- 13 Temmuz 2016
- 98
- 66
- 3
- 30
- Konu Sahibi aybukegok16
-
Suan 8 gün var adetime bencede varsada cıkmamıstır bakalım adet günümü beklicem simdiCanim adete 4 gün kala belli olur çok erken yaptirmissin sen gene de bu süreçte ilaç alma adetin geçmesini bekle nolur nolmaz
Tatlım sekiz gün kala çıkarmı hiç sabret inşallah vardırYaa cıktı ama negatif daha 8 gün var diyince doktorda bekle ozaman dedi yaa hamile degilsem sizce ???bekleyince varsa eger yükselir zaten demi yada yok diyemi cıkmadıı anlamadımm off
Ayy umut oldun vallahıı bana kac haftalık hMilesin canım
İnsAllahh hediyen kucuk bir mucize olur :)Haklısın canım vala sabırsız davrandım simdi bekleyişe gectim artık insallah hamişimdir öbür ay 14 ünde evlilik yıl dönümümüz ona evlilik yıl dönümümüz hediyem olucak nasipse
Dusukle sonuclandi cnm.
Benimde 9 günüm kaldı Regl günüme sizce çalışmalara devam etmeli miyim artık yoruldum da aslında o yüzden karar veremedim cevaplarsanız memnun olurumGecmis olsun canım üzülme bak ben 2 düsük yaptım korunma sürem bitti yeniden denedik bu ay ondan sabırsızlanıyorum kürtaj oldum 2. Düsükte ilki kimyasaldı vardır herseyde bi hayır sıkma canını sakın
Saol cnm sanada gecmis olsun2 dusuk bi kimyasal gebeligim var. Sen test yaptirdin mi peki?? Genetik testGecmis olsun canım üzülme bak ben 2 düsük yaptım korunma sürem bitti yeniden denedik bu ay ondan sabırsızlanıyorum kürtaj oldum 2. Düsükte ilki kimyasaldı vardır herseyde bi hayır sıkma canını sakın
Bkleyişe gec canım ben beklemedeyimBenimde 9 günüm kaldı Regl günüme sizce çalışmalara devam etmeli miyim artık yoruldum da aslında o yüzden karar veremedim cevaplarsanız memnun olurum
Bende öyle düşünmüştüm :)Bkleyişe gec canım ben beklemedeyim
Saol cnm sanada gecmis olsun2 dusuk bi kimyasal gebeligim var. Sen test yaptirdin mi peki?? Genetik test
Anladim cnm hayirlisi olsun ama yinede sen aci cekmemek icin gereken tahlilerri yaptir.Söyle söyleyim canım gitrim arastırmaya kayle bile almadılar bi kac seye baktılar daha sonucu almadım genetik test flan yapmadılar kalp olusmamıs 3 düşükten sonra kap durmalarından sonra neyim arastırıtolar mıs cok sacma bende akısına bıraktım rabbim hayırlısını nsip etsin hpimize
Ben dayanamadım ya o gün bugünse diyerekten boş geçemedimBenimde son 5 gün ama yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Saol Can'ım seninde tutmuştur inşHadi hayırlısı canımn insallah hamilesindir güzel haberleri mutlaka yazın:-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?