• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Benimde bat 10 Eylül. Kasık ağrım var sizin belirtiniz var mı acaba gebe miyim
Gogus agrisi, kasikta dolasan hafif agri, mide bulantisi, asiri uykuya dusme var bende kizlar bat yanlis hesaplamisim 3 eylul olmasi lazim 5 degil yani regle 2 gun kaldi sabah prodoctor erken gebelik testi yaptim dayanamayip bariz negatif acaba bile diyemedim, cok moralim bozuldu sizce daha erken mi kizlar😔

Gogus agrisi, kasikta dolasan hafif agri, mide bulantisi, asiri uykuya dusme var bende kizlar bat yanlis hesaplamisim 3 eylul olmasi lazim 5 degil yani regle 2 gun kaldi sabah prodoctor erken gebelik testi yaptim dayanamayip bariz negatif acaba bile diyemedim, cok moralim bozuldu sizce daha erken mi kizlar😔
Bence erken adet günü test yap inşallah hamilesindir 🤲

Selam kızlar ovulasyon testlerime bakar mısınız bugün artık negatif olur diyodum ama hala silik çıkıyor :/

Eklentiler

• IMG_2520.webp
    IMG_2520.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 36
Insallah canim ama artik dusuk ihtimal diye dusunuyorum cok moralim bozuldu, varsa erken gebelikte 2 gun kala cikardi diye dusunuyorum ama haklisin regl olmadikca ve gun gelmeden beklemek lazim:/
Benim de moralim çok bozuk adet sancısına benzettim 🥺 test filan da yapmıyorum negatif çıkar diye 🥺

Bende sadece kasık ağrısı oldu acaba regl mi olucam 🥺 sizde baya belirti olmuş 🤲
Benim bünyem biraz kırılgandır iğne etkilemiş de olabilir beni. Herkesin farklı oluyor kiminde belirti bile olmuyor. En çok umut vaadeden belirtim kasık sızılarımın geçmemesi. Sağımda batmalarım baya sık. Negatif çıkma korkusuna test de yapamıyorum :(

Benim de beklenen regl 9 Eylül,hiç bir belirtim yok ,sadece bekliyorum az önce test yaptım silik pozitif ,yarım saat kırk dakka sonra bir daha yaptım negatif şaştım kaldım 😒

Benim de beklenen regl 9 Eylül,hiç bir belirtim yok ,sadece bekliyorum az önce test yaptım silik pozitif ,yarım saat kırk dakka sonra bir daha yaptım negatif şaştım kaldım 😒

Aaaaa çok ilginçççç 🥺 hangi testten yaptınız
Artimed erken gebelik testi yaptım ikisi de aynı marka testlerin ,geçen ayda bir sürü en az 6 7 tane pozitif test kanda negatif çıkardı sevinemiyorum da gene aynisi olcak diye

Kızlar merhaba, bat 9 Eylül. Bu ay ovülasyon testi yaptım 25 ağustosta catladı 8 günüm kaldı :) catlamadan hemen sonra göğüs ağrım başladı ve şu an dokunamıyorum bile bir de bel ağrım başladı bugün su gibi beyaz akıntım var

Back
X