Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benım de 4 EylülEylül ayında gebelik haberi bekleyenler birlikte bekleyelim kızlar
23 testi pik olmuş 24 silikse ertesi gün çatlamıştır canım büyük ihtimalle6,7 Eylül benim de ovulasyon kullanan var mı aranız da. Testlerimi atsam yorumlar mısınız kızlar.
24 testi çok silikti ama atmışım çöpe
Dimi ya bende öyle düşündüm ama 24 den sonra çizgilerin silik değil de belirgin olması kafamı karıştırdı.23 testi pik olmuş 24 silikse ertesi gün çatlamıştır canım büyük ihtimalle
Adete yakın pik çikarsa bir gebelik testi yaparsın canımDimi ya bende öyle düşündüm ama 24 den sonra çizgilerin silik değil de belirgin olması kafamı karıştırdı.
Ağustos 9 da 9+2lik bebeğimin kalbi durdu ilacla düşük yaptim programa ve chatgpt ye göre de 23 agustos yumurtlama gösteriyordu. Dr da muayenede bir sıkıntı gormedi. Ve o gebelik de ovulasyon testim de koyu çıkmıştı gebelik testinden sonra denemek istedim merak ederdim hep ovulasyon koyu mu cikiyor diye evet doğruydu yani simdi de acaba mi diyorum. İnşallah hepimize Eylül uguruyla gelirAdete yakın pik çikarsa bir gebelik testi yaparsın canım
29 net pik evetHanimlar pik ki artık bakar mısınız?![]()
Evet canim ve tesadüfen Dr kontrolünde yumurtamin oldugunu öğrendim 23 de ki teste aldanacaktim.29 net pik evet![]()
Ay bu dpo ne demek yeni mi çıktı bu terim ben niye geri kaldım acabaBAT 5 Eylül. Dpo 5te kasık ağrısı, göğüs ucu hassasiyeti ve bacak ağrısı yaşadım. Bugün dpo 8. Sadece kaygan akıntım var. 4 gün sonra test yapacağı
Merhaba 8 eylül benimdeEylül ayında gebelik haberi bekleyenler birlikte bekleyelim kızlar