- 13 Temmuz 2016
- 98
- 66
- 3
- 30
- Konu Sahibi aybukegok16
-
Aynen bazı belirtileri bildiğin yaşıyoruz :))) inşallah doğru işaretlerdir. Regl olacağın tarihte inanılmaz bir ağrı hissedildiğini duydum hamile bir arkadaşımdan şu ara o ağrıyı bekliyorum :) bundan önceki ayda da Reglime 2 gün kala kesin hamile değilim diye diye psikolojik olarak Reglim erken geldi. Bu ay akıllandım relax davranmaya çalışıyorumBu arada kızlarr kafayı yiyorum heralxd aklıma geldikce gögüslerime elliyorum agrıcakmı diye normalde adet zamanı bile agrımaz hassaslasmaz hamile kaldıgımda sertleşyosu ve agrı oluyordu ondam elim hep gögsümde kafayıı yedim heyoooo :-D
Ya üzülürüm diye yapmıyorumSenin yerinde olsam simdiye testi yapmıştım iyi sabırlısın masallah canımm :-D
Can'ım bende Cycles var az çok ordan biliyorum önceki adet yumurtlama ama oraya göre davranmıyorum sadece kaydediyor işime geliyoAmin İnşallah. Bende tık yok. Başta psikolojik olarak tüm atakları geçirdim negatif çıkınca akıllandım :) şimdi bu ay değişik şeyler hissediyorum gazdır diyip geçiyorum :)) Rabbim nasip eder İnşallah. Birde neye göre yumurta hesabı yapıyorsunuz. Ben bi aplikasyon indirdim ilk ay pek tutturamadım sanırım. Şimdi Regl bitiminden sonra 2 günde bir devam ediyorum :)
Ya üzülürüm diye yapmıyorumyoksa yapmam mı güzelim ya koşa koşa ya askımda bi yandan da iyi olur diyorum hani olmazsa en azından bilirim adet belirtisi onu beklerim ama sabah ola hayrola ama negatif de pozitif de ne çıksa yazıcam buraya
Sabah alabilirsem test sabah yapıcam inşallah da bakalım ay inşallah olur yaBu sabah mı yapıcaksın testi ayy hadi hayırlısıı canımmm bnim
Selam kızlar bende yeni üyeyim bir süredir uzaktan takip edıyorum 6 yaşında bi kızım var ikinci çocuğu istıyoruz artık ama ıkı aydır olmuyor bu ayda umutluyum bat ıma bi hafta var normalde inş tutmuştur
A çok iyi yapmışsın canım hadi bize de yaz ben gidip alamadım ya sabah su içtim kalsın yarına dedim bugün yarın adet olacam olmazsam yapayım diyorum ama ne çıktı hadi yaz bize de ama sekiz gün çıkmayabilir üzülme yaniKızlar bi haber varmı sizdenn ben dayanamadım acilden gribim ilac kullanmıyorm hamilelikten süphelenxigim icin dedim kan ve idrar verdim bat a 8 gün var cıkcakmı merklandımmmm)
canım bende merak ettim sonuçların çıktımıKızlar bi haber varmı sizdenn ben dayanamadım acilden gribim ilac kullanmıyorm hamilelikten süphelenxigim icin dedim kan ve idrar verdim bat a 8 gün var cıkcakmı merklandımmmm)
Bu soruya cvp vere vere parmaklarim yorulduu :) cikmaz cnm cikmaz. Ben 1 hafta kala 0.1 ya da 1.0 di tam hatirlamiyorum ama 0 li bi degerdi bende yok dedim ama adet gunu adet olmayinca test yaptirdim 58 cikti. Aceleye gerek yok zaten hamileysen er ya gec ogreniceksin. Adetini bekleyip sabirli davranYaa cıktı ama negatif daha 8 gün var diyince doktorda bekle ozaman dedi yaa hamile degilsem sizce ???bekleyince varsa eger yükselir zaten demi yada yok diyemi cıkmadıı anlamadımm off
Ayy umut oldun vallahıı bana kac haftalık hMilesin canımBu soruya cvp vere vere parmaklarim yorulduu :) cikmaz cnm cikmaz. Ben 1 hafta kala 0.1 ya da 1.0 di tam hatirlamiyorum ama 0 li bi degerdi bende yok dedim ama adet gunu adet olmayinca test yaptirdim 58 cikti. Aceleye gerek yok zaten hamileysen er ya gec ogreniceksin. Adetini bekleyip sabirli davran
Canim adete 4 gün kala belli olur çok erken yaptirmissin sen gene de bu süreçte ilaç alma adetin geçmesini bekle nolur nolmazYaa cıktı ama negatif daha 8 gün var diyince doktorda bekle ozaman dedi yaa hamile degilsem sizce ???bekleyince varsa eger yükselir zaten demi yada yok diyemi cıkmadıı anlamadımm off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?