Bat a son 9 gün kala gebelik ögrenebilirmiymmm

Benim iki üç gün var yarın yapsam mı diyorum yoksa bekleyip adet olmazsam mı yapsam bilemiyorum kızlar ya üzülmekten korkuyorum ya da diyorum yapayım çıkmazsa bile en azından stresim olmaz ay ne olur yanılmazsam bu defa ya yine de şükürler olsun her halimize

Ben 9 gün kala öğrenmiştim normal idrar testinde, görünür bi silik çizgi çıktı hemen kan verdim. Ama benim değerlerim biraz fazla yüksek seyretmişti sanırım onun etkisi olabilir. Daha o zamandan bhcg 25ti çünkü, adet günümde 5000 çıktı, ikizden şüphe etti doktor ama tekmiş bizim velet :) Allah size de hayırlı zamanda versin inşallah.

kızlar günaydın benimde 8 gün var adete bende sabırsızlananlardanım, bir yanım belirti arama sakın diyor ama bir yanım ay kasığım ağrıdı ay şölemi böylemi, bi bitseydi şu 9 gün

Vala kızlar test yaptım negatif üzülmedim Allah hayırlısını versin olmadı o zamanını daha iyi bilir demek napalım başka bahara kaldı Ümit'ler ve inanılmaz göğüs ağrım hala devam ediyor

Vala kızlar test yaptım negatif üzülmedim Allah hayırlısını versin olmadı o zamanını daha iyi bilir demek napalım başka bahara kaldı Ümit'ler ve inanılmaz göğüs ağrım hala devam ediyor
canım hemen ümidi kesme daha üç gün varmş sanırım adete, şuan bence çıkması için erken, adet günün bekle o gün tekrar yap bence, inş hepimiz hamiş kalırız bu ay yaa

Canım testte cıkmamıstır ben dün kan verdim 8 gün vardı cıkmadı ama dün aksam kustum mide bulantım oldu belki psikokojiktir yoktur belkide vardır bekleyişteyim az once 2 tane test aldım idrar icin adetime yakın onu da denicem sonra adet olmazsam digerinide oyle denicem

Kızlara sanmam ya olsa çıkmaz mıydı ki acaba inş öyle olur en büyük belirti adet gecikmesi bakalım bekleyelim

ayy seninde yaklaşmış canım, test için erken olmuş ama bence biraz daha bekle demoralize olma sonra, hiç belirtin varmı canım

2 düsük yaptım belirti tecrubem var ilkinde ayaklarıma ısıtıcı tutmus gibi yanıyodu 2 gündür aynı sekildr yanm var normalde olmaz ayaklarımda yanma bide dün mide bulantım oldu pis pis belki psikolojiktir bilemem ama dünki kan testinde cıkmadı bisey cıkmaması da normal 8gün kala yaptrdm cok meraklıyım sanırımm sizde ne gibi belirtiler var

Kızlara sanmam ya olsa çıkmaz mıydı ki acaba inş öyle olur en büyük belirti adet gecikmesi bakalım bekleyelim
Cıkmayabilir canım eşimin kuzeni 2 kere test yapıyor adet gününden bi kac gün sonra tek cizgi cıkıyor düzenli olmadıgı icin adeti gecikmiş sanmıs beklemiş bi kac gün daha sonra adet söktürücü icmiş megersem hMileymiş düşük yapti

VLa cok sanslısın canım 9 gün kala idrarda bide.. benim 8 gün dün dü kanda cıkmadı belkide yoktur ondan cıkmamıstır bilmiyom :-(

canım cok az kasık ağrısı giriyor ara ara başkada bişey yok kendimi sürelkli dinliyorum ama tık yok :) bende tecrübe yok canım hiç oyüzden sordum belirtin varmı diye hadi inşallah hamilesindir canım kan değerin arta belki erken olduğu için kanda çıkmamıştır.

İnsallah oyledir hafif bulantı var ama anlamadım gribimde ondanda olabilir vala hic bisey anlamadım 2 tane test aldım 1 ini yapmamak icin zor tutuuom dün kanda cıkmadıysa bugun hic cıkmaz idrarda bekleyim azcık daha beklemesemmi bilemedim

VLa cok sanslısın canım 9 gün kala idrarda bide.. benim 8 gün dün dü kanda cıkmadı belkide yoktur ondan cıkmamıstır bilmiyom :-(
Vallahi şans mı değil mi bilmem, erken öğrenmek çok stresli oluyor keseyi gördün, kalbi atıyor mu derken inan evhamlar bitmiyor. Bir de benim beklediğim bir gebelik değildi açıkçası, o yüzden şoku atlatıp bebeğe odaklanmam için Allah erkenden öğrenmemi sağladı diyorum :)
Sen de biraz dayan bakalım geç döllenme olup çok geç öğrenen de var. Bebekler zamanını biliyorlar, inşallah hayırlı bir zamanda seninki de gelir :)

tut canım kednini üç güün bekle en azından canım ilkini yapmak için, belirtilerinde başlamış ne güzel mide bulantısı bile hoşuna gidiyordur şimdi eminim, umut nede olsa

9 gün var yarın yapsam mı test bilemedim offf cok kararsızımm
canım bence adet geçmeden yaptırmayın.ben adetten önce 4 gün falandı yaptırdım sonuç 5 ti..kimyasal gebelik dendi ama adet oldum ve bittiği gün baktırdım 21.21 çıktı daha sonraki akşam baktırdım yani 1 gün sonra 46.84 çıktı.yani adeti bekleyin

Simdi kac aylık hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…