BAT gunu 24 mart olanlar beraber bekleyelimmi ? ❤

merhaba benim de bat 25 mart. imkansız gibi birşey doğal yolla olması ama görünce ben de yazayım dedim :) benim yumurtlamadan beri sağ kasığımda ağrı hiç geçmedi, azaldı arttı ama geçmedi hala var. göğüslerim biraz büyüdü 2 gündür yanları dokununca ağrıyor ama normalde birşey yok. 3 gündür çok gaz sancım ve bel ağrım var. bugün bel ağrım arttı adet olduğumdaki gibi derinden bir ağrı başladı,kesin adet olacağım ama bu ay garip ağrılar yaşadım o kesin. hepinize güzel sonuçlar diliyorum kızlar :)

Beni tarif ettim resmen hayırlı haberlerinizi bekliyorum

Beni tarif ettim resmen hayırlı haberlerinizi bekliyorum
İnşallah canım ama bizim ilk tüp bebek bile kimyasal oldu takviyeler kullanıyoruz 3 aydır onlar etki etti mi daha bilmiyorum imkansız denebilir yani ama insan hep bir mucize bekliyor işte senin hayırlı haberlerini alırız inşallah

Yarın belli olacak benimkide aşılama zaten 4 yıllık evliyiz bizde

Yarın belli olacak benimkide aşılama zaten 4 yıllık evliyiz bizde
Ama ben senin çok kısa zamanda istediğine kavuşacağına inaniyorum
Ama ben senin en kısa zamanda istediğine kavuşacağına inaniyorum..kendim için bir şeyler sezemiyorum ama başkaları için bu iş daha kolay oluyor o enerjiyi şimdiden aldim☺

Canım yaa inşallah böyle güzel hissedip düşünmen bile yeter ikimiz için de en yakın zamanda en güzelinden haberler gelsin

Benimde bat günüm bugün.Regli olmayınca öğleden sonra test alıp yaptım negatif

Bat 25 mart bu gece erken gebelik testi yaptım hafif silik çıktı yarın kan vereceğim ama testten sonra adet belirtilerim yoğunlaştı umarım test yanlış değildir .... Hislerim hamileyim çünkü biranda ateş basıyor duygusaldım bayaa kasık batmalarımdan ziyade ultrasonla bakılır ya alt karnın orta kısmı ağrıyordu iki gündür de hafif uyku oluyor zaten uyku beta yüksekliğinden olur

Sabah sonucumu aldım bwta 1.81 çıkmış ve aderime 1 hafta var kafam karıştı

Sabah sonucumu aldım bwta 1.81 çıkmış ve aderime 1 hafta var kafam karıştı
Canım şuan yok görünüyor ama çok erken vermişsin sanki kanı. Bir hafta kala çıkması çok zor bence. BAT gününü beklesen de bir daha mı baksan acaba? Benim de BAT a 1 gün kaldı oldum olacağım diye beklemedeyim

Kızlar merhabalar bugün adet günüm ama henüz olmayınca dayanamadım kaset test yaptım ilk idrarla da değil ama direkt 1-2 dk içinde ikinci çizgi böyle silik de olsa çıktı sizce umutlanmalı mıyım ? Çok şaşkınım kan versem bu saatte nerde verebilirim sağlık ocağı almaz artık dmi

kızlar merhaba benimde bat 24 mart pazartesi erken gebelik testi yaptım negatif dün kaset test yaptım negatif ama hala adet sancım yok bekliyorum

kızlar benim de bat bugün normalde 25 mart kasık ve bel ağrılarım tamamen geçti, birkaç gündür göğüslerin patlayacak gibi şişti ve arada zonkluyorlar. dün çok zonkladılar bugün sabah hiçbirşey yoktu sonra öğlenden beri yine arada sızlayıp zonkluyorlar ayakta ve yürürken daha çok. Hiç akıntım yok hiç adet ağrım yok yumurtlamadan beri geçmeyen kasık ağrılarım bel ağrılarım bat gününe gelince bitti. ilginç birşey gerçekten ilk kez böyle saçma değişimler yaşıyorum psikolojik diyorum ama psikolojik belirti neden geçsin onu da anlamadım neyse bakalım bekleyeceğiz ben yarın öbür gün gelir diye bakıyorum

ve geldi, gelmesi beklenen :) ocak disiyim ahahah
umarim bekleyen, isteyen herkese guzel haberler gelir.

ben gelecek ayin basliklarina dogru yonleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…