Bat a son 9 gün kala gebelik ögrenebilirmiymmm

aybukegok16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
98
66
3
30
Kızlar cok sabırsızım herhalde size sorum olucak kanda ortaya cıkarmı gebelik 9 gün var bat ıma tecrubesi olan varmı erken ögrenen nasıl ögrenebilirim yardımm lütfen

Vallaha benimde 9gun var ayni günuz sanirim bende cok sabirsizimda cok erken olur heralde 4gun kala yapsak kanda cikar bazen gec dollenme oluyor cunki bende asiri sabirsizim bugun acahip halsizim hep yatiyom kasiklarimdada batma var sende ne var ne yok???

Canım bende de karın agrısı var batması gibi daha dogrusu anlıyamadım zaten gribim ilac bile icmiyorm hamileysem diye ayakta geciriyorm ne zaman yapalım sence testi ???

Kızlar tahmini konuşuyorum.. Bence şimdi test yapmayın. Ben adetimin geciktiği 2. Günde yapmıştım.. İdrarda hamile iseniz bile negatif çıkar şimdi. Ablam ilişkiden 1 hafta sonra idrarla bakmış ve negatif çıkmıştı adeti gecikince bida baktı pozitif çıktı.. Bilginiz olsun istedim.. Hiç yoksa 4. 5 gün kala bata kan verin derim ben

İnsallah ya ozaman kan vermeyim ama cok sabırsızlanıyorummm var yada yok bilmek istiyorum ona göre dikkat edeyim kendime adetime 4 gün kala felan yapayım ozaman

Ya kızlar selam inşallah şüpheler doğrudur ya hiç duydunuz mu etrafınızda normal de göğüs ağrısı olur ben hiç böyle ağrı yaşamadım koltuk altından yanlara doğru böyle ucuna kadar dokununca felaket acıyo bata dört gün var altı aydır deniyoruz bizde nolur bizi de sevindirsin rabbim

Ayy güzel haberi ben vereyim sanaa ben ilk hamile kaldıgımda bilmiyodum işe girdim tabi röntgenede girmiştim işin ilk üc günü biseyim yoktu 4 günü koltuk altımdan gögsüme kadar agrı hissettim kollarımı pek kaldırmk bile istemiyodum megersem hamileymişim kimyasl gebelik düsük yaptım neyse sana simdidrn hayorlı olsun diyimm ben :-D

Ve idrarda adetime iki gün kala cıkmıstı 2 kez düsük yaptım ayrıca ben korunma sürem bitti insallh bu ayı iyi degerlendirmişizdir hamileyimdird kucağıma sag salim almak nasio olur insallah )

Ay beni nasıl mutlu ettin anlatamam ondan mıdır ya diyorum hani adete yakın onun belirtisi takma ama böyle sabahları zaten ağlayacak gibiydim sana da üzüldüm ama olsun nasip değilmiş üzülme arkadaşım allahım zamanını biliyor hakkımızda hayırlısı olsun umarım senin dediğin gibi adet değil gebelikteydir olursa yazarım burdan ama adeti beklicem zaten olmazsam kan da baktırırım inş olmm ya

Vala idrar testi bile yapsan cıkar sanırsam ama aynı belirtileri ben yasadım ve hamileydim oyuzden sana kesin hamile gözüyle bakıyorumm ) Rabbim banada nasip etsin bende gögüs agrısı yok simdilik hamile degilim diye korkuyom vala

Ay inşallah dediğin gibi olur emin ol hemen buraya yazıcam inşallah Allah Ümit ettiğimiz şeyleri boşa çıkartmasın beni de benim gibi bekleyen herkese tez zamanda sevindirsin inşallah

Bence 6 gün öncesi testlerinden yapmalısın ama bir müddet daha sabretmek gerekecek. Benimde 9 günüm var sabretmek zor ancak hayal kırıklığına uğramak var sonunda o yüzden beklemelisiniz :)

Anca 4gun kala yaptirmamiz lazimki ciksin idrar testi imkansiZ cikmaz adete 4gun kala bile cikmaz idrarda anca kan tahlilinde canlar bu sefer hamis oluruz sonra uzuluruz o yuzden diyorum size tavsiyem ben oyle yapicam bende geberiyorum meraktan sizin gibi bebisleri uzmeyelim :)

Bence 6 gün öncesi testlerinden yapmalısın ama bir müddet daha sabretmek gerekecek. Benimde 9 günüm var sabretmek zor ancak hayal kırıklığına uğramak var sonunda o yüzden beklemelisiniz :)
Ya korkum o Can'ım yani adet belirtisi gibi geliyor İnsan sonrası çok üzülüyor ha olurdu ama bu kadar ağrı hiç olmadı daha önce inş bu defa yanılmam bu ağrı psikolojik de olamaz İnan'ın ay içinde aklıma gelmiyor ama adete yakın bu belirtiler olunca acaba mı diyorum kendi kendime bakalım Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah dört gün var bakalım gelen giden olmazsa bi test yaparım

Bende sıkayım dişimi 2 3 gün sonra kan testi yaptırayım bi bebis istiyorm cok mu sey istiyormm yaaa vala adet olcakmısm gibi seyim sızlıyo ama adete daha 9 gün var hamişimdir insallahhh en azından var yada yok onu bileyim ona göre meraklanmam yaaaa :-(

Senin yerinde olsam simdiye testi yapmıştım iyi sabırlısın masallah canımm :-D

Amin İnşallah. Bende tık yok. Başta psikolojik olarak tüm atakları geçirdim negatif çıkınca akıllandım :) şimdi bu ay değişik şeyler hissediyorum gazdır diyip geçiyorum :)) Rabbim nasip eder İnşallah. Birde neye göre yumurta hesabı yapıyorsunuz. Ben bi aplikasyon indirdim ilk ay pek tutturamadım sanırım. Şimdi Regl bitiminden sonra 2 günde bir devam ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…