- 28 Temmuz 2025
- 192
- 37
- 13
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cnm cok uzuldum ya Allah sabir versin tekrar yasatmasin insallah oyle bisey yoktur yerlesme flndir ne bilimBende elendimbugün afedersiniz kahve telvesi gibi başladı yine kimyasal geçiriyor olabilirim bu ay da yokmuş nasipte,bir sonraki ay için de birdaha asla test yapmicam ne olursa olsun
kendime bu kötülüğü bir daha yaşatmak istemiyorum ,en çok kendime zarar verdigimi farkettim , testlere heleki erken gebelik testlerine tovbe daha ve akışa bırakacağım ,hobilerime döneceğim zihin biraz rahatlatmam lazım bu arada da olursa Rabbimin emaneti olmassa hikmeti diyip yola devam
Canım lekelenmeden 3-4 gün sonra test yapın diyorlarKuzum inşallah ama normalde daha bu ayın başında ovulasyon pik oldu 8. Günü bugün ama bilmiyorum test yaptım çıkmadı 2 saat sonra da leke gördüm göğsümde sizi var ama içimde hüzün ve kırıklık var![]()
Pcos olabilir mi sizde, hiç muayene oldunuz mu daha önce?Nerde yanlış yapıyoruz acaba
Cnm bende cvp veriyim yok pcos ve evet iki ayda bir gidiyorum doktora acaba bisey var mi diye hamilelik dusunmeye basladigimda gene muayeneye gittim hersey normal ve evet sabah ilk degil ikinciyle yaptımPcos olabilir mi sizde, hiç muayene oldunuz mu daha önce?
Bir de ovulasyon testlerini sıvı alımına dikkat ederek mi yapıyorsunuz
Merhaba ovulasyonu hangi marka ile denediniz? Laboquick öneririm çok iyi yakalıyorGeçen ay 10 Ağustos olmuştum ovulasyon testi yaptım 2 Eylül yumurtalama oldu bugün adet oldum![]()
Test predictor early sanırım, var gibi kan verin benceKızlar bugün sabah yaptım daha dört gün var adete çok ama çok silik çıktı
Onu yaptım zaten yumurtlama gördüm ama 8. Adet oldumMerhaba ovulasyonu hangi marka ile denediniz? Laboquick öneririm çok iyi yakalıyor
Çok erken henüz biraz sabir 2 gün daha bekleyinKızlar bugün sabah yaptım daha dört gün var adete çok ama çok silik çıktı
Herşey dikkat ettim kilo verdim 4 kilo sağlıklı beslendim doktor kis bile yok dedi ama olmadıPcos olabilir mi sizde, hiç muayene oldunuz mu daha önce?
Bir de ovulasyon testlerini sıvı alımına dikkat ederek mi yapıyorsunuz
Olsun, her ay maksimum hamilelik şansı kadınlarda %20-21 arasıymış. Yumurtlama gününüzün zamanını öğrenmiş oldunuz. Diğer ay daha tecrübeli bir şekilde hareket edeceksiniz. Allah gönlünüze göre versinOnu yaptım zaten yumurtlama gördüm ama 8. Adet oldum
Bazen nasipten öte yol yok canımHerşey dikkat ettim kilo verdim 4 kilo sağlıklı beslendim doktor kis bile yok dedi ama olmadı
Aynen öyle kuzumBazen nasipten öte yol yok canım
Söküldü mü seninAynen öyle kuzum
Teşekkür ederim nasipOlsun, her ay maksimum hamilelik şansı kadınlarda %20-21 arasıymış. Yumurtlama gününüzün zamanını öğrenmiş oldunuz. Diğer ay daha tecrübeli bir şekilde hareket edeceksiniz. Allah gönlünüze göre versin
Henüz değil aynıSöküldü mü senin
Du bakam bekle bi kuzumHenüz değil aynı
Yok cnm freely yazıyordu üstündeTest predictor early sanırım, var gibi kan verin bence