Bat a son 9 gün kala gebelik ögrenebilirmiymmm

Vala bende adet takvimi var harika bişey çözdüm 1 senedir kullanıyorm evli ddgilken bile adet olcagım zamanı felan hep biliyorm yoksa cok unutkan bi insanım bu uygulamada yumurtlM zamanını belirtiyor ilişkiye girdiginde onu işaretliyorum ne zaman ilişkiye girdiğimizi biliyorum cok hrika bisey tavsiye ederim

Bu arada kızlarr kafayı yiyorum heralxd aklıma geldikce gögüslerime elliyorum agrıcakmı diye normalde adet zamanı bile agrımaz hassaslasmaz hamile kaldıgımda sertleşyosu ve agrı oluyordu ondam elim hep gögsümde kafayıı yedim heyoooo :-D

Aynen bazı belirtileri bildiğin yaşıyoruz :))) inşallah doğru işaretlerdir. Regl olacağın tarihte inanılmaz bir ağrı hissedildiğini duydum hamile bir arkadaşımdan şu ara o ağrıyı bekliyorum :) bundan önceki ayda da Reglime 2 gün kala kesin hamile değilim diye diye psikolojik olarak Reglim erken geldi. Bu ay akıllandım relax davranmaya çalışıyorum

Senin yerinde olsam simdiye testi yapmıştım iyi sabırlısın masallah canımm :-D
Ya üzülürüm diye yapmıyorum yoksa yapmam mı güzelim ya koşa koşa ya askımda bi yandan da iyi olur diyorum hani olmazsa en azından bilirim adet belirtisi onu beklerim ama sabah ola hayrola ama negatif de pozitif de ne çıksa yazıcam buraya

Can'ım bende Cycles var az çok ordan biliyorum önceki adet yumurtlama ama oraya göre davranmıyorum sadece kaydediyor işime geliyo

Bu sabah mı yapıcaksın testi ayy hadi hayırlısıı canımmm bnim

Selam kızlar bende yeni üyeyim bir süredir uzaktan takip edıyorum 6 yaşında bi kızım var ikinci çocuğu istıyoruz artık ama ıkı aydır olmuyor bu ayda umutluyum bat ıma bi hafta var normalde inş tutmuştur

Ozaman birlikte bekliyelimm kızlar hadi güzel haberlerle gelin bende test alayım 3liralık bısey merakım gecsin az da olsa cıksada cıkmasada bi umut hahaha iyi geceler güzel anne adayları ♥♥♥

İnsallh canımm senin yine bi cocugun var grisi gelir bizde oda yokk

Kızlar bi haber varmı sizdenn ben dayanamadım acilden gribim ilac kullanmıyorm hamilelikten süphelenxigim icin dedim kan ve idrar verdim bat a 8 gün var cıkcakmı merklandımmmm )

Kızlar bi haber varmı sizdenn ben dayanamadım acilden gribim ilac kullanmıyorm hamilelikten süphelenxigim icin dedim kan ve idrar verdim bat a 8 gün var cıkcakmı merklandımmmm )
A çok iyi yapmışsın canım hadi bize de yaz ben gidip alamadım ya sabah su içtim kalsın yarına dedim bugün yarın adet olacam olmazsam yapayım diyorum ama ne çıktı hadi yaz bize de ama sekiz gün çıkmayabilir üzülme yani

Can'ım inş vardır bebiş ya bende grip oldum ilaç almıyorum ama çok halsizim ben batı beklıyorum test yapmak için

Yaa cıktı ama negatif daha 8 gün var diyince doktorda bekle ozaman dedi yaa hamile degilsem sizce ???bekleyince varsa eger yükselir zaten demi yada yok diyemi cıkmadıı anlamadımm off

Yaa cıktı ama negatif daha 8 gün var diyince doktorda bekle ozaman dedi yaa hamile degilsem sizce ???bekleyince varsa eger yükselir zaten demi yada yok diyemi cıkmadıı anlamadımm off
Bu soruya cvp vere vere parmaklarim yorulduu :) cikmaz cnm cikmaz. Ben 1 hafta kala 0.1 ya da 1.0 di tam hatirlamiyorum ama 0 li bi degerdi bende yok dedim ama adet gunu adet olmayinca test yaptirdim 58 cikti. Aceleye gerek yok zaten hamileysen er ya gec ogreniceksin. Adetini bekleyip sabirli davran

Aynen sabır cok önemli nasipte varsa olur zaten kızlar stres yapmayın o bile engelliyormuş kafa rahat olun özel günleri iyi değerlendirin yumurtlama öncesi ve sonrasını. Ve o günü degerlendırın gerısını Allah'a bırakın

Ayy umut oldun vallahıı bana kac haftalık hMilesin canım

Canim adete 4 gün kala belli olur çok erken yaptirmissin sen gene de bu süreçte ilaç alma adetin geçmesini bekle nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…