• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 6 EYLÜL OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🌸

6,7 Eylül benim de ovulasyon kullanan var mı aranız da. Testlerimi atsam yorumlar mısınız kızlar.
24 testi çok silikti ama atmışım çöpe

Eklentiler

• 20250828_163052.webp
    20250828_163052.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 119
Adete yakın pik çikarsa bir gebelik testi yaparsın canım
Ağustos 9 da 9+2lik bebeğimin kalbi durdu ilacla düşük yaptim programa ve chatgpt ye göre de 23 agustos yumurtlama gösteriyordu. Dr da muayenede bir sıkıntı gormedi. Ve o gebelik de ovulasyon testim de koyu çıkmıştı gebelik testinden sonra denemek istedim merak ederdim hep ovulasyon koyu mu cikiyor diye evet doğruydu yani simdi de acaba mi diyorum. İnşallah hepimize Eylül uguruyla gelir🙏

BAT 5 Eylül. Dpo 5te kasık ağrısı, göğüs ucu hassasiyeti ve bacak ağrısı yaşadım. Bugün dpo 8. Sadece kaygan akıntım var. 4 gün sonra test yapacağım.

Hanimlar pik ki artık bakar mısınız?🙏🌺

Eklentiler

• 20250829_141552.webp
    20250829_141552.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 99
BAT 5 Eylül. Dpo 5te kasık ağrısı, göğüs ucu hassasiyeti ve bacak ağrısı yaşadım. Bugün dpo 8. Sadece kaygan akıntım var. 4 gün sonra test yapacağı
Ay bu dpo ne demek yeni mi çıktı bu terim ben niye geri kaldım acaba 😕

Ben de su an bekliyorum dpo 7 deyim kizlar kesinlikle ovulasyon testi cok onemli, uygulamalar hep tahmin veriyor, uygulamaya baksaydim agustosta bosa gecmis olacaktim daha yumurtlamadigim gunu pik gunum veriyordu, her gun inatla test yaptim gec yumurtladim sanirim, uygulamaya gore 5 gun sonra pik gunum cikti testte, Allah izniyle daha umutluyum bu ay🥹

Back
X