hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahSelam kızlarrrr benim de bat 3 Kasım. 16-17 pik gördük ama değerlendiremedik 18 i çatladı o zaman değerlendirebildik. Umudum yok ama bakalım nasip diyelim.![]()
Çatladığını nerden anladın canım ovulasyon testini her gün yapmadın mı? Ben mi yanlış kullandım acabaBen şansımı kaybetmemek adına umarım olmuştur 20,21,22,23 değerlendirdim20 ekimden 22 ekime kadar pik gördüm 22 Ekim gecesi 11de Ovulasyon yaptım baktım çatlamış
![]()
Ben çok erken başladım yapmaya 15 Ekim gibi ve çok çok silik başladım pik olduğunda kop koyu oldu ve tekrar aynı silik çizgiyle karşılaşınca çatladı dedim kasık ağrıları ve tek taraflı (sağ taraf) ağrım olunca emin oldumÇatladığını nerden anladın canım ovulasyon testini her gün yapmadın mı? Ben mi yanlış kullandım acaba![]()
Anladım canım ben de aynı şekilde erkenden başladım yapmaya pik yaptığı günleri değerlendirdim ertesi gün silikti o günü değerlendirmedim bir tek hadi bakalım hayırlısı olsun baya benzer şeyleri yapmışızBen çok erken başladım yapmaya 15 Ekim gibi ve çok çok silik başladım pik olduğunda kop koyu oldu ve tekrar aynı silik çizgiyle karşılaşınca çatladı dedim kasık ağrıları ve tek taraflı (sağ taraf) ağrım olunca emin oldumbak fotoğraf bıraktım silik halini çekmemişim onu da eklerim şimdi çekip
Umarım çabalarımızın karşılığını bu ay verir rabbimAnladım canım ben de aynı şekilde erkenden başladım yapmaya pik yaptığı günleri değerlendirdim ertesi gün silikti o günü değerlendirmedim bir tek hadi bakalım hayırlısı olsun baya benzer şeyleri yapmışız![]()
Amin canım inşallah. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bilemiyorum. 4 gün awox yaptım çok ama çok ailik bi çizgi çıktı. Bugün duratest yaptım negatif çıktı.Şansın var çatladığı gün yumurta 24 saat canlı kalıyor umudunu kaybetme hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah![]()