Bende beta verdim pazartesi çıkacak eğer negatif olursa 11 Eylül adet günüm olacak sanırım yani bende katılacağım aranızaMerhaba kızlar Mart ayında düşük yaptım 4 aydır da deniyorum olmuyor 34 yaşındayım Eylül ayı mucize ayı olsun bekleyen isteyen herkese ovulasyon testi ile devam edeceğim 32 günde bir adet oluyorum bugün teste başladım benimle aynı veya benzer bir şekilde bekleyen varsa hadi birlikte bekleyelim belki birbirimize güç destek oluruz dua ederiz..
Rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun yormadan amin..
11 eylülse daha cokberken canım niye kan verdınkiBende beta verdim pazartesi çıkacak eğer negatif olursa 11 Eylül adet günüm olacak sanırım yani bende katılacağım aranıza
Hayır benim ara kanamam oldu ve 25 inde adet olmam gerekiyordu eğer eski döngüye göre ilerlersem ama olmadım şimdi bende şüphelenip kan verdim negatif çıkarsa 11 Eylül yeni döngüm olacak hesapladığım kadarıyla ama doktor ara kanama döngüyü bozmaz dedi bilmiylrum işte bekliyorum11 eylülse daha cokberken canım niye kan verdınki
Ovulasyon la takıp yapıyomusunHayır benim ara kanamam oldu ve 25 inde adet olmam gerekiyordu eğer eski döngüye göre ilerlersem ama olmadım şimdi bende şüphelenip kan verdim negatif çıkarsa 11 Eylül yeni döngüm olacak hesapladığım kadarıyla ama doktor ara kanama döngüyü bozmaz dedi bilmiylrum işte bekliyorum
Yumurtlama olursa olurKızlar regla bir bir hafta kala gebelik olur mu?
Yani yumurtlama 32 günde bir adet oluyorum son 10 güne kalma ihtimali olabilirYumurtlama olursa olur
Olabılır canım sen takıbe devam etYani yumurtlama 32 günde bir adet oluyorum son 10 güne kalma ihtimali olabilir
4 testim kaldı eczanede tekli satılıyor mu bir kaç tane daha alayımOlabılır canım sen takıbe devam et
Çok yaptım olmadı bende bıraktımOvulasyon la takıp yapıyomusun
Allah hepinize nasip etsin inşAllahMerhaba kızlar Mart ayında düşük yaptım 4 aydır da deniyorum olmuyor 34 yaşındayım Eylül ayı mucize ayı olsun bekleyen isteyen herkese ovulasyon testi ile devam edeceğim 32 günde bir adet oluyorum bugün teste başladım benimle aynı veya benzer bir şekilde bekleyen varsa hadi birlikte bekleyelim belki birbirimize güç destek oluruz dua ederiz..
Rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun yormadan amin..
Vallla onu bılmıyorum ben ınstgramdan toplu alıyorum hep4 testim kaldı eczanede tekli satılıyor mu bir kaç tane daha alayım
Tedavıye başlamadan once benım de olmuyodu yumurtalamayı bıle goremıyodum ıkı aydır net goruyorum ama denıyoruz bakalım hayırlısı artık ama ultrasonlada kanıtladım yanı olanı gosterıyoÇok yaptım olmadı bende bıraktım
Huzursuz olmaya başladım acaba yumurtlamam mi olmuyor bugün adetimin 21 günü 32 günde bir adet oluyorum ama halen pik görmedimVallla onu bılmıyorum ben ınstgramdan toplu alıyorum hep
Pcos var mı sizde?Huzursuz olmaya başladım acaba yumurtlamam mi olmuyor bugün adetimin 21 günü 32 günde bir adet oluyorum ama halen pik görmedim
Yok vajinal ultrason ile baktılar birşey yoktu acaba bu kaset testler mi sağlıksızPcos var mı sizde?
Ben daha pik görmedimKızlar herhangi bir belirti yaşayan var mı?
Testin markası nedir?Yok vajinal ultrason ile baktılar birşey yoktu acaba bu kaset testler mi sağlıksız
Bunu kullanıyorum cnmTestin markası nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?