Canım kocaman sarıldım sana, doktora git mutlaka baktır. İnositolü sor biVe ben tam anlamıyla regl oldum ve niyeyse stres üzerimden gitti üzülmedim elhamdülillah
Canımsın ilaç gibi geldiCanım kocaman sarıldım sana, doktora git mutlaka baktır. İnositolü sor bi
3 gün gecikti canimmHadi ya gunun muydu bgn
Nasip degilmis hayirlisi olsun bnmde leklenmem az gibi de degil gibi de of ya dhhdhd3 gün gecikti canimm
Valla rahatladım inşallah senin vardır bebişNasip degilmis hayirlisi olsun bnmde leklenmem az gibi de degil gibi de of ya dhhdhd
Yok adet gecikmesi genelde 30-35 gün aralığında oluyor. Hafif kasik ağrım var başka bir şeyim yok ama adet olacağım gibi düşünüyorum nedense ins hamileliktir ama yaLekelenme mi
Bilmiom ben hic test yapmadim gecikmede yaparim dedim suan gelmio ama donebilirValla rahatladım inşallah senin vardır bebiş
Test yaptin mi cnm insallah bebistirYok adet gecikmesi genelde 30-35 gün aralığında oluyor. Hafif kasik ağrım var başka bir şeyim yok ama adet olacağım gibi düşünüyorum nedense ins hamileliktir ama ya
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benimBilmiom ben hic test yapmadim gecikmede yaparim dedim suan gelmio ama donebilir
Amin cnm ya nasip artikHakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim
Aynen öyle Rabbim gonlundekini nasip estin hayırla kolaylıkla inşallahAmin cnm ya nasip artik
Millet nasil ilkte tutturuyor gercekten şok oluyorum yaAynen öyle Rabbim gonlundekini nasip estin hayırla kolaylıkla inşallah
Yok canım bilerek almıyorum , alsam elim ona gidiyor en iyisi 3 4 gün daha bekleyeyimTest yaptin mi cnm insallah bebistir
Nasil istersen cnm yaparsan haber ver amaYok canım bilerek almıyorum , alsam elim ona gidiyor en iyisi 3 4 gün daha bekleyeyim
Sende canımNasil istersen cnm yaparsan haber ver ama
Pozitif görünüyor canimKızlar merhabalar Bat 15 bugün öğle saatinde içimden test yapmak geldi sonuç bu sizce pozitif mi
Markasi ne cnmKızlar merhabalar Bat 15 bugün öğle saatinde içimden test yapmak geldi sonuç bu sizce pozitif mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?