Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba
bende grubunuza katılmak için geldim :)
benim bat tarihim 2 eylül bugün ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı ikinci çizgi hiç yok adet belirtisi gibi belirtilerim var hepimiz için hayırlısı olsun
Amin canım 2 gün kalmış hadi bakalım ovulasyon testiyle moralini bozma yine de belli olmaz belki de hamişsindir☺

Aminn inşallah benimde bat 2.3eylul.iki yıldır deniyoruz üç yıllık evliyim inşallah bebislerimize sağlıkla kavuşuruz amin

Aminn inşallah benimde bat 2.3eylul.iki yıldır deniyoruz üç yıllık evliyim inşallah bebislerimize sağlıkla kavuşuruz amin
Bizim denemeye bile vaktimiz olmuyor artık ben önümüzdeki ay aşılamaya gidicem diye sevinirken eşim gece yola çıkıyor göreve. Çok umutsuzum ama bari bu ay tutsunda sabrım olsun o kadar çok istiyorum ki

Bizim denemeye bile vaktimiz olmuyor artık ben önümüzdeki ay aşılamaya gidicem diye sevinirken eşim gece yola çıkıyor göreve. Çok umutsuzum ama bari bu ay tutsunda sabrım olsun o kadar çok istiyorum ki
İnşallah canım, Allah'ım duysun sesimizi. Olmazsa da üzülme hiç bende aşılama düşünüyorum eşimde sperm düşüklüğü ve hareket sıkıntısı var

İnşallah canım, Allah'ım duysun sesimizi. Olmazsa da üzülme hiç bende aşılama düşünüyorum eşimde sperm düşüklüğü ve hareket sıkıntısı var
Canım aşılama da erkek faktörlü Bi sıkıntı olursa daha başarılı oluyormuş. Eğer bu ayda olmazsa mutlaka dene derim ben. Eğer benim olmazsa 3 ay sonra giderim artık aşılamaya. Ama inşallah ona gerek kalmaz isteyen herkese çok ddua ediyorum

Bende 8.9.10 gün sonra hep negatif bıraktım artik.adetim.gecikirse yapacağım
Bende artık test yapmayacam cuma günü muayeneye gidecem rahim kalınlığına baktiracam ardından adet olursam hormonlara baktiracam bu ayı böyle değerlendirip bir dahaki ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum velhasıl herşey nasip

Eylülü bekleyenlerrr nerdesiniz
Benim adet günüm yarın 1 Eylül yani test sonucum da böyle. İki gün önce betam 9.16 çıktı yükselir mi bilmiyorum yarın bakacağım betaya yine bugün açık pembe ve kahve rengi çoook az lekem geldi gerisi yok. Bu konuda fikri olan var mı ?

Eklentiler

• 098FAFE8-7718-47A7-A510-33E647B8A8B5.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 35
Bugün adet oldum valla bide iş yerinde olunca ağlamaklı oluyorum için şişiyor. Gitcem bı doktora artık aşılama için inşallah olur. Bende hepinize dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın aminn

Aaa tebrikler canım hamilesin inşallah sağlıkla ilerler değerin çok sevindim

Bence hamilesin

hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah Lekelenme bende de olmuştu. Yerleşme kanaması demişti doktor. Devamı gelmezse çok sorun değil. İlk testten 48 saat sonra tekrarla hcg artarsa herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…