• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 6 EYLÜL OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🌸

Benimde 9 eylül ve 3 gündür uyku halim mecvut beyaz akıntım var aşırı derecede bide karnımın sol tarafına ağrı saplanıyor göğüslerim acıyor , inşalllah pozitfleri görürüz 😍
Insallah canim bat 2 gun sonra hafif agri ve akintim devam ediyor tutmaya calisiyorum kendimi, dun testim negatif cikti bakalim:/

Ağrım yok ya , ben şuan evde değilim anneme geldim yanıma test almadım bilerek , eve gidince yapıcam bende umutsuzum bugun nedense 🥺
Regle kadar umut var canim hic moralini bozma, beklemek zor biliyorum ama biraz daha dis sikacagiz bizimle olsun bebisler insallah🥹

Gercekten ovulasyonla deneyin kizlar, ben uygulama takibiyle yaptigim aylar meger hep bosa gecmis, bu ay testle yaptim testle telefon uygulamasi arasinda 3-4 gun fark cikti🥺

Bat yarın, bekliyorum ama çok gerginim kızlar pazartesi dpo 9 da test yaptım negatifti, gecikmeye kadar beklicem:/

Aa daha varmis canim su an daha yerlesme asamasi cikmamasi normal merak etme, tekrar test icin en az regl gununu bekle bence, yoksa erken yapinca moral bozuklugu oluyor🥺❤️
Evet yavrum var daha bakalım nasip demin karnımın içine iğne batırıyolar sanki ara ara saplanıyor öyle sonra geçiyor

Back
X