Ben diyetisyenim elimden geldiğince açıklayayım onun daha gelişmiş yani extra vitamin icereni diyebilirim yeni aldigin içinCanlar inositol olarak inofolic kullanıyordum bugun aynı markanın hp combisini aldım bilgisi olan var mı
Çok teşekkür ederim. Benim döngülerim şaştı uzun sürüyor artık. En son 38-42 gün sürdü. Pcos yok geçen ay doktora sorarak inofolic almıştım 30-31 çatlama oldu doktor takibiuşe ilerledim ancak 14 gün sonra adet gelmedi, test negatif. İnositol işe yaramıştır diye düşünüyordum gecikme olunca strese girdim biraz yine, bugün de bunu aldım artık eczaneden de ondan sormak istedimBen diyetisyenim elimden geldiğince açıklayayım onun daha gelişmiş yani extra vitamin icereni diyebilirim yeni aldigin için
Naptın benim de bugün regl olmam lazım ama olmadımYok düzenlidir 1 2 gün sarkar sadece
Olmadım hala, geçen ay prolaktin yüksekti benim ilaç kullandım ondan mı acabaNaptın benim de bugün regl olmam lazım ama olmadım
Test yapsana ben de test alayım diyorum. Bu arada kaç çıktı prolaktinin? Ben de geçen ay baktırdım 8.9 cıkmıştıOlmadım hala, geçen ay prolaktin yüksekti benim ilaç kullandım ondan mı acaba
28 çıkmıştı sınır 23 tüTest yapsana ben de test alayım diyorum. Bu arada kaç çıktı prolaktinin? Ben de geçen ay baktırdım 8.9 cıkmıştı
Ya korkuyorum yoksa diye biraz daha durayım diyorum sen alacak mısınTest yapsana ben de test alayım diyorum. Bu arada kaç çıktı prolaktinin? Ben de geçen ay baktırdım 8.9 cıkmıştı
Ya ben artımed kaset test yaptım o da negatif çıktı. Yani iki testin ikisi de negatif ama ilk idrar ile değiller. Yarın sabah ilk idrar ile yapayım diyorumYa korkuyorum yoksa diye biraz daha durayım diyorum sen alacak mısın
Kaset bende de negatif çıkardı dün laboquick işl idrar değildi benimde yarın öyle dene bi bakalım hayırlısıYa ben artımed kaset test yaptım o da negatif çıktı. Yani iki testin ikisi de negatif ama ilk idrar ile değiller. Yarın sabah ilk idrar ile yapayım diyorum
Evet yarın deneyeceğimKaset bende de negatif çıkardı dün laboquick işl idrar değildi benimde yarın öyle dene bi bakalım hayırlısı
Haber verEvet yarın deneyeceğim
Yine negatif ve regl olmadım :)Haber ver
Çok ilginç ya erken gebelik mi yaptınYine negatif ve regl olmadım :)
Hem de awox erken gebelik yaptım sabah ilk idrar ile yaptım. Yani aslında gecikmem olmaz benim ama demek ki bu ay hava değişimi veya başka bir şey etkiledi.Çok ilginç ya erken gebelik mi yaptın
Benimde öyle o zaman ya gecikmezdi normaldeHem de awox erken gebelik yaptım sabah ilk idrar ile yaptım. Yani aslında gecikmem olmaz benim ama demek ki bu ay hava değişimi veya başka bir şey etkiledi.
Merhaba benimde aynı şekilde ama bazen 1 hafta falan gecikmem oluyor normalde 15 inde olmam gerekti ama olmadım, test yaptım hiçbir şey yok. Ama Eylül 8-9 unda yumurtlamam oldu yani geç oldu bebis varsada çıkar mıydı ? 6 günlük hamileligi bile çıkartan erken gebelik testiydiYine negatif ve regl olmadım :)
Yani benim hiç gecikmez reglim. Evet erken gebelik testleri hemen yakalıyor ama o bile negatif çıktığına göre ben hamile olduğumu düşünmüyorum açıkçası çünkü 3 tane yaptım testMerhaba benimde aynı şekilde ama bazen 1 hafta falan gecikmem oluyor normalde 15 inde olmam gerekti ama olmadım, test yaptım hiçbir şey yok. Ama Eylül 8-9 unda yumurtlamam oldu yani geç oldu bebis varsada çıkar mıydı ? 6 günlük hamileligi bile çıkartan erken gebelik testiydi
Hamilesin canımKızlar bata 2 gün var ve 5 gün önce kahverengi lekende yaşamıştım bugün dayanamayıp test yaptım 2-3 dk da böyle çıktı ne diyorsunuzzzzzzz predictor marka test
Ayy galibaaa inanmak zorHamilesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?