siz betayı hangi gün yaptıracaksınızKizlar bat gunu 24 mart olanlar buraya toplanip hep beraber bekleyelimmi ? Butun belirtilerimizi ve testlerimizi burda paylasalisiz
İlk ovülasyonda deneme olmasına rağmen çok ümitlenmek istemiyorum o yüzden vücudumu dinlememeye çalışıyorum. Bir de regl belirtileriyle hemen hemen aynı olduğu için emin olamam çünkü ben regl olmadan bir hafta önceden ara ara karnımda bacaklarımda ve gögüslerimde ağrı oluyor. Şu ara hissettiklerim ara sıra belimin içinde çok hafif sızlama, dört beş gün önce sol kasıkta biraz ağrı vardı. Yumurtalama zamanımda kasığım ağrımış olabilir bilemiyorum ama dün sol gögüsümün kenarında çok fena sızlama oldu. Daha önce sadece dolgunluk ve ağrı oluyordu ilk defa böyle sızlama yaşadım. Açıkçası aşırı merak ediyorum, psikolojik belirti olmasını da istemiyorum. Şuan 11 gün var regl günü en az 2 gün geçmeden test yapmayı
Benim adetime 4 gun kaldi test yaptim tekrar cikmadi tekrarlamicam artik olsaydi cikardi bugun yumurtlama dan 11 gun gecti olsa cikmasi gerekirdisiz betayı hangi gün yaptıracaksınız
Bence en iyisi regl günü geçmeden yapmamakBenim adetime 4 gun kaldi test yaptim tekrar cikmadi tekrarlamicam artik olsaydi cikardi bugun yumurtlama dan 11 gun gecti olsa cikmasi gerekirdi
Merhaba benim bat 24 , aşırı su içme ihtiyacı ağız kuruluğu ve içim yanıyor şu an kayak tatildeyim bilmiyorum balki ondan olabilir ama durum böyle sol ve sağ kasık arada ağrır başka belirtim yok bide bel ağrısı oluyor arada . Nasip çok da düşünmemeye çalışıyorum canımKizlar bat gunu 24 mart olanlar buraya toplanip hep beraber bekleyelimmi ? Butun belirtilerimizi ve testlerimizi burda paylasalim
Bel ağrısı tam olarak nasıl oluyor içi sızlıyor gibi mi yoksa ağır iş yaparsın ertesi gün ağrır eğilip kalkınca onun gibi mi?Merhaba benim bat 24 , aşırı su içme ihtiyacı ağız kuruluğu ve içim yanıyor şu an kayak tatildeyim bilmiyorum balki ondan olabilir ama durum böyle sol ve sağ kasık arada ağrır başka belirtim yok bide bel ağrısı oluyor arada . Nasip çok da düşünmemeye çalışıyorum canım
Benim de 24 martBenimde 24 Mart
Yumurtlama günüme 1 2 gün kala ilişki yaşamıştık o günden sonra aşırı gazım ve şişkinlik var belim ağrıyor ara ara kasıklarımda hafiften batma oluyo pazartesi günü kan vermeyi düşünüyorum çarşamba günü diş randevum olduğu için yoksa batin geçmesini beklemeyi düşünüyordum
Ani harekette yada ansızın geliyor bilemedim şimdi canım belki kayaktan olabilirBel ağrısı tam olarak nasıl oluyor içi sızlıyor gibi mi yoksa ağır iş yaparsın ertesi gün ağrır eğilip kalkınca onun gibi mi?
Ben kendimi yormadığım halde bir süre oturup ayağı kalkınca bel ağrısı yaşıyorum. Hareket ettikçe geçiyor ara ara yine oluyor. Herhangi bir sağlık problemimde yok ondan baya merak ettimAni harekette yada ansızın geliyor bilemedim şimdi canım belki kayaktan olabilir
Ben dün kan vermiştim az önce regl oldumKizlaarr test yapan oldumu aramizda ? Ne durmdasiniz
Benim bata bir hafta kaldı. Batı 2 gün geçerse de test yapıcam. Şuan bel ağrısı ara ara devam ediyor, beyaz sarımsı bir akıntı da var sizde bir belirti var mıKizlaarr test yapan oldumu aramizda ? Ne durmdasiniz
Ben kan verdim muayne oldumKizlaarr test yapan oldumu aramizda ? Ne durmdasiniz
Ben sok oldum su an bir kac gun once test yapmistim negatif ti kesin yok dedim artik yarin regl gunumdu evde son bir ovu testim kalmisti deli gibi hepsini yapmistim canim sikildi oylesine bunuda yapim bitsinler dedim sok tam positif ama bu ovu testi kizlar olabilirmi acaba ? Yapsammi bi hcg testiBen dün kan vermiştim az önce regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?