bat gunu

Benim de hala gelen giden yok gelecek gibi de durmuyor ama göğüsleri acıyor ve kasiniyor ben hamileyim diye hissediyorum ama bakalım kismet

Ben hiç hamileymsim gibi hissedemiyorum ya göğüslerimde tık yok benim, hoş nasıl acir onu bile bilmiyorum hiç yaşamadım Ben. İnşallah hamileyizdir

Günaydınnn,Aynen canım berabereyiz şimdi merakla beklemek zor hepimiz için inşallah güzel haberler alırız

valla sabah ta yaptım gene aynı cok sılık dı vr yok gıbı sanırım hamıleleık yok sabahları kalkınca adet olucakmısım gıbı hıssedıyorrum ama hala gen gıden yok

Kizlar ya karnimda boyle belli belirsiz regl agrisi gibi bi agri var kasigimin ortasina bastirinca agriyor boyle tamda bugun test yapacaktim aksami bekliyim diyodum ama boyle karnimi icime cektigimde de kasigima dogru bi batma oluyor orta taraftan , sizce regl mi olcam ?

Aynilari bendede oluo canin bugun uc gun oldu regil olmadim dahaa kasiklarimdada agri varr bilemiyormm dun test yaptim bise cikmadii bnde bekelemdeym inss hamissindirr canimm bekle birazdaha bakalimm rgln gnn gectimi

Aynilari bendede oluo canin bugun uc gun oldu regil olmadim dahaa kasiklarimdada agri varr bilemiyormm dun test yaptim bise cikmadii bnde bekelemdeym inss hamissindirr canimm bekle birazdaha bakalimm rgln gnn gectimi

Gecti canim ya 20. Sinde olmaliydim , tum ay ara ara kasik batmasi yasadim ama bu cok kuvvetli hani hapsururken esnerken bile agriyor bilemedim ya , esimi aradim boyle sorun edecegine git bi eczaneden test al dedi rahatla dedi , tamam alayimda almasina cok uzuluyorum artik bir umit bekliosun her turlu belirtiyi yasiosun , snra negatifi gormek nasil canimi yakiyor anlatamam..

Bugun 4 gun rgil oldunn senn adetinde benimki gibi cok duzensizz galibaaa sikmaa canini sakinn canim benimm tamam uzulmeee kendini stresee sokmaaa bi daki ayy olurr insss rabbimm herkese evlat sevgisini tatdirsinn bu ay olmadi bidaki ay olur rabbimndee vardir elbet bi bildigi demekki sabirli ol stres yapmaaa uzme kendinii benim bi tanee evladim var 2 yasinda ama biz bubay korunmadik bn ondan terettutdeym ama bende regl olurum yani bugun yarin

valla bılmıyorum cnm hamıle degılsemde artık adet olum catlıcam yoksa kasık agrısı ates basması sınır gogus ucu acıması ve kasıntısı benı mafettı ya hamıle oldugumu ogrenım yada adet olum resmen aes gıbı yanıyorum arada bır basıyo benı resmen ter bosalıyor

ıstersen bı test yap cnm bende asırı bır agrı var ama gelen gıden yk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…