Bat a son 9 gün kala gebelik ögrenebilirmiymmm

Haklısın canım vala sabırsız davrandım simdi bekleyişe gectim artık insallah hamişimdir öbür ay 14 ünde evlilik yıl dönümümüz ona evlilik yıl dönümümüz hediyem olucak nasipse

Haklısın canım vala sabırsız davrandım simdi bekleyişe gectim artık insallah hamişimdir öbür ay 14 ünde evlilik yıl dönümümüz ona evlilik yıl dönümümüz hediyem olucak nasipse
İnsAllahh hediyen kucuk bir mucize olur :)

Benimde 9 günüm kaldı Regl günüme sizce çalışmalara devam etmeli miyim artık yoruldum da aslında o yüzden karar veremedim cevaplarsanız memnun olurum

Saol cnm sanada gecmis olsun2 dusuk bi kimyasal gebeligim var. Sen test yaptirdin mi peki?? Genetik test

Saol cnm sanada gecmis olsun2 dusuk bi kimyasal gebeligim var. Sen test yaptirdin mi peki?? Genetik test

Söyle söyleyim canım gitrim arastırmaya kayle bile almadılar bi kac seye baktılar daha sonucu almadım genetik test flan yapmadılar kalp olusmamıs 3 düşükten sonra kap durmalarından sonra neyim arastırıtolar mıs cok sacma bende akısına bıraktım rabbim hayırlısını nsip etsin hpimize

Anladim cnm hayirlisi olsun ama yinede sen aci cekmemek icin gereken tahlilerri yaptir.

Ben adetimi beklıyorum 16 ile 18 ile arası olmam lazım olmassam 20 si gibi test yapacam

Herkese merhaba. Ben ilk hamileliğimde adetime 4 gün kala test yapmıştım biraz silikte olsa pozitif çıkmıştı. Aradan 6 sene geçti spralimi ağustos ayında çıkarttırdım. Adetime 4 gün kala yine pozitif 4 test sonucum var. Normalde yarın adet olmam gerekiyor ama yarın gidip kan testi yaptırıcam. Doktorum da gecikme tarihinden 1 hafta sonra gel ki keseyi görebilelim dedi. Yani diyeceğim o ki her iki sefer de de 4 gün kala pozitif çıkan sonuçlar var. Ama herkeste çıkacak diye bir şey yok tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…