Beni tarif ettim resmen hayırlı haberlerinizi bekliyorummerhaba benim de bat 25 mart. imkansız gibi birşey doğal yolla olması ama görünce ben de yazayım dedim :) benim yumurtlamadan beri sağ kasığımda ağrı hiç geçmedi, azaldı arttı ama geçmedi hala var. göğüslerim biraz büyüdü 2 gündür yanları dokununca ağrıyor ama normalde birşey yok. 3 gündür çok gaz sancım ve bel ağrım var. bugün bel ağrım arttı adet olduğumdaki gibi derinden bir ağrı başladı,kesin adet olacağım ama bu ay garip ağrılar yaşadım o kesin. hepinize güzel sonuçlar diliyorum kızlar :)
İnşallah canım ama bizim ilk tüp bebek bile kimyasal oldu takviyeler kullanıyoruz 3 aydır onlar etki etti mi daha bilmiyorum imkansız denebilir yani ama insan hep bir mucize bekliyor işteBeni tarif ettim resmen hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Yarın belli olacak benimkide aşılama zaten 4 yıllık evliyiz bizdeİnşallah canım ama bizim ilk tüp bebek bile kimyasal oldu takviyeler kullanıyoruz 3 aydır onlar etki etti mi daha bilmiyorum imkansız denebilir yani ama insan hep bir mucize bekliyor iştesenin hayırlı haberlerini alırız inşallah
Ama ben senin çok kısa zamanda istediğine kavuşacağına inaniyorumYarın belli olacak benimkide aşılama zaten 4 yıllık evliyiz bizde
Ama ben senin en kısa zamanda istediğine kavuşacağına inaniyorum..kendim için bir şeyler sezemiyorum ama başkaları için bu iş daha kolay oluyor o enerjiyi şimdiden aldim☺İnşallah canım ama bizim ilk tüp bebek bile kimyasal oldu takviyeler kullanıyoruz 3 aydır onlar etki etti mi daha bilmiyorum imkansız denebilir yani ama insan hep bir mucize bekliyor iştesenin hayırlı haberlerini alırız inşallah
Canım yaa inşallah böyle güzel hissedip düşünmen bile yeterAma ben senin çok kısa zamanda istediğine kavuşacağına inaniyorum
Ama ben senin en kısa zamanda istediğine kavuşacağına inaniyorum..kendim için bir şeyler sezemiyorum ama başkaları için bu iş daha kolay oluyor o enerjiyi şimdiden aldim☺
Sabah sonucumu aldım bwta 1.81 çıkmış ve aderime 1 hafta var kafam karıştıBat 25 mart bu gece erken gebelik testi yaptım hafif silik çıktı yarın kan vereceğim ama testten sonra adet belirtilerim yoğunlaştı umarım test yanlış değildir .... Hislerim hamileyim çünkü biranda ateş basıyor duygusaldım bayaa kasık batmalarımdan ziyade ultrasonla bakılır ya alt karnın orta kısmı ağrıyordu iki gündür de hafif uyku oluyor zaten uyku beta yüksekliğinden olur
Canım şuan yok görünüyor ama çok erken vermişsin sanki kanı. Bir hafta kala çıkması çok zor bence. BAT gününü beklesen de bir daha mı baksan acaba? Benim de BAT a 1 gün kaldı oldum olacağım diye beklemedeyimSabah sonucumu aldım bwta 1.81 çıkmış ve aderime 1 hafta var kafam karıştı
Çizgi çok net belli bence var yarın sabah kan vermeye gidin hayırlısı olsunEki Görüntüle 2808396
Kızlar var mı sizce nolur fikir verin
Eki Görüntüle 2808396
Kızlar var mı sizce nolur fikir vericve
Çizgi cok nett .sagl ocaklari 10 a kadar alıyor kamu 1 gun sonra çıkıyor acilden de baktirabilirsiniz inşallah vardır ☺Eki Görüntüle 2808392
Kızlar merhabalar bugün adet günüm ama henüz olmayınca dayanamadım kaset test yaptım ilk idrarla da değil ama direkt 1-2 dk içinde ikinci çizgi böyle silik de olsa çıktı sizce umutlanmalı mıyım ? Çok şaşkınım kan versem bu saatte nerde verebilirim sağlık ocağı almaz artık dmi
Çizgi çok net belli bence var yarın sabah kan vermeye gidin hayırlısı olsun
İnsan heyecanlanıyor tabi çok normalteşekkürler aslında daha net ama fotoda biraz daha silik çıkmış çok heyecan yaptım
Çok bir belirti hissetmedim geçen ay çok kafaya takmıştım bu ay takmamaya çalıştım sadece çok halsizlik varİnsan heyecanlanıyor tabi çok normal
Sizde nasıl belirtiler çıktı benimde bat son 6 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?