- 26 Ağustos 2025
- 115
- 16
- 13
- 27
Benimde bat 10 eylül yaklasık 4 gündür inanılmaz bel ağrım ve kasık ağrılarım mevcut bu kasık ağrılarım bazen sağ bazen sol tarafta siddetini arttırıyor arada bıcak saplanmalar oluyor dün alt karnım ara ara kramp girmeleri yasadım 2 gündür hafif sarıya dönen beyazımsı kremsi akıntı durumum oluyor sürekli yorgnluk hissi ve uyuma hissiyatim var ama bunu belirtiden saymıyorum cünkü normaldede uykuyu seven biriyim, kokulara karsık bir tık hassasiyetim olustu ama psikolojik midir bilemem birde bacaklarımda inanılmaz ağrılar oluyor ara ara evde early predactor testim var suan yapmalı mıyım yoksa biraz daha bekliyim mi?belirtiniz var mı.. benim bat 9 eylül
Cnm bence yap 6 gun onceden sonuc veriyor cunku dene bi hber ver bize deBenimde bat 10 eylül yaklasık 4 gündür inanılmaz bel ağrım ve kasık ağrılarım mevcut bu kasık ağrılarım bazen sağ bazen sol tarafta siddetini arttırıyor arada bıcak saplanmalar oluyor dün alt karnım ara ara kramp girmeleri yasadım 2 gündür hafif sarıya dönen beyazımsı kremsi akıntı durumum oluyor sürekli yorgnluk hissi ve uyuma hissiyatim var ama bunu belirtiden saymıyorum cünkü normaldede uykuyu seven biriyim, kokulara karsık bir tık hassasiyetim olustu ama psikolojik midir bilemem birde bacaklarımda inanılmaz ağrılar oluyor ara ara evde early predactor testim var suan yapmalı mıyım yoksa biraz daha bekliyim mi?
bu arada 7 ağustosta kimyasal gebelik yasadım tam reglmi 12 ağustosta gördüm
akşam yapsam mı yoksa sabah ilk idrarla mı yapsamCnm bence yap 6 gun onceden sonuc veriyor cunku dene bi hber ver bize de
Yani aksam yapabilirsin tabi ama sabah ilk idrarda daha saglikli olur eger varsa gebelik gece boyunca idrarda daha cok birikir ovulasyon fln yaptin miakşam yapsam mı yoksa sabah ilk idrarla mı yapsam
hayır ovulasyon yapmadım ağustosta kimyasal gebelik yasadığımdan acıkcası biraz etkilendim ve bu ay akısa bıraktım kasmadım böyle yumurtlama günlerine cok takılmadım mesela uygulamaya göre doğurganlığımın en yüksek olduğu gün olmadı ertesi gün birliktelik oldu gibi ama doktora gittiğimde kimyasalın pesine gebelik yüksek oluyor dedi o yüzden umutluyum ve icimde bir kıpır kıpırlık var ümitlendirmekte cok istemiyorum kendimi napsamYani aksam yapabilirsin tabi ama sabah ilk idrarda daha saglikli olur eger varsa gebelik gece boyunca idrarda daha cok birikir ovulasyon fln yaptin mi
Valla cnm doktor dogru soylemis ama bazende hemen gebelik olmuyor burda bi arkadasim var gecen sene kimyasaldan sonra birdaha hamilelik olusmamis insallah senin tam tersi olur bu ay tutar cnm bnm hic belirtim var valla 14 eylul bat sadece tek taraflı bel agrim var yumurtlamadan iki gun sonra basladi ve hala devam ediyor dun bi arada kasik batmasi yasadim ama o kadar insallah senin vardir onceki hamilelikteki belirtin nelerde gecen ayhayır ovulasyon yapmadım ağustosta kimyasal gebelik yasadığımdan acıkcası biraz etkilendim ve bu ay akısa bıraktım kasmadım böyle yumurtlama günlerine cok takılmadım mesela uygulamaya göre doğurganlığımın en yüksek olduğu gün olmadı ertesi gün birliktelik oldu gibi ama doktora gittiğimde kimyasalın pesine gebelik yüksek oluyor dedi o yüzden umutluyum ve icimde bir kıpır kıpırlık var ümitlendirmekte cok istemiyorum kendimi napsam
Bence adet günü ya da adete 2 gün kala yapmalısınız yalancı pozitiflik olmaması adına. Bu saydığınız belirtiler bende de mevcut. Ağustosta da böyle belirtiler yaşamıştım ama 12 ağustosta adet oldum .şu anki olan belirtileri hamilelik belirtilerine yormuyorumBenimde bat 10 eylül yaklasık 4 gündür inanılmaz bel ağrım ve kasık ağrılarım mevcut bu kasık ağrılarım bazen sağ bazen sol tarafta siddetini arttırıyor arada bıcak saplanmalar oluyor dün alt karnım ara ara kramp girmeleri yasadım 2 gündür hafif sarıya dönen beyazımsı kremsi akıntı durumum oluyor sürekli yorgnluk hissi ve uyuma hissiyatim var ama bunu belirtiden saymıyorum cünkü normaldede uykuyu seven biriyim, kokulara karsık bir tık hassasiyetim olustu ama psikolojik midir bilemem birde bacaklarımda inanılmaz ağrılar oluyor ara ara evde early predactor testim var suan yapmalı mıyım yoksa biraz daha bekliyim mi?
Yok maalesef benim de aynı böyle çıktı adete 3 gün var
Canım artıyor eğer gebelik varsa ki erken test yapmışsın ben adetim 4 gün geçti kan verdim 39 çıkmıştı betaArkadaşlar birşey sorabilirmiyim ,müsait olan varsa cevap verirse sevinirim ,sabah ilk attığım test bozuk dediğim bekledikçe o kırmızılık dağılmış net gorulebilen silik pozitif olmuş ,diğer testlerim de silik pozitif ,dün gece 0.5 betaydi acaba kanda erken olduğu için mi öyle çıktı kafayı taktım şimdi ona ,olsa ilk kanda çıkar diye biliyorum ama başka bı grupta arkadaş erken gebelik testi çok hassas oluyor en ufak artışı biliyor kanda belli bi değere gelmeyince belli olmuyor dedi laboratuvar lar 5in altı olunca detaylı incelemiyor ve tahmini sonuç ciksriyorlar dedi önceki testlerin hep 0.2 ydi bu durumu yaşayan varmı bu surecten sonra beta artarmi ki 3 yada 4 gün var reglime
Yarın test yapmayı dusunuyorum hiç bi belırtım yok adet agrılarım başlaması lazımdı oda başlamadı çok nadır hafıf vurup gidiyo okadarKızlar ne durumdasınız?
Arkadaşlar birşey sorabilirmiyim ,müsait olan varsa cevap verirse sevinirim ,sabah ilk attığım test bozuk dediğim bekledikçe o kırmızılık dağılmış net gorulebilen silik pozitif olmuş ,diğer testlerim de silik pozitif ,dün gece 0.5 betaydi acaba kanda erken olduğu için mi öyle çıktı kafayı taktım şimdi ona ,olsa ilk kanda çıkar diye biliyorum ama başka bı grupta arkadaş erken gebelik testi çok hassas oluyor en ufak artışı biliyor kanda belli bi değere gelmeyince belli olmuyor dedi laboratuvar lar 5in altı olunca detaylı incelemiyor ve tahmini sonuç ciksriyorlar dedi önceki testlerin hep 0.2 ydi bu durumu yaşayan varmı bu surecten sonra beta artarmi ki 3 yada 4 gün var reglime
Yani şuan net birşey diyemeyiz ,var yada yok gibi doğrumu anlamadım .birde siz adet öncesi test yapmismiydiniz erken test vs veya beta bakmismiydinizCanım artıyor eğer gebelik varsa ki erken test yapmışsın ben adetim 4 gün geçti kan verdim 39 çıkmıştı beta
Benım de 3 gün var adetıme test yapmaya korkuyorum 5 gün kala yaptım negatıftı bel ve kasık ağrım varKızlar ne durumdasınız?
Akıntın kokulu aynı şeyler bende de var birde akintim kokulu geliyor.Benimde bat 10 eylül yaklasık 4 gündür inanılmaz bel ağrım ve kasık ağrılarım mevcut bu kasık ağrılarım bazen sağ bazen sol tarafta siddetini arttırıyor arada bıcak saplanmalar oluyor dün alt karnım ara ara kramp girmeleri yasadım 2 gündür hafif sarıya dönen beyazımsı kremsi akıntı durumum oluyor sürekli yorgnluk hissi ve uyuma hissiyatim var ama bunu belirtiden saymıyorum cünkü normaldede uykuyu seven biriyim, kokulara karsık bir tık hassasiyetim olustu ama psikolojik midir bilemem birde bacaklarımda inanılmaz ağrılar oluyor ara ara evde early predactor testim var suan yapmalı mıyım yoksa biraz daha bekliyim mi?
Adet öncesi hicbirsey yapmadım günüm geçti evde test yaptım pozitif sonra kan verdimYani şuan net birşey diyemeyiz ,var yada yok gibi doğrumu anlamadım .birde siz adet öncesi test yapmismiydiniz erken test vs veya beta bakmismiydiniz
Bekleyelim dayanabilirsekBenım de 3 gün var adetıme test yapmaya korkuyorum 5 gün kala yaptım negatıftı bel ve kasık ağrım var
Anladım canım teşekkür ederimAdet öncesi hicbirsey yapmadım günüm geçti evde test yaptım pozitif sonra kan verdim
bugün 2 tane erken gebelik testi aldım bat Perşembe yapmaya korkuyorumBenım de 3 gün var adetıme test yapmaya korkuyorum 5 gün kala yaptım negatıftı bel ve kasık ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?