İnslaalh hayırlı haberler alırızAynıyızz beraber bekleyelim bize katil
Inşallah canımHer şey iyi bir sıkıntı yok dedi canım inşallah öyledir
Amin canım inşallah dua ediyorum hepinizeİnslaalh hayırlı haberler alırız
Amin canım 2 gün kalmış hadi bakalım ovulasyon testiyle moralini bozma yine de belli olmaz belki de hamişsindir☺Merhaba
bende grubunuza katılmak için geldim :)
benim bat tarihim 2 eylül bugün ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı ikinci çizgi hiç yok adet belirtisi gibi belirtilerim var hepimiz için hayırlısı olsun
Aminn inşallah benimde bat 2.3eylul.iki yıldır deniyoruz üç yıllık evliyim inşallah bebislerimize sağlıkla kavuşuruz aminEşim görevden yeni gelmişti tekrar gitme ihtimali var aşılama da yalan olacak öyle olursa. O kadar moralim bozuk ki bu ay bile çok umutsuzum. Ben sizlere dua edeceğim sizde bana edinartık kucağımız dolsun en azından aşılamayı denemeye şansım olsun inşallah bu ay bekleyen herkesin duası kabul olsun
Bizim denemeye bile vaktimiz olmuyor artık ben önümüzdeki ay aşılamaya gidicem diye sevinirken eşim gece yola çıkıyor göreve. Çok umutsuzum ama bari bu ay tutsunda sabrım olsun o kadar çok istiyorum kiAminn inşallah benimde bat 2.3eylul.iki yıldır deniyoruz üç yıllık evliyim inşallah bebislerimize sağlıkla kavuşuruz amin
Bende 8.9.10 gün sonra hep negatifBen yaptım 8 gün varken negatifi gördüm
Bi sorun var mıydı canım sizde sebepsiz miydiAminn inşallah benimde bat 2.3eylul.iki yıldır deniyoruz üç yıllık evliyim inşallah bebislerimize sağlıkla kavuşuruz amin
İnşallah canım, Allah'ım duysun sesimizi. Olmazsa da üzülme hiç bende aşılama düşünüyorum eşimde sperm düşüklüğü ve hareket sıkıntısı varBizim denemeye bile vaktimiz olmuyor artık ben önümüzdeki ay aşılamaya gidicem diye sevinirken eşim gece yola çıkıyor göreve. Çok umutsuzum ama bari bu ay tutsunda sabrım olsun o kadar çok istiyorum ki
Eşimde sperm düşüklüğü ve hareket sıkıntısı varBi sorun var mıydı canım sizde sebepsiz miydi
Canım aşılama da erkek faktörlü Bi sıkıntı olursa daha başarılı oluyormuş. Eğer bu ayda olmazsa mutlaka dene derim ben. Eğer benim olmazsa 3 ay sonra giderim artık aşılamaya. Ama inşallah ona gerek kalmaz isteyen herkese çok ddua ediyorumİnşallah canım, Allah'ım duysun sesimizi. Olmazsa da üzülme hiç bende aşılama düşünüyorum eşimde sperm düşüklüğü ve hareket sıkıntısı var
Bende artık test yapmayacam cuma günü muayeneye gidecem rahim kalınlığına baktiracam ardından adet olursam hormonlara baktiracam bu ayı böyle değerlendirip bir dahaki ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum velhasıl herşey nasipBende 8.9.10 gün sonra hep negatifbıraktım artik.adetim.gecikirse yapacağım
Benim adet günüm yarın 1 Eylül yani test sonucum da böyle. İki gün önce betam 9.16 çıktı yükselir mi bilmiyorum yarın bakacağım betaya yineEylülü bekleyenlerrr nerdesiniz
Bugün adet oldum valla bide iş yerinde olunca ağlamaklı oluyorum için şişiyor. Gitcem bı doktora artık aşılama için inşallah olur. Bende hepinize dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın aminnCanım aşılama da erkek faktörlü Bi sıkıntı olursa daha başarılı oluyormuş. Eğer bu ayda olmazsa mutlaka dene derim ben. Eğer benim olmazsa 3 ay sonra giderim artık aşılamaya. Ama inşallah ona gerek kalmaz isteyen herkese çok ddua ediyorum
Aaa tebrikler canım hamilesin inşallah sağlıkla ilerler değerin çok sevindimBenim adet günüm yarın 1 Eylül yani test sonucum da böyle. İki gün önce betam 9.16 çıktı yükselir mi bilmiyorum yarın bakacağım betaya yinebugün açık pembe ve kahve rengi çoook az lekem geldi gerisi yok. Bu konuda fikri olan var mı ?
Bence hamilesinBenim adet günüm yarın 1 Eylül yani test sonucum da böyle. İki gün önce betam 9.16 çıktı yükselir mi bilmiyorum yarın bakacağım betaya yinebugün açık pembe ve kahve rengi çoook az lekem geldi gerisi yok. Bu konuda fikri olan var mı ?
Beta çok düşük değil dimiAaa tebrikler canım hamilesin inşallah sağlıkla ilerler değerin çok sevindim
Önemli olan düzenli olarak artış canım inşallah artar 2 günde bir düzenli kan ver aynı yerde aynı saatte vermeye dikkat et inşallah sağlıkla ilerlerr❤Beta çok düşük değil dimi
hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahBenim adet günüm yarın 1 Eylül yani test sonucum da böyle. İki gün önce betam 9.16 çıktı yükselir mi bilmiyorum yarın bakacağım betaya yinebugün açık pembe ve kahve rengi çoook az lekem geldi gerisi yok. Bu konuda fikri olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?