- 1 Nisan 2019
- 725
- 289
- 103
Ben elendim rüyamda regl olduğumu gördüm uyandım bingo çatlamadan sonra bugün 13. Gün çatlama gece 12 1 gibi olduğunu hissetmiştim yine yakın saatlerde regl oldum ama benim hiç kasık ağrım yok garip geliyor 12 yaşından beri regl oluyorum ve ağrısız sancısız geçirdiğim 2 3 filandır yaBende yerleşme kanaması falanda olmadı ya 5 Kasım adet günüm bakalım umutsuzum o yüzden
Ya şöyle ince bir çizgi belirdi ama sanki o cam yerinin içinde idrar birikmiş gibi oldu. Çok da bekletmedim aslında. Test mi bozuk hiç birşey anlayamadımİnşallah vardır canım allahım güzel haberleri nasip etsin bize inşallah
Merhaba inşallah güzel haberler alırsınızBende yerleşme kanaması falanda olmadı ya 5 Kasım adet günüm bakalım umutsuzum o yüzden
bu testlerde en doğru sonucu testin içini açarak alırsınız camı insanı yanıltıyor maalesef ama var gibi duruyorYa şöyle ince bir çizgi belirdi ama sanki o cam yerinin içinde idrar birikmiş gibi oldu. Çok da bekletmedim aslında. Test mi bozuk hiç birşey anlayamadım
ben tam bat günümde pozitifi görmüştüm çok silik bir çizgiyle, öncesi hep negatiftiDpo 9 dayım bende 5 Kasım bat. Bugün negatif geldi erken gebelik. Bütün belirtiler var bazal ısım düşmedi hala ama takipteyim bakalım
Kuzum malesef regl oldumben tam bat günümde pozitifi görmüştüm çok silik bir çizgiyle, öncesi hep negatifti
Üzülme canım bende regl olucam bidahaki aya inşallah rabbim nasip etsinKuzum malesef regl oldum
Regl oldunuz mu peki merak ettim durumunuzuÜzülme canım bende regl olucam bidahaki aya inşallah rabbim nasip etsin
İnşallah canım bugünden itibaren hayıt hapı folik asit ve eşimle takviyeler ie başlamayı düşünüyorum ovülasyon testi de kullanayım diyorum çünkü pcos başlangıcı var belki yumurtam çatlamayacak bilmem lazım o yüzdenÜzülme canım bende regl olucam bidahaki aya inşallah rabbim nasip etsin
Benimde ayniHadi inşallah sen de güzel haberler alırsın canım. 21 ekim ve 22 ekimi mi değerlendirdin benim o şekildeydi 2 gün de pik gördüm o günleri değerlendirdim
Havuç yemekte yumurtayı çatlatıyor canım Bilgin olsun doktorum söyledi bana daİnşallah canım bugünden itibaren hayıt hapı folik asit ve eşimle takviyeler ie başlamayı düşünüyorum ovülasyon testi de kullanayım diyorum çünkü pcos başlangıcı var belki yumurtam çatlamayacak bilmem lazım o yüzden
Hayır regl olmadım 6 kasım regl günüm ama bu sabah freely erken gebelik testi yaptım ilk idrar ile negatif canım umutsuzum hayırlısı bakalımRegl oldunuz mu peki merak ettim durumunuzu
inositol kullanın lütfen. bende de pcos var ve ben yumurtlama dönemime kadar inositol kullandım şuan hamileyimİnşallah canım bugünden itibaren hayıt hapı folik asit ve eşimle takviyeler ie başlamayı düşünüyorum ovülasyon testi de kullanayım diyorum çünkü pcos başlangıcı var belki yumurtam çatlamayacak bilmem lazım o yüzden
Hangi marka kullandınız canım benim pcos teşhisi yeni konuldu hormonlarım düzgün her ay düzenli adet ve yumurtlama görüyorum ama ultrasonda hoca fazla folikül gördüğü için pcossun dedi. Bizim infertilitemiz erkek kaynaklı zateninositol kullanın lütfen. bende de pcos var ve ben yumurtlama dönemime kadar inositol kullandım şuan hamileyim
Ben bu ay pik günü 3 tane yedim çatladı yumurtam ama yemesemde çatlayacaktı bence çatlamayacak yumurta çok sancı yapıyor oradan hissediyorumHavuç yemekte yumurtayı çatlatıyor canım Bilgin olsun doktorum söyledi bana da
Güzel hayırlı Haberlerinizi bekliyorumHayır regl olmadım 6 kasım regl günüm ama bu sabah freely erken gebelik testi yaptım ilk idrar ile negatif canım umutsuzum hayırlısı bakalım
Teşekkür ederim dua etGüzel hayırlı Haberlerinizi bekliyorum
Canım teşekkür ederim, alabilirsem bir kez daha test yapıp çıkarsa eğer öyle kan vermek istiyorum, bakalım artık nasipbu testlerde en doğru sonucu testin içini açarak alırsınız camı insanı yanıltıyor maalesef ama var gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?