- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Sizde mi hamilesiniz?Son regl tarihim 28 Kasım benim 5 hafta oluyor daha yine tutmuyorhayırlısı ya bi kardiyolojiye görüneyim
Belirsiz canım belirti arıyorum yana yakılaSizde mi hamilesiniz?
Sende streslisin en az benim kadarBelirsiz canım belirti arıyorum yana yakıla5 günüm var reglime
Evet insan hep belirti arar, bende öyleydim yıllarca belirti aradım Ama hiç beklediğim belirtiler olmadı en enteresanı korona oldum zannettimBelirsiz canım belirti arıyorum yana yakıla5 günüm var reglime
İnşAllahhhh bu zamana kadar 6 tane yaptım zaten artık yapmıyorum milleti zengin ettikSende streslisin en az benim kadarbiliyorum zaman geçmek bilmiyor hergun defalarca test yapmak istiyosundur . Ki ben yaptım . . Ama geçiyor zaman sabret tatlım . İnşallah güzel haberler vereceksin bana
O nasıl oldu yaEvet insan hep belirti arar, bende öyleydim yıllarca belirti aradım Ama hiç beklediğim belirtiler olmadı en enteresanı korona oldum zannettim
Ay hiç söyleme 2 aydır zengin ettimİnşAllahhhh bu zamana kadar 6 tane yaptım zaten artık yapmıyorum milleti zengin ettik
Herkesin hamilileği kendine özel sanırımEvet insan hep belirti arar, bende öyleydim yıllarca belirti aradım Ama hiç beklediğim belirtiler olmadı en enteresanı korona oldum zannettim
Onları zengin kendimizi akıl hastası ettik kwoeorofkAy hiç söyleme 2 aydır zengin ettim
Hadi olsun kızHerkesin hamilileği kendine özel sanırımbende kalp çarpıntılığı yapıyor buda bana özel olsun mu
KesinlikleOnları zengin kendimizi akıl hastası ettik kwoeorofk
Ya bismaillah diyerek test yapıyormuşum şimdi jwıeororkgkHadi olsun kız
Yok yok bekle sen . Benim gibi olmaYa bismaillah diyerek test yapıyormuşum şimdi jwıeororkgk
Beklicem inat ettim zatenYok yok bekle sen . Benim gibi olma
Kan verdim sonuç bekliyorumBeklicem inat ettim zaten
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınKan verdim sonuç bekliyorum
Aldım canım gebelik var ama.cok.kucuk 360 cikti kese gorunmedjHadi inşallah güzel sonuçlar alırsın
Ediyorum kuzum güzel haberler gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?