Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen moralini bozma canım tabii sen daha iyi bilirsin ama sonuçta araştırma hastanesinde de yapilan işlem aynı olacak en azından para tuzağı diye düşünmeden daha rahat olur kafan. Yumurtanın gelişmesine sevindim canım inşallah inşallah emeklerin boşa çıkmaz sonucu görmeden moral bozma çok okuyoruz burada aşılamayla hamile kalanları onlardan biri de sen olursun belki

Allah Allah burada hep pembe olanı normal folik asit maviye de pkolular için yazıyordu nette de öyle şaşırdım bak. İyi olmuş bakmadığın canım akildan çıkarmak lazim. Nedense kim vazgecse o zaman hamile kalıyor zaten
Bende aşılamaya başladım canım yarın tekrar kontrolüm var 2 tane yumurta var şuan bakalım heyecan yapmamam lazim ama çok heyecanlıyım

Ben burayı pek bilmediğim için soylenene göre gidiyorum işte canım. İnşallah yarın tekrar kontrolüm var gün verecek heyecan yapmakta istemiyorum ama en azından sonuç olumsuz olursa yıkılmamak için

Yaa canim aşılaman tutmamış üzüldüm
Sağlık olsun diyorum canım napalım elden bişey gelmiyo inşaAllah tez zamanda tüm isteyenlern kucağı dolar Senin barışmanada çok sevindim kuzumm yuvanız huzur dolu olsun inşaAllah
Ben iğne kullanmadım canım benim yumurtalar gelişiyodu zaten femaraylada güzel geliştiği için onu kullandık doktorum istersen iğneyi de kullanabiliriz ama bence ilaçla da güzel gelişiyo boşuna 1000küsür para verme dedi elimde de femaradan vardı zaten o yüzden ilaca hiç para vermedim ama keşke iğne kullansaymışım diyorum çünkü her ay 2-3 tane yumurtam oluşurken aşılama yapılacağı ay sadece 1 tane oldu 18mm gelişmişti. Eşimin de o gün ileri hızının morfolojisinin düştüğünü gördük ileri hız %10 morfoloji %1 baş anomalisi de %60 çıktı o sonuçları gördükten sonra ümidim kırılmıştı zaten düşündüğüm gibi de oldu tutmadı Aşılamada 3000₺ tuttu canım senin daha uygunmuş. Ben bi daha denemeyide düşünmüyorum bi kaç ay ara verdikten sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Bu süreçte de eşim e vitamini hap ve arı sütü propolis karışımı kullanıcak inşaAllah bi yararını görürüz.
Senin de ay sonuna doğru güzel haberlerini alırız inşaAllah kuzumm Rabbim çabanı boş çıkarmasın

Canim gerçekten sperm değerlerini pek bilmiyorum biz de bi kere örnek verdik onu da doktorda unuttum kayboldu sonuçları da bulamadık e nabizdan. Sadece doktor çok iyi demişti o zaman şimdi nasıl çıkar hiç bilmiyorum arı sütü propolis karışımını kullandık biz de 20 gündür eşimde kullanıyor bakalım nasıl olacak hiç bilmiyorum. Tutmazsa da bi daha cesaret edemem sanırım bende. İğneyle de ilk bir yumurtan var demişti ama sonradan bir tane daha olmuş ikiside 14 mmdi yarın tekrar gidicem bakalım. Benimde ilaçla hep tek yumurtam oldu ve 18 ile 20 arasındaydı. Sadece bir kere 2 yumurta oluştu onda da bir tanesi küçük kalmıştı.
Dediğin gibi iyi gelisiyorsa iğneye gerek duymuyorlar canım bende hafif tembellik olduğu için direk igneye başlattı.
Sen sadece aşılama ücreti olarak mi 3 bin verdin canım o zaman? Bana doktor 1 ay önce 800 TL dedi şimdi 1500 dedi ücrete tabi hersey artıyor o durur mu ama ilaçla 3 bini buldu zaten benimde canım .
2 3 kere yaptırmaya kalksan zaten bir tüp bebek parası zaten imkanın varsa hiç uğraşma tekrar aşılamayla sende
Uzun oldu biraz canım kusura bakma iç döküyoruz işte

Bilemiyorum ki folicus diye bir folik asit kullanıyorum dedim kullan dedi bunu da sadece 5 gün kullan dedi kullandım sadece 5 gün o kadar ama bu aydan da ümitli değilim senin adına çok sevindim bende Mart ayına kadar deneyip olmazsa aşılama istiyorum en iyisini yapmışsın

Gerçekten şaşırdım ama canım ben 3 ay boyunca mavi kutusu olanı yani inofolic combiyi sabah akşam kullandım doktorda öyle dedi eczanede ama olsun canım vardır bi bildikleri
Umuda bakma canım ona kalırsa benim hiçbir aydan umudum yok yarın aşılama var bakalım bir an önce olsun dedim artık iş yüzünden ertelenip durdu ağustostan beri. Seninde imkanın olursa dene canım en azından denemedik demeyiz işte. Allah kalbimizdekini hayırlı kılsın bir an önce nasip etsin hepimize inşallah. Hepimizin yıl bitmeden yüzü gülsün inşallah

Aynen onu da deneriz artık hadi bakalım ama Mart ayını beklemem lazım okul var bu koşturmaca da onu son çare olarak görüyorum bakacağım denemeye devam adet olursam yine o doktora gideceğim zaten bu sefer ne diyecek bakalım herşey Allahtan gerisi boş sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah

Memnun kaldıysan bırakma canım zaten. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bugün aşılamam var inşallah sene bitmeden herkes güzel haberler alir

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım inşallah çok mutlu sonuçlanır bu ay senin için ☺☺ aşılama nasıl oluyor ağrılı bir işlem mi canım
Canım herkes ağrısız diyorda ben bir ara gidiyordum yani ilk içine sıvı veriyor sağ kasigim öyle bir sızladı ki kistin olduğu yer. Ama o siringayi vermesi falan hiç acıtmıyor benim kistten dolayı çok sızladı sanırım. Sonra bir saat işlem yaptığı sedyede kaldım o siringayla içinde bıraktı bantladi sabitledi

Inşallah güzel sonuç alırsınız canım benim sonrasında neler yapman gerekiyormus sordun mu doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…