• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Bende elendim 😏 bugün afedersiniz kahve telvesi gibi başladı yine kimyasal geçiriyor olabilirim bu ay da yokmuş nasipte,bir sonraki ay için de birdaha asla test yapmicam ne olursa olsun 💔 kendime bu kötülüğü bir daha yaşatmak istemiyorum ,en çok kendime zarar verdigimi farkettim , testlere heleki erken gebelik testlerine tovbe daha ve akışa bırakacağım ,hobilerime döneceğim zihin biraz rahatlatmam lazım bu arada da olursa Rabbimin emaneti olmassa hikmeti diyip yola devam
Ay cnm cok uzuldum ya Allah sabir versin tekrar yasatmasin insallah oyle bisey yoktur yerlesme flndir ne bilim

Kuzum inşallah ama normalde daha bu ayın başında ovulasyon pik oldu 8. Günü bugün ama bilmiyorum test yaptım çıkmadı 2 saat sonra da leke gördüm göğsümde sizi var ama içimde hüzün ve kırıklık var 😭
Canım lekelenmeden 3-4 gün sonra test yapın diyorlar

Pcos olabilir mi sizde, hiç muayene oldunuz mu daha önce?
Bir de ovulasyon testlerini sıvı alımına dikkat ederek mi yapıyorsunuz
Cnm bende cvp veriyim yok pcos ve evet iki ayda bir gidiyorum doktora acaba bisey var mi diye hamilelik dusunmeye basladigimda gene muayeneye gittim hersey normal ve evet sabah ilk degil ikinciyle yaptım

Kızlar bugün sabah yaptım daha dört gün var adete çok ama çok silik çıktı

Eklentiler

• IMG_7566.webp
    IMG_7566.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 56
Onu yaptım zaten yumurtlama gördüm ama 8. Adet oldum
Olsun, her ay maksimum hamilelik şansı kadınlarda %20-21 arasıymış. Yumurtlama gününüzün zamanını öğrenmiş oldunuz. Diğer ay daha tecrübeli bir şekilde hareket edeceksiniz. Allah gönlünüze göre versin

Back
X