- 8 Ağustos 2025
- 263
- 117
- 18
- 34
Yumurtalıklar küçük olduğu için hamile kalirmisim ama sürekli düşük olur dediYine oda yaptırsin her ihtimali degerlendirin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtalıklar küçük olduğu için hamile kalirmisim ama sürekli düşük olur dediYine oda yaptırsin her ihtimali degerlendirin
Bunu daha önce demişler miydi kuzum?Ve artık bir topu gibi bir kistim var pcos ve polikistik över dedi ve yumurtaliklarim küçükmus kan sonuçlarını beklicem![]()
Yok yavrum ilk defa duydumBunu daha önce demişler miydi kuzum?
Eşine de kızdım, bu tedavi olan bir şey. Çoğu insanın var ve hamile kaldılar lütfen mod düşürme. İnsan düşünce ile bile ket vuruyor beynineCafede oturdum dayanamadım ağlıyorum eşim sperm testine gitti dio sorun sendeymis ben artık test vermiyim ölmek istedim
Çok kötüyüm gidecek bir yerim yok gurbetteyim konuşacak ağlasam bile gözyaşımi silen yok ve tek başıma savaş veriyorumEşine de kızdım, bu tedavi olan bir şey. Çoğu insanın var ve hamile kaldılar lütfen mod düşürme. İnsan düşünce ile bile ket vuruyor beynine
İnositolü sordun muYok yavrum ilk defa duydum![]()
Yok kuzum aklımda sonuçları konuşurken sorucamİnositolü sordun mu
Canım yalnız değilsin zaman zaman hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Duygu dediğin şey böyle bir şey seni çıkmazda gibi hissettiriyor ama öyle değil, geçecek inan banaÇok kötüyüm gidecek bir yerim yok gurbetteyim konuşacak ağlasam bile gözyaşımi silen yok ve tek başıma savaş veriyorumburda bir arkadaşım komsum bile yok
Kuzum haklısın ama inan şuan ne düşüneceğimi bilmiyorumCanım yalnız değilsin zaman zaman hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Duygu dediğin şey böyle bir şey seni çıkmazda gibi hissettiriyor ama öyle değil, geçecek inan bana
Sanırım duyduğun şeyler sana çok korkunç geldi o sebeple böyle psikolojin bozuldu. Seni anlamakla birlikte kesinlikle canını böyle sıkmanı gerektirecek bir durum yok. Bu forumda binlerce kadın pcos olmasına karşın gebe kaldı pcos gebeliğe engel değil. Dahası gerek takviyeler gerekse gıdalarla yumurtalar çok güzel gelişiyor. Burda kadınlar sorunu olmadığı halde yumurta kalitelerini artırmak adına bunları yapıyor. Bazen doktorlar öyle bir konuşuyor ki sanki kurtuluşu olmayan bir hastalıkt olmuş Allah muhafaza. Kesinlikle canını sıkma kendine güzel bakarak en kısa zamanda güzel haberi alabileceğine inanmıyorum canımÇok kötüyüm gidecek bir yerim yok gurbetteyim konuşacak ağlasam bile gözyaşımi silen yok ve tek başıma savaş veriyorumburda bir arkadaşım komsum bile yok
Çok teşekkür ederim balım doktor ameliyat dedi direk nevrim döndü ama güzel olacak bende inanıyorumSanırım duyduğun şeyler sana çok korkunç geldi o sebeple böyle psikolojin bozuldu. Seni anlamakla birlikte kesinlikle canını böyle sıkmanı gerektirecek bir durum yok. Bu forumda binlerce kadın pcos olmasına karşın gebe kaldı pcos gebeliğe engel değil. Dahası gerek takviyeler gerekse gıdalarla yumurtalar çok güzel gelişiyor. Burda kadınlar sorunu olmadığı halde yumurta kalitelerini artırmak adına bunları yapıyor. Bazen doktorlar öyle bir konuşuyor ki sanki kurtuluşu olmayan bir hastalıkt olmuş Allah muhafaza. Kesinlikle canını sıkma kendine güzel bakarak en kısa zamanda güzel haberi alabileceğine inanmıyorum canım![]()
Kiro inositol formlu bir inositol takviyesi almanı, günlük yürüyüş yapmanı, hamur işlerini çokça azaltmanı, mümkünse omega 3 ve koenzim q10 takviyeleri almanı ve demirle d vitamini depolarını doldurmanı tavsiye ederim canım. Seni çok güzel desteklerler. Ben de kesinlikle inanıyorum canım güzel olacak inşaAllahÇok teşekkür ederim balım doktor ameliyat dedi direk nevrim döndü ama güzel olacak bende inanıyorum![]()
Canımsın beni anlayan insanlar var bu bile motivasyon benim için bu ilaçları sorucam doktora sonuçlar çıkınca yürüyüşe başlamıştım ama daha önce hiç takviye almadımKiro inositol formlu bir inositol takviyesi almanı, günlük yürüyüş yapmanı, hamur işlerini çokça azaltmanı, mümkünse omega 3 ve koenzim q10 takviyeleri almanı ve demirle d vitamini depolarını doldurmanı tavsiye ederim canım. Seni çok güzel desteklerler. Ben de kesinlikle inanıyorum canım güzel olacak inşaAllah
Motivasyonunu hep yükselt tut canımCanımsın beni anlayan insanlar var bu bile motivasyon benim için bu ilaçları sorucam doktora sonuçlar çıkınca yürüyüşe başlamıştım ama daha önce hiç takviye almadım
Kuzum çok zor bir süre süreç bekarken millet anlatırdı anlamazdim bileMotivasyonunu hep yükselt tut canım![]()
Ben de çok zorluklarını yaşadım ve inan aslında ben artık vazgeçtim çünkü bende yaş faktörü var. Bilseydim yaşayacaklarımı çok daha erken denerdim. Senin önünde inan çözülmeyecek bir sıkıntı yok. İnançla, motivasyonla, gayretle kısa sürede netice alırsın. İnşaAllah Allah’ım en kısa zamanda en güzel zamanda ve en güzel şekilde müjdeler canımKuzum çok zor bir süre süreç bekarken millet anlatırdı anlamazdim bile
Amin kuzum cümlemizi ama bende 35 yaşındayım ve ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı bana hamile kalırsın ama bebek tutunmaz dedi sıkıntı çok yani ama elhamdülillah Rabbime inanç var yoksa yaşamak zor olurdu Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin tez zamanda hayırla sağlıkla.Ben de çok zorluklarını yaşadım ve inan aslında ben artık vazgeçtim çünkü bende yaş faktörü var. Bilseydim yaşayacaklarımı çok daha erken denerdim. Senin önünde inan çözülmeyecek bir sıkıntı yok. İnançla, motivasyonla, gayretle kısa sürede netice alırsın. İnşaAllah Allah’ım en kısa zamanda en güzel zamanda ve en güzel şekilde müjdeler canım![]()
Bu günde yaptım test 3 gün geçti ama negatif sadece ama hala olmadım kendimi her işte olması yönünde çok şartlıyorum sinir oluyorm bu halimeAynı bende öyle iki ay önce 5 gün geç geldi geçen ay 3 gün erken. Bu seferde bir gün geçti hala yok test de yaptım negatif çocuk istemeye basladikdan sonra adet düzenim bozuldu
Saçmalamış ama erkekler düz mantık düşünüyor canım seni kıracağını düşünmemiş . Henüz bütün yolları denemeden umutsuzluk yaparsın süreci zor atlatırsın . İlk önc herşeyi dene lütfenCafede oturdum dayanamadım ağlıyorum eşim sperm testine gitti dio sorun sendeymis ben artık test vermiyim ölmek istedim
Bende çok hassas olmuşumSaçmalamış ama erkekler düz mantık düşünüyor canım seni kıracağını düşünmemiş . Henüz bütün yolları denemeden umutsuzluk yaparsın süreci zor atlatırsın . İlk önc herşeyi dene lütfen