Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Pazar gününe kadar dayanabilirsem yapmasam ama merakta ediyorum üzerinde 6 gün öncesine kadar diye yazıyor yarın a kadar sabretsem yine iyi
Ne yazarsa yazsın kendin için en dogrusu bata ne kadar yakın yaparsan o kadar iyi biliyorum anlıyorum seni bizde aynı durumlardayız ama ben bunun pişmanliğini üzüntüsünü stresini çok yaşadım onun için soyluyorum sılık çıksa artcakmı diye uğraşıcaksın gunler geçmesi daha çok sürücek oyuzden ne kadar bekleyebılırsen okadar iyi canım

Arkadaşlar merhaba
Bat 5 gün var
Prodoctor erken gebelik testi yaptım
Sizce hamile miyim
Aşırı karnım ağrıyor adet olucak gibi

Eklentiler

• IMG_3527.webp
    4 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_3524.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 89
önceki hamileliğimde kasık ve bacak ağrım vardı sadece ama günden güne azalmıştı kimyasal gebelikte doktor sıkıntı olmadığını aksine tüplerden birinin calıstığını ve döllenme olduğunu söyledi bakalım, suan akıntı durumum devam ediyor bel ağrım fazla kasık ağrım ara ara oluyor

Ay o bende de var yumurtlamadan iki gun sonra tek tarafli agrim basladi arada kasiklarima batma oluyo bisey cekiliyor gibj obur aylara gore hic belirtim yok

kızlar bnm adete 9 gün var bugün aşırı bir şekilde başım çok ağrıyor belim ağrıyor ayaklarım çok kötü sızlıyor ve 3-4 gündür sağ kasığımda ağrı var sola da ara sıra giriyor iki gündür de uyku durumu var çok halsizim sizi bu belirtiler gebelik mi ümitlenmek istemiyorum çünkü iki ay önce aynı bu şekilde yaşadım yalancı pozitif gördüm ve adet oldum bu ay yine böyle

Var gibi gorunuyor canım bır ıkı gun daha tekrar la koyulaşırsa kan testi ver hemen
İnşallah hamileyimdir bat günü kan vericem
İkinci çizgi net görünüyor bence hamilesin hayırlı olsun cnm
Belirtilerin var mıydı
çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir... belirtiler adet olacakmışım gibi aşırı kasık ağrılarım var rabbim dileyen isteyen herkesi mucizesi ile kavuştursun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin canım inşallah

Kızlar bende yarın ilk ovulasyon testi yapıcam daha önceki gebeliğimde onda da pozitif görerek öğrenmiştim sonra gebelik testi denicem pozitif çıkarsa bugün Bat 5 gün var yarın sabah ilk idrarla denicem bakalım inşallah vardır

Doğru canım haklısın teşekkür ederim

Toplanın kizlar ,bı umut verici bilgiyle geldim az önce eşim tutturdu bı test daha nobetciyede yakın olunca gittik eczane ye ,artimed vardı almak istemedim sebebini sordu dedim böyle böyle yalancı pozitif cikariyor filan ne nasıl derken biraz sohbet ettik bana dediği su oldu gebelik olmadan mümkün değil bu test pozitiflesmez ,kimsayal da olabilir kist de beta sinucunu etkiler ,yumurta çatlaması da ne kadar doğru bilmiyorum adetten 5 gün önce yapıp pozitif gören olursa gebelik ihtimali fazlaymış benim testlere baktı fotograflara sen gebesin dedi çok net ,ve kanı reglden önce verdiğin için çıkmamış ,şuan yeni yerleşmiş hormon yeni başlıyor dedi artimed se yerlemedeki oluşan en Küçük hormon değişikliğini algiliyormus ne kadar doğru bilemem tabi ,test bozuk vs düşünmeden önce poziitifliginden ve negatifliginden iyice emin olun lütfen

Merhaba. Benim de ilk klomen tedavim. 25 ağustosta çatlatma iğnesi oldum. Bugün 11. Gün kaset testim negatif çıktı. Burdan döner mi sizce ? Pek umudum yok açıkçası. Adet öncesi yaşadığım tüm belirtiler var çünkü

Cnm uzmek istemem ama ikisi de artimed hemde yumurtlama gunu iliskim bile olmamisti oylesine yapmistim bundan dort ay once sonuc regl oldum hemde bu testi yaptigimda reglime 10 gun vardi

Eklentiler

• IMG_1971.webp
    12 KB · Görüntüleme: 81
Cnm uzmek istemem ama ikisi de artimed hemde yumurtlama gunu iliskim bile olmamisti oylesine yapmistim bundan dort ay once sonuc regl oldum hemde bu testi yaptigimda reglime 10 gun vardi
Hayatım biliyorum ,pozitiflerin çoğunun yalancı olmasını bunu en iyi ben deneyimlerim diyebilirim ,ama eczacı diyor ki kist ,yumurta çatlama günü ,gerçek gebelik yahut altında yatan bi sebeb vardır boş yere pozitif olmaz. Dogrulunu bilemem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…