BAT gunu 24 mart olanlar beraber bekleyelimmi ? ❤

benim de bat 24, 2 senedir olmuyor, ilk yumurta takibi denememiz. 8 martta çatlatma iğnesi oldum. salı günü beta için kan vereceğim. pek ümidim yok ama hayırlısı hepimizin hakkında

siz betayı hangi gün yaptıracaksınız
Benim adetime 4 gun kaldi test yaptim tekrar cikmadi tekrarlamicam artik olsaydi cikardi bugun yumurtlama dan 11 gun gecti olsa cikmasi gerekirdi

bence de, adet günü bi gün geçince yapmak iyidiir

Benimde bat 25 mart geçen hcg testi yaptım negatif çıktı bekliyorum 23-24 ünde regl olmazsam yaparım.ama kasık ağrılarım var regl olacakmışım gibi

Kizlar bat gunu 24 mart olanlar buraya toplanip hep beraber bekleyelimmi ? Butun belirtilerimizi ve testlerimizi burda paylasalim
Merhaba benim bat 24 , aşırı su içme ihtiyacı ağız kuruluğu ve içim yanıyor şu an kayak tatildeyim bilmiyorum balki ondan olabilir ama durum böyle sol ve sağ kasık arada ağrır başka belirtim yok bide bel ağrısı oluyor arada . Nasip çok da düşünmemeye çalışıyorum canım

Bel ağrısı tam olarak nasıl oluyor içi sızlıyor gibi mi yoksa ağır iş yaparsın ertesi gün ağrır eğilip kalkınca onun gibi mi?

Merhaba, öncelikle herkese iyi geceler diliyorum. Benimde bat 26 mart gözüküyor. Şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay ovulasyon ile takip ettim. 12 mart pik, Su anda gaz sancısı, koku hassasiyeti (psikolojiye olabilir) var birde uzanınca sağ kasıkta bakma çekilme gibi bir his var. Umarım bekleyen herkesin kucaklar bebişle dolar. Allah isteyen herkese en yakın zamanda hayırlısı ile nasip eder inşallah.

Benim de 24 mart 2 gün önce acayip gaz sancım oldu hala karnımın içi acıyor ve hamile gibi kocaman göbeğim var şişkinlik ten çok umudum yok ama bekleyelim

Beklemek çok zor çatlicam artık gerçekten 7/24 araştırıyorum okumadığım yazı kalmadı benimde 3 sene oldu artık kimseyede söylemiyorum paylaşmıyorum dün test yaptım negatif olsa çıkardı heralde diyorum ama insan yinede adet tarihi gelmeyince emin olamıyo

Ani harekette yada ansızın geliyor bilemedim şimdi canım belki kayaktan olabilir
Ben kendimi yormadığım halde bir süre oturup ayağı kalkınca bel ağrısı yaşıyorum. Hareket ettikçe geçiyor ara ara yine oluyor. Herhangi bir sağlık problemimde yok ondan baya merak ettim

Kizlaarr test yapan oldumu aramizda ? Ne durmdasiniz
Benim bata bir hafta kaldı. Batı 2 gün geçerse de test yapıcam. Şuan bel ağrısı ara ara devam ediyor, beyaz sarımsı bir akıntı da var sizde bir belirti var mı

Ben dün kan vermiştim az önce regl oldum
Ben sok oldum su an bir kac gun once test yapmistim negatif ti kesin yok dedim artik yarin regl gunumdu evde son bir ovu testim kalmisti deli gibi hepsini yapmistim canim sikildi oylesine bunuda yapim bitsinler dedim sok tam positif ama bu ovu testi kizlar olabilirmi acaba ? Yapsammi bi hcg testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…