Öyle tabiki . Mutlaka haber edicemBy burçlar hayatı kendine zehir eden burçlar çünküaman sevindim öyle olmayın benimde 3 ay oldu kürtaj olduğum. Kesinlikle rabbim zamanı, tarihi, cinsiyetine kadar yazdı zaten sadece zaman ve sabır sen kendini gebe olarak gör ve tadını çıkartt mutlaka beklıyorum sonucu
Bu sabah idrar testim çok silik çıktı ekleyeyim bakın . Bu yüzden sabah doktora kan vericem saatte 12 yıl geçti artık gecikmenin 3. Günündeyim diyebilirimE kuzum sen çok büyük ihtimal hamilesin, idrar tutmadan şimdi bile kaset test yapsan koyu çift çizgi çıkacak.
Neden sabahı bekliyorsun
Bir şey sorucam canım kalp çarpıntısı hiç yaşadın mı?Öyle tabiki . Mutlaka haber edicem
Nasıl bı çarpıntı ve ne zamanBir şey sorucam canım kalp çarpıntısı hiç yaşadın mı?
Sağlıcakla kucağına al inşallahBu sabah idrar testim çok silik çıktı ekleyeyim bakın . Bu yüzden sabah doktora kan vericem saatte 12 yıl geçti artık gecikmenin 3. Günündeyim diyebilirim
Belirti olarakNasıl bı çarpıntı ve ne zaman
O çarpıntıya daha var 3-4 hafta sonra başlarBir şey sorucam canım kalp çarpıntısı hiç yaşadın mı?
Yok canım yasamadim .Belirti olarak
Öyle mi oluyor . Benim ki çok carpmasin ama bende pıhtılaşma varO çarpıntıya daha var 3-4 hafta sonra başlarbeta hcg hormonu arttıkça kan akışı hızlanır ve o da çarpıntı yapar. Nabız yükselir.
Önceki gebeligimde tansiyonum yukseliyordu hep basım dönüyorduO çarpıntıya daha var 3-4 hafta sonra başlarbeta hcg hormonu arttıkça vücuttaki kan akışı hızlanır ve o da çarpıntı yapar. Nabız yükselir.
O çarpıntıya daha var 3-4 hafta sonra başlarbeta hcg hormonu arttıkça vücuttaki kan akışı hızlanır ve o da çarpıntı yapar. Nabız yükselir.
Herkes yaşamıyor galibaYok canım yasamadim .
Doktoruna hemen ilk muayenede söyle bunu, pıhtılaşma durumuna göre sana kan sulandırıcı iğne yada corasprin verecek.Öyle mi oluyor . Benim ki çok carpmasin ama bende pıhtılaşma var
Böyle yazıyor yanlış mı anladım acabaO çarpıntıya daha var 3-4 hafta sonra başlarbeta hcg hormonu arttıkça vücuttaki kan akışı hızlanır ve o da çarpıntı yapar. Nabız yükselir.
Şuan normal hayatımda coraspin kullanıyorum doktorum biliyor durumu diğer gebeliklerde de ona gitmiştim . Hamilelikte iğne kullanicamDoktoruna hemen ilk muayenede söyle bunu, pıhtılaşma durumuna göre sana kan sulandırıcı iğne yada corasprin verecek.
Tabii herkeste aynı olmaz ama daha 4 haftalık bir gebelikte beklenmez böyle birşey. Kan akışıyla birebir bağlantısı var çünkü ve 4 haftalıkken daha kan akışı o kadar hızlanmamıştır.Ama başlarda da yaşanabilir diyorçünkü ben yaşadım önceki gebeliğimde
Anladım teşekkür ederimTabii herkeste aynı olmaz ama daha 4 haftalık bir gebelikte beklenmez böyle birşey. Kan akışıyla birebir bağlantısı var çünkü ve 4 haftalıkken daha kan akışı o kadar hızlanmamıştır.
Evet canım doğru ilk aylarında, yani 12. Haftaya kadar ilk aylar olarak geçer.Böyle yazıyor yanlış mı anladım acaba
Son regl tarihim 28 Kasım benim 5 hafta oluyor daha yine tutmuyorEvet canım doğru ilk aylarında, yani 12. Haftaya kadar ilk aylar olarak geçer.
Bu durum genelde 7. 8. Haftalarda başlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?