Anladim.cnm tamm eve gidince atarsin merak ettimevde kaldı cnm test suan ısdeyım
Aynilari bendede oluo canin bugun uc gun oldu regil olmadim dahaa kasiklarimdada agri varr bilemiyormm dun test yaptim bise cikmadii bnde bekelemdeym inss hamissindirr canimm bekle birazdaha bakalimm rgln gnn gectimiKizlar ya karnimda boyle belli belirsiz regl agrisi gibi bi agri varkasigimin ortasina bastirinca agriyor boyle tamda bugun test yapacaktim aksami bekliyim diyodum ama boyle karnimi icime cektigimde de kasigima dogru bi batma oluyor orta taraftan , sizce regl mi olcam ?
Aynilari bendede oluo canin bugun uc gun oldu regil olmadim dahaa kasiklarimdada agri varr bilemiyormm dun test yaptim bise cikmadii bnde bekelemdeym inss hamissindirr canimm bekle birazdaha bakalimm rgln gnn gectimi
Anladimm canimm hadi insss hamilesindirrr yaaaatamam cnm atarım ama bugun sol kasıgım cok fazla batma var
ıstersen bı test yap cnm bende asırı bır agrı var ama gelen gıden ykKizlar ya karnimda boyle belli belirsiz regl agrisi gibi bi agri varkasigimin ortasina bastirinca agriyor boyle tamda bugun test yapacaktim aksami bekliyim diyodum ama boyle karnimi icime cektigimde de kasigima dogru bi batma oluyor orta taraftan , sizce regl mi olcam ?
ıstersen bı test yap cnm bende asırı bır agrı var ama gelen gıden yk
benım de negatıf bakalım hala gelende yok senın adet kac gun gectıAz once yaptim negatifide yedim kuzum yaRabbim insAllah onumuzdeki aylara nasip eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?