- 10 Eylül 2025
- 65
- 20
- 3
- 33
Haklısın bencede en iyisini yapıyorsun ağrı belde var zaten bır kaç gündür başka yok dınleniyprım dünden beriOyle tabiki bekle bazen boyle lekeler gelebiliyormus agrin vs yoksa korkma dinlen insallah sorun olmaz o yuzden erken öğrenmek istemiyorum yaa
Dinlen cnm bel agrisi bende de var ama sen hamilesin suan ben bilmiomHaklısın bencede en iyisini yapıyorsun ağrı belde var zaten bır kaç gündür başka yok dınleniyprım dünden beri
Canım benım. Bıssy yapmıyorlar ki erken olduğu için kese görmeden kimse dıkkate alıp bir şey vermiyor zaten sağlıklıysa tutacak dıyorlar sağlıksızsa sökulecek yanı şu aşamada yapılacak bır şey yokDinlen cnm bel agrisi bende de var ama sen hamilesin suan ben bilmiomumarim saglikla alirsin kucagina artarsa kanaman bnce acile fln git
Fitil veriliyor normalde ama dedigin gibj erken diye umursamazlar kanla takip yapicak misinCanım benım. Bıssy yapmıyorlar ki erken olduğu için kese görmeden kimse dıkkate alıp bir şey vermiyor zaten sağlıklıysa tutacak dıyorlar sağlıksızsa sökulecek yanı şu aşamada yapılacak bır şey yok
Yarın sabah evde takıp edecem bellı olur zaten kanama devam ederse yapılacak bir şey yok ama etmezse yarın gıder kan veririm ederse zaten boşa yapmaya gerek yok galıbaFitil veriliyor normalde ama dedigin gibj erken diye umursamazlar kanla takip yapicak misin
Kan sonucum 55 çıktı. Dr net bişey diyemem diyor. Ben daha önceki gebeliğimi 48 ile öğrenip beta takibi yapmıştım. Sağlıkla doğmuştu. Bunda dr haftaya gel diyor. Bekleyemem kiİnsallah vardir cnm prodoctor ve freely yalancı veriyor yapan cok fazla burda yarisi hamile cikiyor yarisi cikmiyo ne yazikki
Devam ediyor mu cnm lekelenmenYarın sabah evde takıp edecem bellı olur zaten kanama devam ederse yapılacak bir şey yok ama etmezse yarın gıder kan veririm ederse zaten boşa yapmaya gerek yok galıba
Aa cnm tebrik ederim insallah saglikli ilerler seninde belirtilerin nelerdiKan sonucum 55 çıktı. Dr net bişey diyemem diyor. Ben daha önceki gebeliğimi 48 ile öğrenip beta takibi yapmıştım. Sağlıkla doğmuştu. Bunda dr haftaya gel diyor. Bekleyemem ki
Peçete ye silince evet cnmDevam ediyor mu cnm lekelenmen
Pembe mi kirmizi mi insallah regle donmez yaPeçete ye silince evet cnm
Koyu pembe gıbı pozıtıf çıkmasa dedım ki test yanılttı regl oldum böyle olunca arada kaldımPembe mi kirmizi mi insallah regle donmez ya
Cnm kimyasalda testler siliklesiyormus denesene varsa testsinKoyu pembe gıbı pozıtıf çıkmasa dedım ki test yanılttı regl oldum böyle olunca arada kaldım
Kahve rengi ise sorun olmuyor bende de olmuştu ama kırmızı riskli dikkat et ve beta ver mutlaka iki günde birKoyu pembe gıbı pozıtıf çıkmasa dedım ki test yanılttı regl oldum böyle olunca arada kaldım
Ama benım sılık çıktı zaten kanda 84 cıktı şimdi yaparsam gene sılik çıkmaz mjCnm kimyasalda testler siliklesiyormus denesene varsa testsin
Eger yukselmisse silik cikmaz koyulasmistir dusmusse silik cikarAma benım sılık çıktı zaten kanda 84 cıktı şimdi yaparsam gene sılik çıkmaz mj
Çok su ıcıyorum ya seyrelmıstır suan sabah yapmayo düşünüyorum şimdilik yok bısey kesıdı gıbı Allah büyük bekleyecegımEger yukselmisse silik cikmaz koyulasmistir dusmusse silik cikar
İnsallah devam etmez cnm sabah yap istersen ins koyulasmistirÇok su ıcıyorum ya seyrelmıstır suan sabah yapmayo düşünüyorum şimdilik yok bısey kesıdı gıbı Allah büyük bekleyecegım
İnşallah canım kanamada devam etmez şimdilik pecete temızdi 2 defa geldıİnsallah devam etmez cnm sabah yap istersen ins koyulasmistir
Hayrlı olsun sağlıcakla kucağına al canımKan sonucum 55 çıktı. Dr net bişey diyemem diyor. Ben daha önceki gebeliğimi 48 ile öğrenip beta takibi yapmıştım. Sağlıkla doğmuştu. Bunda dr haftaya gel diyor. Bekleyemem ki
İnsallah devam etmez cnmİnşallah canım kanamada devam etmez şimdilik pecete temızdi 2 defa geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?