Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Ben diyetisyenim elimden geldiğince açıklayayım onun daha gelişmiş yani extra vitamin icereni diyebilirim yeni aldigin için
Çok teşekkür ederim. Benim döngülerim şaştı uzun sürüyor artık. En son 38-42 gün sürdü. Pcos yok geçen ay doktora sorarak inofolic almıştım 30-31 çatlama oldu doktor takibiuşe ilerledim ancak 14 gün sonra adet gelmedi, test negatif. İnositol işe yaramıştır diye düşünüyordum gecikme olunca strese girdim biraz yine, bugün de bunu aldım artık eczaneden de ondan sormak istedim

Ya ben artımed kaset test yaptım o da negatif çıktı. Yani iki testin ikisi de negatif ama ilk idrar ile değiller. Yarın sabah ilk idrar ile yapayım diyorum
Kaset bende de negatif çıkardı dün laboquick işl idrar değildi benimde yarın öyle dene bi bakalım hayırlısı

Yine negatif ve regl olmadım :)
Merhaba benimde aynı şekilde ama bazen 1 hafta falan gecikmem oluyor normalde 15 inde olmam gerekti ama olmadım, test yaptım hiçbir şey yok. Ama Eylül 8-9 unda yumurtlamam oldu yani geç oldu bebis varsada çıkar mıydı ? 6 günlük hamileligi bile çıkartan erken gebelik testiydi

Yani benim hiç gecikmez reglim. Evet erken gebelik testleri hemen yakalıyor ama o bile negatif çıktığına göre ben hamile olduğumu düşünmüyorum açıkçası çünkü 3 tane yaptım test artık yapıp negatif görmekten de sıkıldım.

Kızlar bata 2 gün var ve 5 gün önce kahverengi lekende yaşamıştım bugün dayanamayıp test yaptım 2-3 dk da böyle çıktı ne diyorsunuzzzzzzz predictor marka test

Eklentiler

• IMG_8855.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…