Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Ben daha pik görmedim
Bazılarının pik süresi kısa olduğu için gün içinde iki tane test yapmak gerekiyor. sabah yaptığın test koyuysa aynı günün akşamında yapınca eşit koyulukta pik çıkıyor hiç bir testiniz koyuya yakın olmadı mı o günlerde aksamında da yapsanız belki piki görürdünüz

Böyleydi hepsi adetten 6 gün sonra başladım test yapmaya artık hepsi aynı olunca biriktirmedim baktım silik attim

Eklentiler

• 1000009905.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 66
Saat 12 ile 1 arasi 3 damla damlatıyordum 2 saat öncesi su bile içmedim ama olumsuz
Canım 2 damla damlatman gerekiyor eğer 2 damla damlatırsan ve uzun süre testte ilerleme olmazsa ancak o zaman 3. damlayı deneyebilirsin. Test saati olarak da kullanma kılavuzunda yazıyordu önerilen saatler ona bakabilirsin ben 17de yapıyorum bu testle 2 saat su içmeyip. Pik ve çatlama arasında belki kısa süre vardır senin bir dahaki döngünde ilk test 10da ikinci test 18de olarak dene bence bakalım sabahtan akşama ne oluyor

Daha olur mu ki bat 10 Eylül

Yani test yapmadığın o 24 saat içinde belki pik oldu hemen çatlama olunca piki kaçırdın benim de pik 24 saatten kısa sürdü mesela piki gördüm ertesi gün aynı saatte baya silikti.

Yok artık sonraki adetten sonra denersin hamile değilsen

Böyleydi hepsi adetten 6 gün sonra başladım test yapmaya artık hepsi aynı olunca biriktirmedim baktım silik attim
Baştan 3. Ve 5. Testler koyulaşmış baya onların akşamı büyük ihtimalle pik görürdün yapsaydın canım değerlendirdiniz mi peki koyulaşma olan günleri

Benim de çok kısa sürüyor iki ay önce ben de pik olmuyor sanıyordum ama geçen ay farkettim ki koyulaştığı zaman bide akşamında test yapınca piki yakalıyorum. Ertesi sabah silikleşip çatlıyor senin de öyle büyük ihtimalle

Umarım kaçırmadım 3 ay önce 4 gün sürdü diye öyle durdum kaldım

elinizden geleni yapmışsınız zaten spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor canını sıkma hayırlısı olsun olacağı varsa her türlü olur insanlar ayda iki kez ilişki yaşıyor tutturuyorlar olunca oluyor cidden

İnşallah kuzum hepimiz güler haberler alırız

İnşallah canimm inşallah yaşım var diye öyle hastaneye gidecek tedavi olacak durumum da yok ondan galiba çabam
Profilindeki yaş doğruysa 34sün sanırım, düşündüğün kadar geç bir yaş değil insanlar 35ten sonra evlenip çocuk yapıyor. Annem kardeşimi 41 yaşında doğurdu teyzem de ilk çocuğunu 42de doğurdu

Doğru kuzum 34 yaşındayım evlendim 3 ay sonra hamile kaldım 4 aylık oldu düşük oldu kürtaj oldum. Belki de korku benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…